underbar dag att ha semester på!

Nu ska jag ta med mig bror och bege mig till stranden. Yes idag blir det en dag på stranden med mycket sol och bad. Härligt!!

Tandläkaren är ingen favorit alls!!

Usch idag var jag hos t-läkaren! Inge roligt, 690 kr försvann där ganska fort, skulle ha kostat 990 men man får ju 300 kr rabatt när man är ung, men jag ska tillbaka nästa torsdag och laga en tand, woho över 1000 kr kommer det kosta, jag frågade. Hum inte konstigt att folk inte frivilligt går till tandläkaren, super dyrt ju!!

Förresten lillebror säljer en helt ny och oanvänd IPhone 3GS 16GB den ska säljas pga att mammsen tycker den var alldeles för dyr för honom att ha. Så om någon är intresserad så finns den för 6500 nypris är ca 7500 men priset går att diskutera!

Nu ska jag mysa framför TVn med lite glass!

Kalas låtar alla tider!

Sitter i soffan och försöker ta det lite lungt, känner mig otroligt stressad!
Älsklingen kollar på film och jag lyssnar på gamla låtar med GES kanon bra!

En jävel på kärlek
Då står på pojkarna på rad
När vi gräver guld i USA
Det hon vill ha
Min mor sa till mig
Hon är min

Erik tycker att Gyllene Tider va bättre än GES men nja jag vet inte, jag är ju dock upp vuxen på både Gyllene Tider, GES och inte att förglömma Uggla! Kommer så väl ihåg hur många gånger jag har ståt och dansat och sjungit till GES på mitt rum när jag va lite, kommer även ihåg en konsert jag var på med pappi när jag var ganska liten (ett under att jag kommer ihåg det) minns dock inte om det var på GES eller Gyllene Tider men jag minns det  jag satt på hans axlar för att se något och jäklar vad roligt jag tyckte det var,  hum jag måste nog kolla upp det där vilka det egentligen var.

Nej nu får det bli lite Linda och Lena det är väl dom låtarna som mina närmaste kopplar ihop med mig! Spela en sån låt så blir jag taggad till tusen. Satan hoppas det blir lite party i helgen, börjar känna att dom nerverna drar lite i mig nu!


Onsdag 07-07-2010

Vilket underbart väder det är idag, helt otroligt! Vill bara lägga mig på en strand och njuta. Men förkyldningen håller i sig och klock som jag är så har jag lyssnat på bästis som säger att solen inte är bra när man är sjuk, så jag håller mig inne i värmen istället! Ska snart bege mig mot körskolan, ska köra vid två tiden, sen blir det till att köra med mamma i några timmar och sen hem och sova i soffan! Jag är helt slut numera på kvällarna, kanske beror på att jag håller igång till tusen trots att jag inte är på topp! Kanske inte alltid är det bästa men vad gör man inte!

Just nu längar jag tills nästa vecka när jag ska vara hemma hos mamma på Dalarö hela veckan, då ska jag ligga på stranden och njuta av solen! Jag längar även till vecka 29 och 30 när min prins har semester, har dock inte planerat något ännu, men man kanske ska ta och göra de! :)

Just nu går Fight for this love om och om igen, underbar låt!

Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse
Makes it hard to know which road to go down
Knowing too much can get you hurt

Is it better? Is it worse?
Are we sitting in reverse?
It's just like we're going backwards
I know where I want this to go
Driving fast but let's go slow
What I don't wanna do is crash, no

Just know that you're not in this thing alone
There's always a place in me you can call home
Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back, back, back, back, back to the start

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more


Semester och jag är sjuk..

Semester, väl efterlängtade semester, i fyra hela veckor vilket är helt otroligt! Jag förstår det inte och försöker gång på gång få in det i mitt huvud, konstigt nog går det inte riktigt!. Jag är inte typen som är ledig på sommaren men nu så, äntligen! Har dock gått och blivit riktigt sjuk, började i Lördags med otroligt ont i halsen och små förkyld, i Söndags fyllde farfar 65 så då vart det kalas för honom och jag kände mig bara sämre och sämre. Idag känner jag mig riktigt risig, dunder förkyld näsan bara rinner och halsen gör svin ont och jag har snart även hostat sönder hela halsen! Men jag har trots allt varit på körskolan idag fast jag kunde inte riktigt tänka klart med allt snor i huvudet... Gjorde även en super god pasta sås till middag och den såg så jäkla god ut den vart super cremig och jag kryddade och kryddade men det smakade inte ett skit, tur att erik sa att den var god och smakade massor. Nu sitter jag och äter salta bilar som i vanliga fall brukar smaka en himla massa men nej inte nu, det är som att tugga på luft.

Nu är det sängen som gäller mig för, ska ta ett par alvedon, hosttabletter, nässprej och lite halstabletter sen kan jag nog få några timmars sömn innan jag har körlektion imorgon!


RSS 2.0