Toppen helg

Helgen har varit helt okej, fredag kvällen började med en god middag ute på restarang i goda vänners sällskap vi skulle egentligen ha gått på bio, men så blev det icke, blev en sväng på krogen, en lagom kväll som slutade i bra tid! På lördagen vaknade jag innan elva, åt frukost och sov igen till tre, så himla skönt och behövligt kände jag verkligen, på kvällen kom bästis över på middag, robinson finalen och film. En perfekt lördag kväll.
Idag känner jag att jag har hunnit med ganska mycket, stor städat, stryckit gardiner och haft besök av prinsens farmor. Så det här var verkligen en toppen helg och för första gången på länge så känner jag mig utvilad, har precis tagit en lång dusch och sitter och myser i soffan.

Ha en toppen söndag kväll, nu är det tillbaka till vardagen. Underbart!




Jag behöver sommar och framför allt värme!

torsdag

Veckan har varit kanon, det känns riktigt skönt att dagarna går så fort! I Tisdags jobbade jag på Dans comp efter slussen frågan är egentligen varför? Jag behöver egentligen inte dom pengarna, men arbetsnarkoman som jag är så kan jag inte säga nej. Sen bar det av till Ida för filmkväll!

Nu ska jag laga mat för prinsen kom precis hem! Sen ska vi åka till en bil skola vid st: eriksplan var på en i farsta strand igår men den kändes så himla oseriöst vilken var synd för den var billig men nu har jag jämfört priser och kom fram till vilken skola som känns mest prisblabla så vi ska åka direkt efter maten!

Imorgon är det fredag, äntligen!! Då är en bio kväll med goda vänner inplanerad!


They are not you!

Ny vecka med nya tag! Helgen var lugn och skön och förra veckan var bra, den kändes bra!
Idag började jag jobba heltid! Gick upp fem, konstigt nog är jag inte så trött jag har bara världens huvudvärk vilket jag tror beror på att jag knappt åt någon lunch och har drukit lite vatten hela dagen då kommer det givetvis tillbaka i form av jordens huvudvärk, som vanligt! Som sagt så är det jätte konstigt att jag inte är trött trodde jag skulle vara helt död idag men icke antar att det kommer i slutet av veckan! Som sagt jobbet idag gick bra jag var faktistk riktigt effektiv om jag får säga det själv. Den här veckan jobbar jag 6.30 till 15.45. Men det är bara fyra dagar kvar av den här arbetsveckan!

Inför nästa helg har vi inga planer fast jag vet att jag måste börja övningsköra igen så jag kan ta de där jäkla kortet någon gång! Älsklingen ville förresten bjuda mig på bio på fredag det kan nog bli mysigt om det blir av!

Skulle egentligen ut och promenerat idag men inte med min huvudvärk och prinsens hosta han hostar hela nätterna jag kommer snart bli tokig men det är synd om honom!

Nej nu är mitt mål att resa mig upp och ta alvedon i alla olika former, det blir en kväll framför TVn vilket känns skönt trots att promenaden lockar medans huvudet dunkar! Nu ska jag sova.


drivande prins!

Är precis hemkommen från en halvtimmes rask promenad med min prins, bästis följde inte med hon valde soffan och film, jag förstår henne om det inte var för min underbara så skulle jag också valt det, men han är väldigt drivande och har vi sagt att vi ska göra det så ska vi ut och promenera också, vilket känns super bra!
Så nu har jag tagit en härlig dusch och sitter i min rosa morgonrock nu och kollar på Room service, snart får en stor kopp te göra oss sällskap och sen är det sängen som gäller!

Natti natti!

onsdag

Det känns som dagarna bara rinner iväg. Gårdagen var trevlig hade sällskap av Elle och Ida hela eftermiddagen och såg på Titanic, mysigt! Sen lagade vi middag tillsammans och åt på vardagsrummet, har man inte plats så får man göra sig plats, erik och anton tog soffan och golvet kändes säkrast iaf för min del, trevligt var det iaf!

Jobbet känns bra ska dock börja jobba 6.30 imorgon och sen resten av tiden jag är kvar där, det känns väl lite sådär. Jag är helt slut som det är nu trots att jag börjar 8.30 hur tusan ska det gå när det är flera timmar innan. Det får vi väl la se imorgon :)

Nu längtar jag tills sambon behagar att komma hem så jag snart kan  börja med middagen jag är vrål hungrig.
Ikväll blir det även en promenad det är bestämt jag har gjort det, Elle ska med, vi siktar på sommaren 2010!

Snart är det helg, så himla underbart jag längtar som en tok, på riktigt. Jag ska sova och trängas på IKEA en dag, det blir en bra helg, det känner jag på mig.



Det gäller att le, le som om man inte kan något annat. Man ska vara lycklig. Le, bara le!


Inte utan dig!

Nytt år nya tag! Härligt med en riktigt nystart! Vi har haft mycket att göra super mycket. Men nu har jag börjat jobba dock bara halvtid börjar heltid nästa vecka men jag är trött som en gris trots mina fyra timmar om dagen! Usch, det tar på krafterna att gå upp tidigt!

Äntligen har vi förresten fixat fler kanaler än 1, 2 och 4an! Det är världens lyx att kunna kolla på 3 an och 5 an igen!

Det nya året firades in ute på landet med många kära vänner, en härlig kväll och alldeles precis lagom av allt var den. Äntligen ett bra nyår! :)

I helgen fick vi besök av lillebror vi var på bio och såg Göta kanal 3 och sen sov han över, trevlans med lite besök, mormor och morfar var även här! :)

Idag har jag haft besök av bästis hon var över på te och film mys! Mysigt att ha ens bästis så nära, jag älskar det redan!

Snart ska vi ut på promenad, trots kylan så är det skönt att röra på sig. Faktiskt!!

Inte utan dig


RSS 2.0