Tro inte det!

Mitt liv är inte perfekt, jag lovar. Tro inte det!!

Idag har jag haft två mycket trevliga telesamtal med två mycket nära vänner, jag känner mig mer på topp nu! På Söndag ska jag som sagt träffa Elle och nästa Torsdag blir de en liten dejt med Anna! Det känns mycket givande och väldigt roligt! Jag längtar!

Förresten nu har jag bokat biljetter till tågresan hem sälen-stockholm C det kostade 460 kr för två stycken!

så äre!

Idag är ingen bra dag, jag är trött och grinig och deppig tack gode gud för att lärare idag sa att han ändrade provet till nästa torsdag, jag kan andas nu!!
Efter skolan gick Alina å jag hem, det var mycket trevligt! Sen vid fyra så åkte jag å träffade pappa och åt middag och införskaffade mig även ett par nya skor till vår/sommar! Jag ser så fram emot sommare, jag längtar som en tok men jag vet nog inte rikigt vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra! Någon som har ett jobb att dela med sig av? :)

Här är skorna, köpte dom dock i svart dom är underbart sköna men och jag funderar på att köpa ett par bruna också, bara för att som sagt dom är sköna och inte alls så dyra 298 kr!



Nu ska jag boka biljett åt mig och pojken hem från sälen den 27 feb!

Ge aldrig upp!

.

Trött och på väldigt dåligt humör! Låt mig vara!! Ska det vara så svårt?

god natt!

nu ska jag sova, bamse mycket! god natt :)

mycket trött!

Nu har jag precis lagt mig i sängen kom hem tio över nio åt lite och nu ska jag typ snart gå och lägga mig jag är helt slut, otroligt trött!! Jag förstår inte hur först skolan och sedan jobbet kan slita så mycket på mig!

Vi kanske är för olika nu för tiden? Vi kanske har växt ifrån varandra? Våran vänskap kanske är påväg bort?

Tack ni som finns, tack ni som står ut! Tack!

Nu behöver jag sova och till alla er som fick IG-varning idag i engelska! Ta det lungt, ni kommer inte få IG! Det känns som att hela världen håller på att deppa ihop för den där IG-varningen, varför inte tro på er själva? Jag tror på er och jag är evigt glada över eran ärlighet! Vi får väl trösta oss med lite alkohol, vad sägs om på Torsdag?

Pojkvän, jag älskar dig!

god morgon!

God morgon! Nu är det måndag och jag känner mig nästan pigg och utvilda, härligt värre!
Gick upp halv tio och har precis läst klart alla sidor i boken ska snart läsa alla mina anteckningar också, det kan ju vara bra! Idag ska jag jobba, det känns okej, otroligt skönt att jag inte stänger idag utan slutar redan klockan 20.00 i love it!!
Nu till sminkningen och resten av pluggandet!

Ha en bra dag!!

jag måste planera!

Jag har kommit fram till att jag har sjukt mycket att göra fram till sportlovet! jag borde passa på att sova när jag faktiskt kan sova!

vecka 5
Måndag:
Samhällskunskapsprov
                 Jobba 16.15-20.00
Tisdag:   Träffa Pucks
                 Sov besök av pojken
Onsdag: Träffa pappa
Torsdag: Kvällsöppet
                 Köks test/prov
                 Utgång!!
Fredag:   Endast skolan!
Lördag:  Jobba 11.00-15.30
Söndag: Jobba 9.15-15.30
                 Träffa min efterlängtade Elle efter jobbet!

vecka 6
Måndag:
Jobba 16.15-22.00
Tisdag:   Jobba 15.00-22.00
Onsdag: Jobba 15.30-22.00
Torsdag: Endast skolan!
Fredag:   Jobba 15.30-21.30
Lördag:  Jobba 11.00-15.30
Söndag: jag ska fan inte jobba, även fast dom har frågat!!!

vecka 7
Måndag:
Jobba 16.15-22.00
Tisdag:   Endast skolan!
Onsdag:  Tandläkaren
Torsdag: Endast skolan!
Fredag:   Endast skolan
Lördag:  Jobba 11.00-15.30
Söndag: SOVA SOVA SOVA SOVA!!!

vecka 8
Måndag:
 Jobba 16.15-22.00
Tisdag:    Endast skolan!
                  Bästis fyller 18!!!!!!!
Onsdag:  Endast skolan!
Torsdag: Endast skolan!
Fredag:    Funäsdalen med älsklingens familj?
Lördag:    Funäsdalen?
Söndag:   Funäsdalen?

vecka 9 SPORTLOV!
Måndag:
  Funäsdale?
Tisdag:    Sälen men min familj!
Onsdag:  Sälen!
Torsdag: Sälen!
                  Anna fyller 18!!!!!!
Fredag:    Åka tåg hem!
Lördag:    Anna har sin 18-års fest
                  Utgång!
Söndag:   SOVA SOVA SOVA!!!!

Sen är de det gamla vanliga, bli inte förvånade om jag snart tuppar av eller något sånt! det är fan inte konstigt att jag är lika trött som en 45 åring! När ska jag hinna träffa mina kompisar och leva mitt liv? Kanske får jag skylla mig själv, jag har ju faktiskt tagit åt mig allt alldeles själv, förrutom plugget då, men vad fan jag är ju bara 18! Det är väl för tidigt för att bli utbränd och få magsår! Äsch, vad fan jag får väl testa å se om jag funkar alla veckor! FÖR SNART TAR JAG STUDENTEN!!!

