borta bra men hemma bäst!

Semesterna va strålande bra, mycket mysig och nu känner jag mig utvilad och nästan pigg eller där tog jag nog i lite väl mycket! Men ja efter en vecka med tidiga kvällar men även att gå upp tidigt på morgonen och en hel del skidor men även en hel del vila och sova så känner jag mig pigg!
Älsklingen och jag åkte hem från Sälen igår, med tåg! Va inte hemma förrän halv tolv inatt, både va helt slut men efter en dusch så kände man sig fräsch och nästan pigg men vi somnade så fort vi la oss ner i sängen!

Nu måste jag börja fixa allt som jag ska, packa upp väskan, fixa naglarna, slå in paket borde även kolla kontot, hur mycket lön jag får! Sen ska vi bege oss in till stan på Annas 18 års fest!
Förresten, GRATTIS ANNA på 18 årsdagen i efterskott! och GRATTIS till körkortet!!!


Ikväll blir det även utgång vet dock inte vad jag ska ha på mig, funderar på den nya tunikan! Men vi får väl la se!

Borta bra men hemma bäst!


nu drar jag!

Nu dra jag på semester, till fjällen! Efterlängtat och väldigt behövligt.
När jag kommer tillbaka så kommer inget att vara som vanlig, ut på praktik och utan min gamla mentor, jag fasar!
H och A jag kommer sakna er den här veckan! <3

trött, huvudvärk och kvällsöppet!

Dagen har varit bra, började med shopping på stan med Hanna, hittade mössa, vantar och en tunkia! Sen köpte vi en blomma till Jens, våran lärare och sen åkte vi till skolan. Väl i skolan så fick jag äran att bestämma över alla och vara chef, mycket bra och jag va duktig som alla andra också, allt gick strålande bra! Mammsen kom och åt och hon tyckte de var super gott!
Skulle ha hängt med ut ikväll men just nu har jag världens huvudvärk så jag har precis blivit matat med två panodil och en ipren! ÖVERDOS men mamma säger att det funkar och att jag inte kommer dö! Måste bara packa klart och sen ska jag krypa i säng!
Förresten, hade betyg samtal idag hade solklart MVG :)

Nu har skrytit nog och ska gå och lägga mig! Sov så gott!

and here we go again!

Jag är trött, super trött jätte trött med andra ord.
Jag är trött på att försöka nu, så jag struntar i de. Det är upp till dig nu!

skolan och begravning.

Skolan gick bra, har inte arbetat med Hanna på år och dar så det var väl dax nu, mycket trevlans :)
Klockan två var jag på begravning, så fort musiken spelades, en sån otrolig fin låt vet dock inte vad den heter, så började jag stor gråta. Men men, sen blev de inge mer på den fronten, men det var otroligt nära och de var väldigt jobbigt att se spec mormor å mamma så ledsna! Det är så otroligt, jag har inte fattat de än, jag tror bara att hon ska komma in genom dörren snart igen och säge "gulle dig!" Men det kommer ju inte hända, det vet jag men jag har svårt att inse att hon är borta, jag kan inte ta det till mig bara!

Nu ska jag gå ner och äta tacos sen ska jag packa och fixa som jag brukar!

Lev livet innan det är försent!!

grattis bästis!

Jaha, idag har jag träffat Pux, mycket trevligt! Köpte en biljett till hennes skiva den 29 Mars temat är glitter och glamour, kan bli spännande! :) Jag köpte lite grejer, en enkel svart tröja, nageldekorationer och strumpor :)
Jag måste berätta, idag kom mIn studentmössa! UNDERBART!! Nu är det nära, jag vill men hela min kropp skriker ångest, ångest!! Förresten, Pux och jag bestämde att vi skulle ut på min födelsedag eller ja den 14 de är snart! :) sen kom jag nog även på att jag saknar kyrkis och dom små konfimanderna att ta hand om! Så hur ska jag reda ut detta problem? Jag får kanske ta mig en sväng förbi kyrkis någon dag när jag har tid!

ETT STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS SOM FYLLER 18 IDAG, NU JÄKLAR BLIR DET PARTY STUMPAN!
Även ett stort gratis till mammas man som blir 41 idag! Grattis!!

Nu ska vi äta semlor! Fast jag gillar inte mandelmassan!
Gud vilken bra dag, jag känner mig nästan lite glad och ja!

     



Dagens låt som spelas om och om på min dator!

So what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin more fun
And now that were done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine

And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight


Bästis, ring eller smsa när du ser detta och har tid! Om inte idag, så ring imorgon! Jag vet att du läser det här!  ;)

alla hjärtans dag bilder.

