sån är jag

Idag kan Bon Jovi slänga sig i marken. Idag är det eye of the tiger som gäller, japp bästa låten. Där sitter den.
Nu har min man lagat mat, jag har städat sen är det tvätten som gäller och shopping (vilket han inte vet om!!)
För sån är jag!


Risin' up, back on the street
Did my time, took my chances
Went the distance, now I'm back on my feet
Just a man and his will to survive

So many times, it happens too fast
You change your passion for glory
Don't lose your grip on the dreams of the past
You must fight just to keep them alive

japp

Livet rullar på. Livet är bra, helt okej faktikst. Japp det rullar på med Bon Jovis hits i öronen varje ledig tid nu mera faktikst.

Its my life
Living on a prayer
We werent born to follow


Japp, dom gör mina dagar nu mera. Om och om!



Japp tjejorna ni tre, tack tack tack!!


Bara den som behövs idag. Om och om!


This one goes out to the man who mines for miracles
This one goes out to the ones in need
This one goes out to the sinner and the cynical
This ain't about no apology
This road was paved by the hopeless and the hungry
This road was paved by the winds of change
Walking beside the guilty and the innocent
How will you raise your hand when they call your name?

We weren't born to follow
Come on and get up off your knees
When life is a bitter pill to swallow
You gotta hold on to what you believe
Believe that the sun will shine tomorrow
And that your saints and sinners bleed
We weren't born to follow
You gotta stand up for what you believe
Let me hear you say yeah, yeah, yeah, oh yeah

This one's about anyone who does it differently
This one's about the one who cusses and spits
This ain't about our livin' in a fantasy
This ain't about givin' up or givin' in

GRATTIS BÄSTIS!

Ett stort grattis till världens bästa kompis som fyller år idag!!
Nu blir det middag och tårtkalas!

Nej men så är det...

Helgen var bra, verkligen en lugn helg. Vilket var så behövligt! Synd att helgerna går så fort bara. Men jag gillar vardagen också, inga måsten!
I söndags var det ju alla hjärtans dag vilket jag inte tror att många missade även vårat datum dag, hum heter det så? Ja, hur som helst 3 år 4 månader. Vi brukar aldrig fira en gång i månaden, kanske bara påpeka och om vi glömmer bort det så har jag ju bästis som varje månad skriver ett sms "Grattis till ännu en månad!"
Men i Söndags fick jag massa rosor, god choklad och en otrolig middag. Min pris är bäst!

Idag är det Semel dagen, inget för mig eftersom jag inte gillar semlor, mandelmassa= usch fy blä!!! Men jag ska vara helt ärlig, jag gillar dom semlorna som vi har på jobbet ( vilket troligen beror på att dom inte har blandat mandelmassan och grädden, vilket enligt mig är det äckligaste man kan göra!) Men hur som helst, nopp ingen semla har avnjutits idag, dom står mig uppe i halsen efter att i sex timmar ståt och packeterat dom. Fick till och med jobba över idag, två timmar för att folk är som galna... Men prinsen kom iaf och hämtade mig den sötnosen!

Jag har kommit på en konstig grej, jag längtar tillbaka till att jobba i ett kök, den känslan och det tempot. Känslan när bongarna bara öser in och man kollar på den man arbeter med och bara nickar och säger i kör, nu jävlar kör vi. Den känslan. Fan vilken härlig känsla och satan vad jag saknar den. Jag kan nästan om jag blundar riktigt, riktigt hårt känna den magkänslan, det pirrar i hela magen. Satan vad jag saknar att bara köra gärnet. Troligen låter det som världens skumaste grej, men ni som har varit i den situationen ni vet, HR06RE ni vet och satans vad jag saknar er också.

Hur som helst jag får väl ta tag i det och söka köksjobb men frågan är om jag vill jobba kvällar och helger. Nä,jag trivs utmärkt som det är nu, trots att jag går upp tidigt.

Imorgon ska vi på middag och tårtkalas hos bästis som fyller år.
Nej, nu är det sängen som gäller, först ska jag bara ta en riktigt varmt bad!




E: Snart fyller du år!
J: Jo, jag gör ju det.
E: Shit!
J: Men hallå du fyller ju år innan mig.
E: Jaha, ja just det ja...





Melodifestivalen och stor saknad av ett husdjur!

Sitter just nu i soffan med filt och en massa kuddar! Har kollat på Melodifestivalen den här gången var det faktiskt bättre låtar än förra gången, inte många bra men några. Kände faktiskt igen två dansare som brukar dansa på Dans comp ganska mycket. Så det var lite små roligt, men det är ju en av stockholms största dansskolor och helt klart den bästa, speciellt trevlig personal och underbara lärare ;) Det är nog en av anledningarna till varför jag är där och sliter trots att jag jobbar heltid, att jag trivs med människorna som är där helt enkelt.

Hur som helst så när vi satt och kollade på melodifestivalen tyckte jag att jag kände igen ett namn, Anna-Maria något och mycket rätt hon bor i de här huset, har möt henne i tvättstugan. Haha erik sprang till och med ner och kollade på listan där nere i porten och japp det stämde det var hon. Det måste det vara, samma namn och likadant utseende.

Jag saknar min mamma, det har jag gjort hela dagen men mest av allt saknar jag ett djur. Jag som är van vid att alltid ha massor med djur runt omkring mig så är det väldigt tomt här hemma nu, det närmaste ett djur jag har här hemma är väl pojkvännen. Men jag saknar en katt att gosa med eller mammas gamla underbara hund som går på sina sista krafter just nu! Men så länge han inte lider så ska dom ha kvar honom så han får hänga med ett tag till, det är bara så hemsk att se att en hund som alltid har varit så pigg är halv skum i lederna och har blivit smal trots att han bara äter och äter och äter. Men det är väl så det är.