Det är nog bäst att sova innan min halsbränna kommer tillbaka får hoppas på att den inte väcker mig inatt som så många gånger förrut! God natt!!

du kan inte säga aldrig till mig!

Nu har jag pluggat men sitter fortfarande framför boken som ett fån och kan inte ett jävla piss! Kanske kan jag det men inte fan fattar jag och pressen på sig att skriva ett bra prov å få minst VG jadu, det känns inte lätt! Jag kom precis ner till rummt, har kollat på film med mammsen och resten, mysigt mysigt vi såg Swordfish den var okej John Travlolta va med, mer kanske inte behövs beskrivas ;)
Nu sitter jag i sängen och myser med katten! Funderar på att plugga lite, men jag tror jag struntar i det och går upp tidigare imorrn och pluggar då, börjar ju faktiskt 12.45 imorrn!

Förresten, jag slängt i en färgning idag igen och ja håret är ljusare men inte super ljust jag är ganska nöjd men inte super nöjd! Nu ska jag borsta tänderna!

söndag

jag gillar inte söndagar, min älskling har precis åkt hem och jag har verkligen inte gjort ngt alls på hela dagen, mest sovit! Har precis tagit en lång skön dusch så nu sitter jag vid köksbordet med samhällskunskapsboken framför mig ser inte fram emot att börja med den men men klockan är halv åtta nu klockan nio ska jag vara klar för då ska jag se film, vet bara inte vilken. Nu måste jag plugga, jag har en jäkla massa kvar!

Samhällsekonomi är inte min starka sida!


"den som ger sig in i leken får leken tåla" alla vet ju att de är varmt i ett kök...

... så bli inte förvånad om du svettas!

"If you can't stand the heat, get out of the kitchen."

lördag kväll!

Jag vill börja med att tacka för en trevlig kväll igår, kanske inte värsta party men vi dansade och dansade och hade det trevligt, mycket trevlig till och med!
Idag har jag känner mig halft död, jag är så sjukt trött! Jag behöver verkligen sova, pojken och lillebror åkte på MC-mässan idag vid halv ett, mamma och jag åkte och handlade vi kom hem med brors mobil som varit på lagning och en ny hårfärg till mig sen även en himla massa mat!

Håret blev bra, lite ljusare än förrut ska nog köpa en förpackning till imorrn och slänga i så blir det lite ljusare jag vill ha en förändring funderar även på att uppsöka en frisör, kanske dax för lugg igen? Vi går mott ljusare tider!

Annars så har det inte hänt mycket idag, förrutom att jag nyss vaknade i soffan av att pojkvännen låg och tittade på mig! Imorgon ska jag bli nyttig, inte små äta och börja träna! På måndag kommer lönen! Underbart!
Så om någon vill ut på promenad så slå en signal!

Jag skulle behöva plugga! Jag har prov på måndag men hela dagen imorrn lär väl gå till de, jag har inget val är alldeles för trött för att öppna en samhällskunskapsbok just nu! Så jag känner mig som en dålig människa sen sa jag även nej till att gå ut idag med sötnosarna Natta och Sandra, det skulle vart kul men jag är alldeles för trött och som sagt så skriker pluggandet efter mig! Men för tusan Natta vi får ta igen de på torsdag! ;)

Här är min nya färg, men jag är inte så ljus! Golden pralin, 7.3 Jag tycker att den är super snygg, så ja det blir nog en färgning till imorgon mellan allt pluggande! Men vi får väl la se!




Som sagt, ljusare tider pågång!

trevlig kväll!

Sådär, nu är jag färdig för att gå, bussen går om 30 minuter så nu är de bara att vänta! Det blev svarta legins, en svart ny tunika, lilla skärp i midjan, lilla nagellack! Så vi får väl se vad kvällen har att bjuda, men det blir vad man gör det till!
Trevlig kväll!

19.56

Så vad gör folket just den här fredagskvällen?
Jag har precis lagt ett lager foundation i hela fejan ska väl snart slutföra sminkningen men först ska jag nog platta håret och snart börjar det nog bli lite ont om tid så jag bör nog sätta fart ;)
Ha en trevlig kväll!

?

Om jag vill leva resten av mitt liv med dig, vill du det då?

fredag eftermiddag!

Nu har jag äntligen lämnat in menyn och det känns så bra!
Dagen har varit bra och ska avslutas med utgång med flickorna! Mycket trevligt :)
Så nu ska jag hoppa in i duschen medans jag väntar på maten!

Jag blir galen på min mobil, den lever helt klart sitt eget liv och anpassar sig inte efter mig! Det funkar inte!


Working on a dream!

torsdag!