Nu får de vara färdigpluggat tycker jag! Jag orkar inte plus att jag inte mår någe vidare.
Så nu är det te dax, mammsen har köpte ett champagne te, super gott! Ska även krypa upp i soffan med mor och kolla på advokaterna! :)

Jag har glömt att visa vad jag fick på alla hjärtans dag, blommor och en ipod laddare! Precis vad jag behövde! :D




Men han fick faktiskt ett hjärta med favo godisarna i :)




men jaha.

Ja men jaha! vad händer nu då? Min mentor, lilla Toni som vi har bråkat med och varit allmänt griniga emot han ska sluta, det är ju iaf bra att vi tillslut insåg att det är verkligen han som vill oss väl och stötar oss och min panik och ångest med praktiken, han sa att jag va tuff och skulle klara mig super bra. Men utan honom? Efter lovet så finns han ju inte där längre, det här blir nog tufft...

arg arg arg!

jag blir tokig! vad fan är det här? Jag blir RASANDE för att vara exakt!! VAD TUSAN HÅLLER FEMAN PÅ MED? Först slutar dom sända One tree hill och nu Las Vegas! jag ska aldrig mer titta på feman!

if i were a boy

Idag är jag hemma, jag ligger i sängen med världens huvudvärk. Det suger, jag missar skolan och jobbet, vilket innebär att jag går typ 500 spän back! Jaja, inte mycket man kan göra!

Dagen låt är helt klart If i were a boy med Beyonce!


But you're just a boy
You don't understand
And you don't understand, oh
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man

You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
'Cause you're taking her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy


yes

nu är det  Wallander som gäller :)

21.05

Dagens program av melodifestivalen va väl sådär, tyckte inte att det fanns någon höjdare men nästa vecka så är Velvet med, vilket jag ser fram emot, låten är toppen har hört den ex antal gånger eftersom dom har övat på jobbet! Tihi, har även sett lite av koregrafin :) Tror och hoppas de kommer gå bra för henne tror även att EMD kommer lyckas :)
Förresten, den bästa låten enligt mig ikväll va helt klart numer ett, Show me heaven, tyckte även Amy va bra men hon dansar alltid likadant och hennes låtar låter alltid samma. Måns är måns, han var okej!


lycka

Det är illa, jag är fast! helt fast! jag vill se mamma mia filmen igen, jag älskar den! Den är verkligen min topp tre favo! Grease, Dirty Dancing och Mamma mia! MUMS, jag älskar dom! Dom är verkligen glädje spridare, jag blir glad av att bara tänka på det, nu måsta jag lyssna på The time of my life från dirty dancing! :) Jag blir så glad!! Jag ryser! Dom har sån känsla, fy tusan alltså! Nä, nu är dax för en Greas låt ;) LYCKA!


      




idiot

Jobb, jobb, jobb och vi får inte glömma att plugga och där imellan har vi skolan också. När ska jag få fritid? När jag inte behöver tänka på något annat än mig själv inte ens umgås med någon!! Jag behöver ensamtid nu, mer än nånsin tror jag! Tror även att jag kommer bli deppig typ nästa vecka och gråta mig igenom hela veckan, eller vad säger du Alina? På torsdag med lite alkohol i kroppen, dränka våra sorger. Vi kör på det! Men nästa vecka, haha då satsar vi! Då har vi grymt kul! Kryddkåta David, pajas Alina, pratiga Hanna, ego Jenny och kreaktiva Kim! för fan! :)

Igår jobbade jag, idag jobbade jag imorgon är jag ledig! Ikväll ska jag plugga va tanken men nu har jag ont i huvudet och är otaggad så jag lyssnar på ABBA istället, haha hur ofta händer de, så varför inte? Sitter å laddar upp inför melodifestivalen sen är det dax att gå å sova ställer klockan tidigt och pluggar imorgon istället!


If you want my future forget my past!

torsdag och jobb imorgon!

Idag var köket som vanligt, verkligen allt som vanligt och vissa PMS ungar var faktiskt nästan trevliga! WOW :) Det känns konstigt, allt känns konstigt! Nästa vecka är sista gången vi är tillsammans men det är inte över än!
Efter skolan så lämnade jag in min mobil, kul 4 veckor utan min skatt, överlever jag med min reserv?
Sen hittade jag faktiskt en väska, fy på mig! Hittade även massa kläder men jag tänkte på min ekonomi och tänker shoppa riktigt mycket i Mars istället!!!

När jag kom hem så somnade jag, som vanligt! Men sen har jag faktiskt varit riktigt duktig och pluggat, jag är stolt över mig själv, en liten bit på väg! Jobbar imorgon så jag hoppas på att jag även hinner plugga lite där också när det är lungt och lite folk!