Det var ett tag sen dom va såhär små, men vad jag saknar dom! Funderar på att kidnappa en av dom nästa gång jag är på besök!


Shopping shopping!

Känner verkligen att de har varit behövligt med helg nu! Igår kom vi hem från jobbet vid halv fyra, det blev pizza till middag syndigt nog! Men det kändes verkligen så himla skönt att bara sitta i soffan och inte göra något alls från halv fyra till klockan tio när jag somnade i soffan och sen var det sova i sängen som gällde. Riktigt skönt faktiskt, kanske inte det roligaste sättet att göra en fredag kväll men dock så skönt!

Idag vaknade vi redan vid klockan nio, gick upp och åt frukost och sen gick jag och la mig igen och sov till tolv. Sen städade vi här hemma så nu är det rent och riktigt skiner här hemma. Sen tillbringades dagen i Heron city med lunch och shopping jag hittade en skål, som jag köpte. Sen åkte vi vidare till Liljeholmens centrum där inhandlades årets första sommar skor, för första året på hur länge som helst ett par riktiga sommar skor, inte några tyg skor utan riktiga sommar skor.

Sen blev det en sväng till Sickla där jag hittade en tröja men köpte den inte, men det får nog bli imorgon jag får lura med mig min prins!

 








torsdag

Har precis avnjutit en god taco middag i trevliga vänners sällskap! Elle och Anton har varit över på middag. Mycket trevligt :) Elle gick precis hem men Anton är kvar han och erik sitter och kollar på TV!

Idag har jag sålt min bil, det känns bra att ha blivit av med den men ändå det var faktiskt min första bil, känns lite små skumt att den nu är borta. Jag kommer sakna henne!



Imorgon är det ju äntligen helg, det har jag längtat efter, är så himla trött så det ska bli skönt med lite ledighet. Har dock inga planer så vi får se vad vi hittar på.

Nej, nu är det Vinterspelen i Åre som gäller, riktigt roligt program faktiskt.

Ha en trevlig Torsdags kväll!

Februari 2010

Veckan är snart slut, så känns det. Onsdag kväll japp då är det inte många dagar kvar! Veckan har varit bra i Måndags bjöd Anton på middag, våfflor MUMS! Elle och jag svullade, anton, alex och prinsen väntade snällt till vi hade ätit upp, super gott var det. Killarna hade verkligen fixat riktigt god mat måste jag säga, till och med hemma gjord hallonsylt, typ sylt iaf väldigt imponerande ett stort plus till er!

Tisdagen gick väldigt fort, alldeles för fort först jobb på vanliga jobbet och sen som varje tisdag jobb på Dans comp! Sen hem och sova! Dagen idag har också gått fort, skulle egentligen ha jobbat på Dans comp idag igen så jag stressade ifrån slussen till DC för att se att någon annan redan var där för dom trodde inte att jag ville jobba Onsdagar, det vill jag inte. Jag vill inte ha varje Onsdag bestämd men någon gång ibland som idag, idag ville jag och idag hade jag verkligen både kraft och stor stor lust att göra det. Men så blev inte fallet. Men jag fick iallafall träffa Sofie en snabbis vilket alltid är lika uppigande!

Nu sitter jag och myser i soffan med en stor kopp vanilj te! Pratade nyss med farmor, hon och farfar åkter till Thailand på fredag i två veckor, jag är inte alls avis, verkligen inte alls. Inte heller på Ida som också befiner sig på varmare breddgrader. Verkligen inte, jag har ju te och filtar då håller jag värmen.


Våffeldagen är nästa månad, det har jag kollat upp. Då blir det kalas! :)


Prinsessan och grodan

Redan söndag, veckorna springer iväg och så gör även helgen! Men det känns bra imorgon är det en ny vecka med nya härliga upplevelser!
Fredag kvällen tillbringades på Heron City med A och D god middag och sen blev det bio det fick bli prinsessan och grodan, mycket rolig film! I Lördags var vi hemma hos mammsen på middag och sen åkte vi hem och kollade på melodifestivalen. Idag har vi haft besök av eriks mormor och morfar vi gick på en härlig promenad ute i solen och sen fikade vi och drack te när vi kom hem!

Det har varit en bra helg det här, undra vad nästa helg har att bjuda på!
Nu ska prinsen laga middag, kycklig och klyft potatis! Mumsens





bättre humör, underbart härligt!

Jobbet har gått bra, kände mig väldigt seg idag ville bara gosa in mig nära min prins, men det var bara att gå upp 05.07. Det är tidigt alldeles för tidigt mina vänner! Nu sitter jag och myser i soffan ska snart göra en stor kopp te åt mig själv, är på riktigt dåligt humör och riktigt jäkla grinig och sur, inte alls trevlig just nu. 
Imorgon blir det jobb på Dans comp och på torsdag ska jag troligen jobba över till stägning, vilket känns sådär, men chefens mamma ska opereras och man kan tydligen inte vara ensam 16-19 så jag erbjöd mig så får jag gå tre timmar tidigare nästa vecka. Men just nu känns nästa vecka långt bort! Jepps men så är det, det är väl bara gilla läget!!

En helt underbar sak är att min alldeles underbara vän Alina kommer hem i slutet av den här månaden, då hoppas jag att hon har tid att ses, som jag saknar henne!! Bara tanken på att vi snart kommer vara i samma stad får mitt humör att bli bättre och får mig till och med le lite!

RSS 2.0