Skolan gick bra idag, jag var otroligt trött imorse men sen blev det fart även i mig! Vi hade en bokning på 102 pers vilket gick strålande bra, allt bara rullade på! Vi är ett bra team och jag kommer så sakna er när vi går ut på praktik! Mitt hjärta kommer slitas i tusen delar och bara vilja komma tillbaka till alla underbara dagar med er! Men ni vet livet går vidare och nya minnen kommer bildas! Men en sak är säker, vi har satt spår! Vi har slagit rekord! Vi kommer bli ihågkomna! Flest folk på julbord, flest folk på kvällsöppet och vi var även med om att ha 0 gäster sen har vi ju bäst stämning och givetvist bäst närvaro, så vi behöver inte tro att lärare och ja gudarna vet vad kommer glömma bort oss!! ;)

Efter skolan så tog jag och Alina en sväng upp till centrum och provade byxor och kollade på tröjor men vi sparade pengarna och köpte inget alls!

Så nu ska jag försöka sätta ihop min meny, sen ska jag helt klart pricka av den i kalendern!

Man misslyckas inte förrän man har gett upp!

Ska vi?


Med dig vill jag bara vara lycklig!
Jag älskar dig!


det är kväll och jag är trött!

Nu har jag satt på mig min mys tröja, tagit bort sminket och sitter bänkad framför arga snickaren haha! han är cool!! :) Jag har även hunnit med att läsa igenom hela ekonomi avsnittet i samhällskunskap! jag är duktig! Nu ska jag kolla klart på tv sen är det nog sovtid, för jag är otroligt trött!!

På fredag satsar vi på utgång med flickorna och sen får vi se vad det hela leder till!


onsdag

Dagen har varit en såndär bra dag! Jag tycker att jag har hunnit med mycket saker, bland annat att göra klart menyn, så jag träffade moster idag! Hon kom med mycket goda råd, trevligt och bra för min del!! Det roligaste idag var när vi gick från skolan och skulle gå uppför en istrappa, Nyllet gick först, han halkade lite, vilket Alina å jag tyckte va otroligt roligt, så vi går efter honom, på sidan om oss så går Hanna uppför som om det var helt naturligt att man går uppför en istrappa. Helt plötsligt går det inte alls och vi glider bakåt för att sen sätta oss på ett trappsteg och brister ut i skratt, tårarna rinner och vi vet inte vart vi ska ta vägen! Hanna och Nyllet står typ och gapar och är helt ja, förvirrade? Jag gör ett försök att ställa mig upp och ska ta mig till kanten där de är mer snö och där Hanna lyckades gå upp även Alina gör ett försök att ställa sig upp men misslyckas men till slut går det. Hela situationen var väldigt, väldigt roligt! Men man måste nog vara där för att förstå när Alina och jag åker baklänges och sen bara landra rakt på rumpan!

Skönt, menyn är klar nu ska jag bara sätta ihop den!

Min mobil är inte min vän, den söker efter nät hela tiden och när jag väl har mottagning så kan jag inte ta emot sms! Vi är inte nära varandra längre, mitt liv rasar samman utan den och nu sviker den mig!! Men jag ska ge den en chans till annars får jag kosta på mig en ny tele, något förslag någon?


Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, då ska vi äta! Undra vad det blir idag!
Ikväll ska jag fortsätta med mitt eviga pluggande! Men jag får inte missa arga snickaren idag klockan 20.00 men jag kanske kan titta på tv och plugga samtidigt :)

En annan trevlig sak som hände idag var att jag äntligen efter två veckor ungefär som sagt äntligen fick prata med min bästis!! :)

Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

mer än tusen ord?


Jag var bara tvungen, jag vet nämligen att en mycket nära människa gillar den här bilden!
Så, en bild kan säga mer än tusen ord?


20.40

Jag är bäst, jag är så jäkla bra! förlåt, men jag är verkligen det!! :)
Snart tar vi studenten och snart är det helg! Jag hoppas på utgång med flickorna men vi får prata mer om det imorgon! :)

Jag struntar i samhällskunskapen, jag börjar på den imorgon, jag ska vara duktig!
Nu ska jag kolla på bygglov! sen ska jag nog titta på flickan med två ansiken, på femman! Sen är det läggdax.
Nu ska jag nog vara lite social mot pojkvännen, har som sagt lagt ner massa timmar åt menyn och knappt pratat med honom, så det är väl dax nu! :)


Du vet inte vad du har förrän du förlorat det!

tjat tjat tjat!!

Nu har jag skrivit klart menyn helt!! :D satt priser och allt! Imorrn åker jag till moster och gör framsidan, guuud vad jag tjatar!


pluggar!

Nu har jag skrivit min meny, så nu är det bara att översätta till engelska, sätta ett pris sen göra en framsida! Sen ska jag börja plugga samhällskunskap! Nu väntar jag på att pojken ska komma över, det ska bli riktigt trevligt! Man måste tänka possitivt! Funderar på att gå hem till moster imorrn istället för på torsdag, så får det nog bli!! :)

åter till pluggandet, men det är så tråkigt och snart börjar ju one tree hill! :)

tisdag!

Jag är trött, även fast jag la mig tidigt igår, så är jag verkligen så trött!!!
Dagen har varit okej, även fast den inte är slut, då kanske jag ska säga skolan har varit okej! Inte en sån där toppen dag, men den har funkat!!