Jag ska lägga mig i sängen tror jag, har fått en himlans huvudvärk eller den är pågång känner jag!

Här är förresten min nya väska som ska invigas imorrn :)






natti

Nu ska jag krypa ner i sängen brevid pojken och läsa min bok! :)
Sov så gott imorgon är en ny dag med nya tag och nya löften!

bal och studentklänning!

Nu har jag precis prövat min balklänning som jag hade när jag gick i nian, vi ska nämligen ha bal den 20 Maj så som sagt så testade jag den men det va inge bra! Haha, min älskade pojkvän sa att om det var tant tema så skulle jag passa in. Tack älskling! Nej, men så farligt är det inte men jag känner ändå för något annat! Så som tur var så kom bästis med lite tips, vilket var väldigt behövligt! Haha, jag ska ligga i tränning till i början utav Maj å sen så ska jag köpa två klänningar, en till studenten och en till balen!
Plugga var inge kul så nu kollar jag på arga snickaren istället! :)

onsdag

köksdagen har varit bra, haha! Hanna kom försent för även hon va hos tandis haha! När hon kommer så frågar hon kim som hon jobbar med så frågar hon
"Vad har du gjort?"
"Inget alls!"
"Näha, vad ska vi göra då?"
"Ingen anning!"

haha, förlåt men killen med koll! ;)

Tandis för min del gick strålande bra! Faktiskt, ska tillbaka om ett år och jag ska använda tandtråd tre dagar i veckan, minst och skölja med flourskölj några gånger i veckan! Så enkelt är det och sen får vi hoppas på det bästa, tandläkaren var super sött, önskar jag får henne nästa gång också, henne gillade jag :)

På vägen hem så pratade jag med bästis, mycket trevligt och väldigt givande som vanligt :)
Sen när jag kom hem somnade jag och sov i två timmar nu är jag vaken och ska börja plugga nu! Jag ska ska ska ska!!

Snart kommer min studentmössa, jippi :D

tiden flyger bort

Klockan är snart åtta, vad händer med tiden och om 12 timmar sitter jag i skolan och har typ precis ätit frulle och sen då? jo, sen ska jag till tandis! hon kommer borra å jag kommer dö! Som sagt nu är klockan åtta å inge bra på TV alls och jag har inte ens börjat tänka på att gå ner å duscha! Men nu börjar det nog bli lägge för det! Sen ska jag krypa ner i sängen och läsa min bok. Plugga får jag göra någon annan dag!


som vanligt, tisdag!

Allt är som vanligt, Alina är tillbaka!
Hannas ljuva röst hörs över allt (även min)
Davids skratt ekar genom rummet.
Kim tjatar om Annika.
Polacken kommer försent. 
Diana är snart tillbaka hos oss, även om de bara är för en kväll.
Freddy skojar och är lika glad. 
Alla övriga är fortfarande lika omogna!! 
 
Jag va bara tvungen Hanna! :$

Efter skolan tog Alina och jag en sväng i stan, blev mycket skor tittande men inget inhandlades sen mötte jag mamma för att kolla på skidkläder men inte hittade vi något! Så efter två timmar på stan i ca 7 cm klack vilket inte mina fötter är vana med så gör det ont, men jag lever ju!

Ett stort grattis till Daniel som tog körkort idag! Super kul! :)


Nu sitter jag och lyssnar på Body work 8 och försöker hitta motevering till att plugga till andra delen av ekonomiprovet nästa vecka! Så nu ska jag ta tagi i det imorgon ska jag till tandläkaren! *ångest*
Nästa vecka ska jag på begravning, vad ska man ha på sig?

No stress!


natti natti!!

Jag fryser, men nu är det dax att krya ner i sängen brevid en varm och mysig pojkvän! :)
God natt!

.

Ta tag i dig själv!

söndag

Dagen har varit bra, kom inte upp ur sängen förrän vid halv två tror jag, mycket skönt! Precis som jag lovade!! Har rensat i garderoben idag, och städat hela rummet när lillebror å pojken meckade moppe så passade jag på att rensa i brors garderob också! Haha, han tackade mig faktiskt så nu är det bara mammsens kvar! ;)

Nu ska jag upp till soffan och mysa med älsklingen imorgon är det skolan och sen jobba, hum svårt att gissa, jag menar jag gör något annat? Nu är det Beck som gäller, tror dock redan att jag har sett den, men men!