Nu väntar jag på att min kära vän Anna ska ringa mig så vi kan prata lite mer sen hoppas jag verkligen att alla runt omkring mig tycker att det är okej och att det hela till slut blir jätte bra! Det skulle vara det roligaste som skulle kunna hända!! :)

Så, nu till pluggandet!!

Sov så gott :)

Nu har jag gjort en väldigt grov planering utav mitt liv nu en tid framöver, planeringen gäller fram till höstlovet! Så nu känner jag att jag har allt under kontroll! Imorgon så måste jag skriva klart min meny, även på engelska och sen kanske även börja plugga på samhällskunskapen men på onsdag ska jag helt klart börja på den, på torsdag ska jag hem till moster och göra framsidan till menyn eftersom hon har väldigt många program på datorn så det blir nog strålande! I helgen ska jag nog hitta på något kul men även ta de mycket lungt jag jobbar sen, tre helger i rad så då blir det inte mycket gjort, på måndag har jag samhällskunskapsprov, sen ska jag jobba på måndag, sen lör den 31 sön 1 mån den 2 tis den 3 ons den 4 fre den 6 lör den 7 mån den 9 lörd den 14 och sen måndagen den 16 så jag ska alltså jobba 11 dagar, klara av ett kvällöppet med skolan, gå till tandläkaren, klara av att plugg plus sova sen måste jag även ha ett liv, det här blir tufft, så nu behöver jag lite sömn! Så med andra ord, nu är det nog med mitt tjat om att jag har mycket att göra!

God natt, sov så gott! Tänk inte för mycket, det brukar bli jobbigt då!
Imorgon ska jag försöka hitta ett par jeans och sen ska jag även träffa pojken, måste försöka få in de i planeringen sen får jag inte glömma bort att plugga imorrn, i need to!!!

Anna, jag saknar dig!

kväll!

Nu är klockan redan halv tio, det känns som att jag har varit vaken i hundra år ungefär!
Dagen har varit okej! Jag kan inte hålla mig för skratt, de bara kommer! Det är så komiskt, men jag gillar det!

Samhällskunskap är inte min starka sida iaf inte Gaza eller hur nedrans de nu stavas, Hanna och jag hade lite problem med om de var ett land eller en stad, men jag tror nog att det är en stad? Pinsamt nog så suger vi på geografi!

Idag jobbade jag, det gick fin fint! Har även ännu mer tider än dom jag skrev förrut, så det blir mycket jobb och mycket pengar, lite sova och inget liv!! Jag fick sluta tidiga passet idag! tack tack tack!!

Nu börjar det bli dax för att fixa iordning mig och sen börja tänka på refrängen! Jag är trött, tror att jag har kommit in i en fas när jag tycker om att sova och är konstant trött!
Jag skulle behöva prata med bästis, men jag slår en pling imorrn min sötnos!!

Gräset är inte grönare på andra sidan!

måndag morgon!

God morgon!!
Nu har jag gjort en massa vuxen grejer, typ som att ringa tandläkaren, fick en ny tid den 11/2 usch fy, PANIK!!

Sen har jag även ringt till jobbet och fått mina tider, jag kommer faktiskt jobba ganska mycket nästa månad vilket känns bra! Alltid härligt med pengar :D jag ska jobba den 31/1 1/2 2/2 3/2 6/2 9/2 och den 14/2 det blir många dagar på rad liksom, men de känns bra! Ska även jobba ikväll, men jag slutar tidigt, så det är super skönt!

Nu är det nog dax för mig att sminka mig, klä på mig och även platta håret! Får inte glömma att äta frukost också!


Jobba inte ihjäl er! Jag ska iaf försöka att låta bli det!!


två minuter senare!

Jag har kommit på att jag har det ganska bra faktiskt!!

22.44

Nu ska jag sova, de är nog lika bra! Jag är trött men ska nog inte upp förrän vid tio imorrn ska ringa till tandläkaren och till jobbet, sen ska jag till skolan och sen ska jag till jobbet och jobba! Så med tanke på morgondagens schema så är det nog dax att sova, plus att det till och med svider i mina ögon. Då är man trött!!


härliga tider!

ja, livet leker helt enkelt!!

Lillebror har köpt moppe och han är super nöjd, han åker och åker och åker! Haha, jag kommer ihåg när jag fick moppe ute på landet, shit vad jag övade och Elle va super avis för att jag fick köra på vägen, för det va hon för liten för men hon kunde ju köra vilket inte jag kunde så hon fick lära mig! Haha, jäklar vad min lilla pärla gick förut, men nu börjar den nog bli lite ledsen och har nu orginal grejer på sig så nu går den knappt fram. Men det är fin, min getting :D

Nu ska jag gör något riktigt kul, typ kolla på film med mammsen! :)

.

jag har en otrolig huvudvärk pågång! det här suger, nu ska jag ner och äta! hoppas det blir bättre sen!

söndag!

Igår var jag verkligen helt slut! Jag somnade i soffan elva och en timme senare fick jag transport utav av pojken upp till sängen! Det är verkligen konstigt att man kan vara så trött hela tiden!

Idag vaknade jag vid elva, åt en mysig frukost och vid två skulle pojken åka hem och jag tog vovven med mig för att träffa Alina och ta en lång promenad vi var ute i ca 1 timme och 45 minuter, mycket duktigt utav oss måste jag säga! :)

Nu sitter jag i soffan och pratar med mamma, konstigt det där att hon märker saker på mig, tänk att det är så uppenbart! Det är nästan läskigt!
-Jenny, gräset är inte grönare på andra sidan!
och sen gick hon därifrån!
Tack för absolut ingenting! Verkligen!!!

Nu ska jag gå och ta en lång dusch sen ska jag vänta på middagen och även börja plugga vilket jag inte har börjar göra än!!

Lev för idag!

grattis lillebror!

Idag fyller lillebror år!! GRATTIS grabben, nu blir det moppe!!

Dagen har varit lugn vaknade halv elva av att mamma kom in i rummet, jag kände mig död! Vid ett kom dom första gästerna, mycket trevligt att träffa pappsen, mormor å morfar och moster!
Till middag blev det pizza syndigt gott men det dåliga samvetet tränger sig tyvärr på! Men imorrn blir det annorlunda kostvanor! Fan, bror ska ju börja träna på gym nu så jag måste också se till att ligga på topp snart!!

Vid sex kom farmor och farfar, senare än dom andra dock men dom hade varit på någon politik sak hela dagen! Men det var mycket trevligt, som alltid!! :)

Det viktigaste var att lillebror var nöjd med dagen och det var han garanterat efter att ha fått ungefär 5000 och två tröjor, så ja snart blir det garanterat en moppe!!

Kvällen ska vara lugn och skön, ska bara vara hemma ikväll! Måste vila upp mig och se  till att vara pigg tills på måndag då jag börjar jobba, tror även att jag ska plugga på menyn, har ju som sagt köpt riktigt fina papper så nu måste jag hitta lite små grejer som jag inte tänker avslöja! :)

Jag älskar när jag har rätt!! Jag ser verkligen det hela framför mig och jag älskar det! Jag har alltid rätt fan, jag är SÅ bra! Eller vad säger du A?

Förresten jag funderar på att köpa den här tröjan istället eller så kanske det blir båda!


va bara tvungen

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday!
I don't know where you are today


ska jag eller inte?

jag har hittat en tröja som jag blev super kär i men jag vet inte om jag ska köpa den eller inte. Jag får fundera på saken helt enkelt!




Jag tyckte den va fin!!





fredag

Jag har precis ätit en god middag som mammsen lagade! Mycket gott :)

Efter skolan åkte Alina och jag in till stan och var desperata efter ett snyggt papper till menyn, jag hittade ett fint och blev super nöjd och har nu världens plan! *stolt* jag älskar och fixa och trixa! Sen hjälpte Alina mig att hitta ett paket till lillebror som fyller år imorrn, det blev två tröjor som jag hoppas han gillar.

Kvällen blir nog enbart en lugn kväll hemma, hade lite andra planer först skulle först ut med Nathalie och resten sen fick jag ett erbjudande om att gå med Pucksis och hennes kusin och hans kompisar men jag tackade även nej till detta underbara erbjudande! Så det blir en lugn hemma kväll, Erik kommer snart över har inte träffat honom på två veckor typ, den 4:de så det är en ganska lång tid, mycket att ta igen! Men det ska bli trevligt jag är helt slut, jag har ont i mitt knä som börjar gå mer och mer sönder det är nog dax att gå tillbaka till min knädoktor för en liten kontroll börjar jag misstänka. 

 Det snällaste någon sa till mig var nog "Jenny, vad fin du är idag. Riktigt vacker!"
Även fast det nog mest var för att vara trevlig och smöra rätt mycket så var det nog det trevligaste idag!


Så med andra ord dagen har bjudit på mycket gott sälskap och väldigt många skratt! Jag är glad över att ni finns, Hanna jag saknar dig!!




Jag vill att du ska se, jag hoppas du kan läsa mina tankar!


vill sova

Nu har jag äntligen lämnat alla konversationer på msn och har tagit bort mitt smink och borstat tänderna och ser fram emot att lägga mig i sängen och gosa ner mig. Jag kommer upp till mitt rum, för de första är det alldeles för varmt för att ens kunna tänka på att somna där inne och för det andra så ligger det en katt och sover mitt på sängen, jaha tänkte jag det är väl bara ta bort henne, men icke! Hon är bortskämd och blir lätt sur, det känns faktiskt som att hon är lite som mig! Om jag lyfter upp henne och lägger henne nere vid fötterna blir hon garanterat arg och kommer vara sur på mig dom två närmaste veckorna, det är kanske inte värt det eftersom även jag kan behöva hennes kärlek och någon att gosa med. Äsch, vad fan du får bära eller brista, vi snackar ju om en KATT!


God natt och sov gott!

torsdag!

Grattis till David som klarade körkortet, vi är alla glada för din skull och ryktet gick fort fram till alla när smset kom att du hade klarat det! :)
Jag vill även ge ett stort grattis till sötnos Nathalie som fyller 18! Nu är det krogen som gäller tjejen! :D

Dagen har varit okej, jag har som vanligt pratat mycket, vilket min hals och min röst inte riktigt tyckte om! Vilket garanterat hördes i slutet utav dagen! När jag kom hem så va jag helt slut, jag skulle nog inte ha gått tillbaka till skolan så fort utan skulle nog varit hemma nån dag extra! Det känns i hela kroppen att jag är helt slut, det ska bli skönt med helg!