Sluta aldrig ge upp även om livet inte går som det ska! Man slutar aldrig att förvånas...

lycka

"Hej mitt lyckopiller!"
Det är då som man känner sig riktigt behövlig, vad skulle jag göra utan dig? Jag fasar inför 5 juni! Du är bäst!

Rosa Pantern suger!!

Rosa pantern

Alcazar och Marie Serneholt var bäst haha men jag är ju även lite svag för Carolin af Ugglas hon är grym, hennes låt va inge vidare men hon har sån inlevelse och hennes stil är grym! I like her!! Men samtidigt så känns Alcazar lite ja, dom var ju med för flera år sen också! Så kanske lite ute? Men låten var samtidigt bra. Jag tyckte de va synd att inte Marie gick vidare! Vad fanns det mer för låtar? Pinsamt, så bra va dom...
Nu blir det film, ska nog satsa på Rosa Pantern!


melodifestivalen!

vad har dom hittat programledaren? det kan man undra, jag gillar henne inte!


Jag är trött

Jag är trött, super trött! Det är Lördag kväll hela fredagskvällen gick åt till att jobba och även hela dagen idag, slutade 15.30 och sen blev det en liten sväng på stan med Sofie det blev en topp och en parfym, Naomi Campell, cat deluxe! Den rosa flaskan den svarta har jag redan!! det var trevligt, men som sagt så är jag trött skulle nog ha åkt hem å sovit istället! Men kvällen blir lugn, även fast jag hade uppskattat att träffa några vänner och dricka vin! Men det kommer mer såna tillfällen får jag hoppas på! Nej, nu ska jag ladda upp inför melodifestivalen med te, halstabletter, apelsin choklad, filt och pojken! Mysigt!

Dagens köp :)

god natt!!

Nu är jag nog påväg att bli sjuk på helt riktigt, näsan rinner, rösten kommer å går som den vill, halsen kommer snart vara sönder hostad, men vi ska inte ens börja prata om huvudet. Jag måste verkligen sova nu, har jag tur så hjälper lite sömn, de säger min mamms iaf!
God natt!!

Förresten, Alina jag saknar dig, en vecka är för lång tid! Himlans tur att jag har Hanna!! :)

?

Jadu, vad ska man säga? Tiderna ändras. Vi lever olika liv!!

vill ha!

jag ska beställa lite kläder tror jag har hittat två super söta blusar i HM katalogen som jag typ har kollat i 5 miljoner gånger. Funderar på att beställa dom nu iaf! Jag gillar till och med färgerna så ja, varför inte? Det blir nog dom, ska fixa de på söndag när jag har tid eller på lördag efter jobbet!!

   

sjuk på en torsdag

Nu har jag precis vaknat, somnade när jag kom hem och har sovit i tre timmar! Jag mår inge vidare alls! När ska jag bara få ta de lungt och känna mig riktigt frisk på samma gång,de vore ju underbart! Idag skulle jag ha träffat Anna och köpt en kortlek, men som sagt så känner jag mig inte på topp, har piss ont i halsen. Det är tråkigt, jag hade sett fram emot att träffa henne!

Imorgon åker farmor och farfar till Thailand, jag är riktigt avis, jag skulle som sagt behöva lite ledighet och framför allt lite sol! Funderar på att lägga mig i solariumet!

Nej, men nu ska jag nog ta mig en lång och skön dusch, sen ska jag sova! Imorgon är det skolan och sen jobbet som gäller! Slutar halv tio, det känns sådär! Men jag kommer ju inte vara fattig iaf specielt inte i Mars! ;) 
 
Om exakt 4 månader tar jag studenten! Undra vad som händer sen då? Kanske börjar bli dax att söka lite jobb eller vad tycker ni? Äsch, det löser sig


Mina bästa vänner just nu är te och halstabletter!



Och om livet är pest, fyllan den värmer bäst.        


äntligen!!

HAHA! Nu har jag lägger under kontroll efter lite hjälp från Alina som snällt hjälpt mig att reda ut bechamel hit å dit å espagnole och demi-glace å vad tusan allt de där jäkla skitet heter! Men jadu, vi går ju tredje året å om FYRA MÅNADER TAR VI STUDENTEN!
Nej, nu till pluggandet imorrn ska jag träffa Anna!

PAAANIK!!

JAG FÅR PANIK? VAD TUSAN ÄR SKILLNADEN PÅ VIT GRUNDSÅS Å LJUS GRUNDSÅS! Jävla skit å fan fan fan fan!!