Ska kanske ut imorrn med Nathalie och Sofie och resten, men jag får se hur pigg kroppen är det skulle vara trevligt, men som sagt! På lördag fyller lillebror 15! Så jag ska i vilket fall ta mig till stan imorrn och handla present till honom jag ska även titta efter papper till våran ala carte meny som ska vara fin och inte bara någon meny. Så med andra ord så måste jag även plugga i helgen!

Alina och jag har seriösa planer på att ta en sistaminuten och ja, bara lämna kalla, deppiga sverige. Vad sägs?


Förresten, månadens planer är att fixa en dejt till Alina, hon behöver lite action! :)


Det finns en gräns!


.

mer död än levande eller vad säger du bästis?

who im supposed to be?


All I have to do
Is think of me and I have peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms
Wondering what I've got to do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me


17.55

Jag är frisk, jag är pigg men min kropp mår inge bra!
Jag ska till skolan imorgon!


tisdag

Tisdag just nu skulle jag egentligen ha varit i metodköket och ståt och använt min fantasi och troligen gjort någon tårtbotten av något slag, men så är inte fallet! Istället sitter jag nu hemma i soffan med den vanliga filten runt om mig och väntar på att "våra bästa år" ska börja efter det blir det nog några avsnitt utav one tree hill säsong 1 därefter one tree hill 16.05 på femma 17.35 blir det Las Vegas sen är det väl typ dax att sova för jag ska trotsa allt och alla och gå till skolan imorrn, jag är friskt nästan iaf!! Jag behöver se folk, mer folk än alla som är här hemma och är sjuka, jag behöver se normalt folk, folk som gör mig glad! Ja, folk som är äkta!!!

Är man lycklig så mår man bra!


måndag!

Idag är det måndag, måndagar är okej! Men den här måndagen har varit alldeles för seg  jag börjar tröttna på att ligga i soffan med en filt på mig i pyjamas och kolla på TV en stund, men inte för länge för då får jag alldeles för ont i ögonen och då ser jag typ rosa elefanter! Jag vill bli frisk, riktigt frisk, helt frisk för att vara övertygande!! Men jag tror att det börjar ge sig, febern är påväg ner och nästan bort den ligger på 37.6 så snart hoppas jag på att den är borta! Jag vill tillbaka till skolan tillbaka till verkligheten, shit! Jag måste vara riktigt knäpp!!!

Mohahahah, jag har lagt en förbannelse över Hanna, så nu är hon också sjuk. Förlåt gumman, jag vet hur det känns när febern är så hög så man inte kan sova, hur det känns när man har minst 6 kg snor i näsan och verkligen hur det känns när man hostar och hela magen är påväg upp! Krya på dig!


Älska mig, jag behöver det just nu!

?

när ingen finns, när man inte litar på någon! sen då?

trött, seg och fortfarande sjuk!

Usch, fy blä! det suger verkligen att vara sjuk! igår mådde jag uselt! Jag låg i sängen hela dagen och var helt slut efter att kollat på 4 avsnitt av one tree hill! Jag somnade vid tre tror jag! och låg kvar i sängen resten av eftermiddagen och kvällen också för den delen, jag hade massa feber, idag känner jag mig bättre än vad jag gjorde igår men långt ifrån bra!! jag har fortfarande feber, men de börjar gå neråt så det går åt rätt håll, dock så är jag helt genomförkyld så jag lär ju bli hemma imorrn eller rättare sagt tills febern är borta vilket jag hoppas blir snart!! Idag tog jag en lång varm dusch, det var nog det bästa jag nånsin har gjort det var så skönt och jag kände mig som en helt ny människa efteråt.

Nu ska jag se till att bli friskt! Jag ska gå och göra mig en stor kopp med chai te! :)


M, du är den viktigaste personen i mitt liv!

fredag kväll!

Sådär, nu är lets dance slut mina favoriter är helt klart!
1. Morgan och Helena
2. Laila och Tobias
3. Mojje och Jeanette





Måste även påpeka att jag gillar Lailas klänning sjukt mycket!

4:de inlägget idag

Jag har glömt att säga GRATTIS till David som glad skickade ett sms och berättade att han klarade teoriprovet, på onsdag har du körkort, det tror jag! :)


19.55

Nu ligger jag ner bäddad i soffan och känner mig faktiskt mycket piggare har ätit lite middag och febern är påväg ner nu, den har legat på ungefär 39 grader visa gånger idag men nu känner jag mig bättre, panodilen börjar nog hjälpa lite nu, äntligen!!
Det "bästa" med att vara sjuk är när mamma ringer flera gånger om dagen för att höra hur man mår. Sist gången frågade hon om jag ville ha något från affäre! Då svarade jag, alvedon, panodil, cola och godis! Och mycket riktigt det kom hon hem med hon hade även köpt halstabletter och nässprej. Tack mammsi, du är bäst! Vad skulle jag göra utan dig?

Nu ska jag nog kolla på lets dans, det kanske kan bli lite spännande :)

Jag känner mig ensam utan pojken på en fredagkväll!

så sant så.

Varje snöflinga är unik, varje iskristall bländande!

fredag, feber och förkyld.

Jag är sjuk, typ jätte sjuk!! Har haft feber hela natten jag har nog aldrig nånsin kännt mig så varm i hela mitt liv, haha!! Nej, usch de här är verkligen inte roligt, det värsta är att febern har hållit i sig sen inatt och är fortfarande kvar. Halsen gör ont och jag kan inte svälja och hostar bara. Tråkigast av allt var att mamma sa att jag inte fick gå till skolan, känns inte bra att vara hemma tredjedagen första veckan, men vad ska man göra? Jag hoppas ni har saknat mig lite idag och att ni förstår att det är tråkigt och tyst utan mig!

Nu måste jag sova!

Kvällen blir lugn, ensam och hemma inte ens pojkvännen kommer över, kanske lika bra nu när jag inte är på topp!!



Och om jag faller?


19.16

Jag har ont i halsen, jag håller på att bli sjuk!
Jag vill inte bli sjuk!!

imorgon är det fredag!

Dagen började sådär, på morgen måste jag lyssna på musik speciellt när jag går till bussen, jag hade klätt på mig och hade verkligen laddat upp för att gå ut i kyla  -11 grader!! Sätter in hörlurarna och ska sätta på ipoden, den är på och jag får höra 10 sek på låten sen dör den och batteriet är dött! Det händer bara inte och för mig som i princip är musik beroende så är det här en stort promblem.

Dagen i övrigt har varit seg, rätt mycket att göra på morgenen, innan 10 dvs men från klockan 11 till 13 så kom de inte en gäst, pinsamt och sjukt tråkigt men vi har ju hållt humöret uppe och haft det riktigt kul iallafall!!

Idag har jag upplevt något som var så otroligt tråkigt, det tråkigaste jag nånsin har varit med om, jag var tyst i 10 mintuer. HAHA!! där såg ni, jag klarade det :D

Imorgon fick vi 30 minuters sovmorgon, riktigt snällt verkligen!!

Undra vad man ska göra i helgen, inga planer alls!!
Jag är lycklig, jag är glad men sen kommer verkligheten tillbaka. Jag mår inge bra. Jag behöver dig, utan att ens behöva be om hjälp, du ska känna mig så väl. Snälla!!


You cant give up when you looking for diamond in the rough, because you never know when it shows up!

typiskt mig

Bra att du känner mig. Jag står inte med båda fötterna på jorden just nu.

Hanna, tack!!

många tankar

Nu har jag precis ätit middag, det blev köttbullar och spagetti! MUMS, riktig mat som man ofta åt när man va liten, många minnen kommer fram! :)

Jag verkligen undrar vad jag ska göra ikväll har så sjukt tråkigt fick ett erbjudande utav Anna som undrade om jag skulle hänga med gamla gänget ut på en krogrunda ikväll! Det lätt mer än lockande men tyvärr känner jag mig alldeles för trött gick upp tidigt idag och somnade sent igår och även imorrn ringer klockan alldeles för tidigt! En annan gång helt enkelt! Sen fick jag även ett erbjudande att komma över till Monzy, men jag tackade nej även till det! Jag tror att det är så att jag har lite mycket att tänka på, lite väl mycket att reda ut just nu!

Tro inte att allt är perfekt bara för att det ser ut så på utsidan, tro mig kolla innanför innan du öppnar munnen.


Under mina snart 19 år så har jag lärt mig att man aldrig kan sluta förvånas, de är det rolig i de hela, människor ändras aldrig, aldrig! Hur mycket man än vill!! det sårar man kan kanske vara en tröst?



När alla vännerna gått hem
Då börjar man tveka att ta nya tag
Ensam i världen, här är jag!
Är jag stark eller svag?
Det spelar ingen roll...

onsdag!

Nu har det dragit igång jag var sjukt trött imorse när klockan ringde 5.40 var tvungen att gå upp tidigare så jag hann duscha! Usch, var trött jag var! Kunde inte somna igår, men till slut så och då förföljdes jag av konstiga drömar, precis som natten innan! Tänk om man är sanndrömmare, det hoppas jag dock inte, för då börjar nog mitt livs största mardröm snart!!

I skolan så var det underbart att träffa alla, helt sjukt roligt och som vanligt så gick min mun som aldrig förr!!
Folk säger att jag hörs över allt, undra varför?! :)

Undra vad livet har att erbjuda imorgon då! Vi får väl la se!!


Säg aldrig förevigt, du vet inte vad livet vill med dig!!

svårt val...

Vilken film ska man se ikväll då?
Legenden om Zorro eller Drömkåken?
Hm, ja det blir ett svårt val Ska väl kanske satsa på att sova tidigt istället för att inleda något med en film! ;)



Imorgon är allt som vanligt igen! Hej du underbara!

Även gårdagens planering för dagen gick ju helt fel, hade även idag planerat att gå upp i bra tid idag så duktig som jag är ställde jag klockan på 10 men kom inte upp förrän halv 12. Så dagen har i övrigt varit lugn åkte iväg och handlade med mamma idag hittade ett par svart stövlar på rea 199, mycket nöjd!