18.26

Nu kommer jag precis från middagsbordet har ätit en fräsch god sallad, smakade mycket bra! :)
Jag hittade ingen jacka, tyvärr! Jag får leta vidare i helgen efter jobbet helt enkelt! Nej, nu ska jag börja plugga så att jag blir klar någon gång! Kanske hinner se arga snickaren idag, man kan ju alltid hoppas! Så om man nu skulle ta tag i pluggandet.

helt vanlig onsdag

Idag är en såndär riktigt trött seg dag, utan smink och mjukisar! Gårdagens jobb gick fin fint! Fick ledigt idag, TACK GODE GUD! Tror dock att jag håller på att bli sjuk, nu igen har jätte ont i halsen och känner mig inte alls på topp, men de är väl sånt man får ta. Alla är sjuka, halva klassen idag va borta så vi var bara fyra i köket idag, de var lite gäster så läget va under kontroll! Alina jag saknar dig ju!!!!

Nu ska mammsen och jag åka och leta efter en ny skidjacka till lilla mig, hoppas på att hitta någon, kanske på rean? Det vore ju super bra. Sen ska jag plugga, har prov imorrn och har inte ens börjat...

Återkommer senare :)

Folk ändras!

trött, jobb, plugg, kaffe, stress, tuggumi, vadå halsbränna?

Jag är helt slut, kom precis hem från jobbet! Jag behöver sova, ge mig inte helg för då ska jag jobba, ge mig lov för då är dansskolan stängd, då kan jag inte jobba! MOHAHAHAHAHA!!!
I övrigt så har dagen varit bra, skolan gick bra, hade bara en lektion och vi fick veta förra veckans provresultat! Jag fick MVG, jag är så stolt över mig själv men även mycket förrvånad, som sagt samhällsekonomi är inte min starka sida, men jag lyckades ju bra iaf! :) Imorgon ska jag jobba igen, jag fasar för onsdag morgon, jag kommer vara slut men jag fasar ännu mer för torsdag morgon eftersom jag jobbar även på onsdag så som sagt på torsdag morgon kommer jag vara en mycket död människa!

Nu måste jag plugga, har ju prov i veckan, på torsdag tror jag och jag har inte börjat öva på alla 5000 miljaders fucking grundsåser än! Men jag börjar nu och klockan tolv ska jag sova!

Förresten, idag har jag drukit enorma mängder kaffe, vilket inte är likt mig och så har jag tuggat tuggimi så ja man kan väl säga att jag har lite halsbränna, ibland är jag väldigt osmart plus att jag nog borde sluta stressa!

Måste bara berätta att i mitt horoskop idag stod de att jag skulle boka en solsemester, det skulle verkligen inte sitta fel! Nej, nu till pluggandet och sen till sovandet så man orkar med morgondagen!


Jag gillar inte att sova ensam!
Hoppas på att älsklingen möter mig på jobbet imorgon så kan vi åka hem tillsammans,då blir jag glad!

måndag, underbara måndag. Suck!

Nu är jag pigg och utvilad! Alldeles underbart :)
Har precis ätit lite frukost och ska snart börja klä på mig och fixa mig sen bär de av till skolan, kanske inte allt för roligt och sen ska det jobbas och bli rik! Alltid härligt med pengar som sagt. Nej,nu måste jag damsuga mitt rum en snabbis, det börjar bli smutsigt, inte bra!!

Ha en bra dag! :)

E

Jag är kär och de pirrar i hela magen.
Lämna mig aldrig!!

söndag

Nu har det gått många dagar, tordagens kvällsöppet gick bra, mycket bra till och med! Utgången var och bra, trevlig kom hem i okej tid, klockan var äver ett, kanske lite för sent för en torsdag! Jag mådde inge bra på fredagen, cola det var det som gick ner!! Efter skolan åkte jag hem till pojkvännen, kollade på två filmer Beck och Wallander båda var okej, sen somnade jag innan 23. I lördags jobbade jag och jag skojar inte när jag säger att det var mycket folk jobbade nästan ihjäl mig och kom hem helt slut och med värkande ben! Somnade väldigt fort även igår, vid nio! Stackars pojken! Tycker synd om honom jag bara jobbar och sover! Även idag jobbade jag gick upp 6.20 duschade och åkte till jobbet, slutade halv fyra och begav mig till bästis och åt en god middag, pasta, kyckling och sallad och en väldigt massa snack, mycket trevligt och väldigt givande!

Nu har jag precis kommit hem, är helt slut och sitter framför Beck och har HM-katalogen framför mig. Ska satsa på en tidig kväll men jag börjar inte förrän sent imorrn, vilket äntligen ger mig den efterlängtade sovmorgonen!!
Så, mitt liv är inte så spännande, det händer inte mycket allt är alltid samma!


Jag kan vara under, jag kan vara över.

RSS 2.0