Efter shoppingen så åkte vi hem och lagade mat! Trevligt och mysigt att ha mammsen för sig själv ibland :)

Sen förtsatte jag med att läsa boken som nu är utläst "Tusen strålande solar" kan verkligen rekomendera den, men den var inte så bra som jag trodde som jag har hört från andra att den skulle vara, men bra var den verkligen och en bok som jag kommer minnas!

Nu måste jag vända upp och ner på hela rummet och försöka hitta mina legins, blir tokig jag bad mamma tvätta dom idag eftersom jag la dom i tvättkorgen igår och nu helt plötsligt så är dom borta!! Jag blir galen när saker bara försvinner sådär!!

Imorgon börjar skolan, jag kommer så väl ihåg det den 19 när det kändes som att det skulle ta en evighet tills lovet var slut och man fick träffa alla igen och skratta sig igenom ytterligare en dag, men nej det känns som att det var igår som lovet började, jag hatar när tiden går såhär fort! Men kul ska det iallafall bli att träffa alla igen, riktigt kul till och med!

Somliga människor gör vad som helst för att slippa göra något alls!


.

Äntligen har jag ätit känner mig som en helt ny människa! En mycket enkel middag blev det, kan ju bero på hur mycket klockan är! Det blev faktiskt två toast med ost och skinka så nu är jag äckligt mätt!


Igår när jag kom hem så var jag helt slut och längtade verkligen efter min alldeles egna säng helt för mig själv, även fast det är jätte mysigt att ligga brevid sin pojkvän så är det faktiskt minst lika mysigt att få sträcka ut sig på hela sängen och gosa in sig i täcket helt ensam. Dom senaste två veckorna har jag inte sovit en natt ensam tror jag nog bestämt, dom senaste fem dagarna så har pojken och jag delat på en 100cm bredd säng, inte mycket plats att röra sig på, men mysigt är det ju! Så inatt fick jag faktiskt en 1.20 säng för mig själv, men jag kände mig faktiskt riktigt ensam! Men det kan det vara värt ibland :)

Nu ska jag smyga upp i soffan med en filt och tre mandariner, MUMS!!

Sovsällskap eller ensamhet, vilket är egentligen bäst?
Jag tror nog att jag röstar på sovsällskap men ensamheten behövs även ibland, hur ska man annars kunna ladda om liksom?


snart drar allt igång, igen!

Vaknade vid tolv idag trots att mitt mål med dagen var att gå upp när klockan ringde det vill säga 9.00 men så blev det inte. Dagen började segt låg i sängen till halv ett tror jag sen bestämde jag mig för att det faktiskt fick vara nog men slöhet! Så trots min början till förkyldning så åkte jag till handens centrum och hittade faktiskt lite fynd på gina! Jag trodde att de skulle vara helt kört när jag kom in i affären och allt hände hur som helst. Men jag hittade en tröja och en tunkia, det bästa var att hon i kassan sa fel när hon sa priset jag tror hon sa 237 men så jag räkte fram presentkortet som var på 250 och fick pengar tillbaka men på kvittot stod de 273 så ja, jag får väl skryta med att jag fyndade lite extra först fattade jag inte ens men sen när jag kom hem då började det klarna, synd för dom, strålande för mig :)

Nu ligger jag i soffan och tror snart att jag  dör av hunger, mamma och resten kom hem klockan 20.00 och nu är hon och handlar middag, man får väl se vad hon hittar på, helt klart den senaste middagen jag någonsin har ätit klockan är ju faktiskt nio!!!!

Imorrn är sista dagen på troligtvis mitt sista jullov nånsin, det suger ju! Men det ska bli rolig och riktigt skönt att återgå till vardagen igen! Är dock lite orolig över hur det ska bli att gå upp när klockan ringer 6.00? Men men, det löser sig! :)

Nu kommer mamma hem så nu ska jag nog äta!!

Människor kommer in i ditt liv av en orsak!

en favorit i repris, vi lyckas alltid!

"Ta det lungt med alkoholen nu flickor!"
"Men pappa, vem är så dum så att dom dricker dagen förre nyår?"
"Nej, det är ju sant!"



Det är nog bara vi som har lyckats med den smarta iden i tre år i rad nu!
Men roligt har vi!


trött

Nu sitter jag här framför TV:n med datorn i knät, riktigt bekvämt faktiskt :) Kom precis ut ifrån duschen och har smörjt in mig med mitt nya body butter, funderar på att gå och göra lite te nu faktiskt! Det är mysigt att vara helt för sig själv, jag älskar det! Imorrn blir det nog shopping!!! :)

2009!

Året började inte riktigt som det var tänkt, men vi hade trevligt iallafall! :)
Sen i Tisdags har jag varit ute på landet, men kom hem idag! Veckan där ute har varit mysig, tänkte att jag skulle vila upp mig, men icke! Det har blivit en del alkohol och sena kvällar varje dag, men jag lever och är jag är nog en ganska trött och sliten människa, men jag står stadigt på båda benen! Nu går vi som sagt mot ljusare tider!

Nu ska jag gå ner och laga mat till mig själv och sedan ta en lång dusch, sen blir det nog popcorn och säsong ett av one tree hill!!

Hur många leenden har vi inte haft på våra läppar?
Hur många har vi inte skapat på andras?


RSS 2.0