ett tag sen nu!

Lördagen gick som alla andra lördagar åt till att jobba, vilket är roligt dvs när lönen kommer!! :)
Lördagkvällen tillbringades hos Anna och bestod av serien Sally! :)

Söndagen var lugn, likaså måndagen fast jag for runt med mamma i affärer i fyra timmar, letade efter skor,
tapetter och små saker, givetvist hittade vi allt det vi sökte efter! Så snart blir det ny färg på rummet, härligt häligt!! :D

Idag har jag varit på i stan med en väldigt kär gammal vän! Mycket trevligt.
Hittade ett par underbara vantar och en fantastisk väska, funderar på att köpa den imorrn faktiskt, men det återstår att se.

Ta hand om det du har!


Aldrig att jag släpper dig, vi hör ihop!


?

How can we dance when our earth is turning?
How do we sleep when our beds are burning?

onsdag

Har precis kommit hem från jobbet, det var en trevligt men ganska kort varsel, fick dock mitt lönebesked. Det känns bra om jag säger så!! :)

Nu sitter jag här framför Tv med datorn i knät och plugg mappen på bordet ska göra det sista i min enorma
stora inlämning igår låg slutresultatet på 14 sidor och nu ska jag som sagt göra det sista.

Ta dagen som den kommer!


.

Under den kalla ytan finns ett hjärta av guld.

tisdag

Igår arbetades det och idag fick jag tack och lov sluta tidigare, redan klockan 12 faktiskt, riktigt skönt! Hanna å jag har planerat våran tårta det blir en marängbotten med daimchokladmousse på och sedan dekoreas det hela med färska jordbuggar och hacka daim, det ska bli intressant!! Men jag tror på det! :)

Jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt, har just lagt ner dom tre senaste timmarna på att faktiskt göra klart min köksläxa det slutade med att det blev 14 sidor, blir det inge bra betyg, då jäklar!! Men jag har faktiskt två små frågor kvar som jag inte har en aning om så jag ska fråga någon lärare imorrn, man måste få fuska.

Jag saknar några mycket nära vänner som jag inte har träffat på en lång tid. Jag ber om ursäkt för att jag har så mycket annat just nu, plugg och jobb det tar verkligen all min tid! Men snart är det lov, då blir det dans av, ojoj! Skojar inte!! ;)

så sant så!


Vi slutar inte leka bara för att vi blir gamla,
vi blir gamla för att vi slutar leka!

söndag

Helgen är snart över! Lördagen gick åt till att jobba och söndagen endast till att sova,
men nu är det dax nu ska jag skriva klart min filosofi upg om rationalism och empirism,
helt klart inte det roligaste, men men!

I övrigt så går allt upp och ner för det mesta, lönen rullar förmodligen in imorrn vilket känns sjukt bra!!

Jag undrar hur du mår, om allt går åt rätt! Jag tänker på mig och du vet att jag har skickat några!
Just nu tänker jag faktiskt ganska mycket på dig med tanke på att inatt så är det ett år sedan det hände
min egen lilla älskling, du vet att jag fortfarande håller alla tummar jag har!!

Vad är egentligen kunskap?

torsdag.

Idag är det torsdag, som vanligt börjar dagen 7.30 med kök till 14.30. 15.00 drar filosofin igång, idag var det värst, jag fattade inget alls, förrutom att vi har läxa som ska vara inne om tre veckor, det ser jag fram emot! Men den här gången ska jag inte skjuta upp den har faktiskt redan gjort en del!!

Tisdagen den 14 oktober var en väldigt speciel dag! Min underbara pojkvän överrraskade mig med 20 stora röda rosor :) :$ jag är så kär! :$

Igår jobbade jag och inte mycket blev gjort när jag kom hem, tyvärr även fast jag har en miljard grejer att ta tag i! Kanske mest och störst av allt, mig själv?! Men dom senaste dagarna har jag varit ovanligt lycklig, inget stoppar mig!! Jag tror helt klart att det är min omgivning som får mig på såhär bra humör!


I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held on to
I'm standing here until you make me move
I'm living for the only thing I know !!

vad ska man säga, vad ska man göra, vad är meningen?
Frågan är vad gör du om tio år?

ibland undrar man...

Gårdagen tillbringades på jobbet, mellan 16-22! Blandade känslor, men det känns bra! Tågresan hem va definitivt mindre rolig, jag hatar mina perioder när jag går runt med såkallad migrän, men jag måste nog tyvärr ta mig till en doktor för närmare koll!

dagen har varit väldigt lugn, lämnade in samhällskunskapstentan, skönt!! Vi gjorde massa fina bakelser idag och jag fattar ;) :)

Idag är det den 14 oktober vilket innebär en hel del :D som david sa, nu firar vi att du har varit upptagen i två år. Grattis!
I övrigt så har dagen varit bra, fick ett väldigt givande telefon samtal från min bästis, tur att man har en sådan! Du är faktiskt den som tänker precis likadant som mig, förrutom min lilla älskling, men vi har ju sagt det förr! Vi tänker lika!!

Nu ska jag ta och läsa 164 sidor i Sofies värld, suck. Men det måste göras!


söndag!

Helgen har varit lugn men mycket att göra! Fredagen blev en lugn hemmakväll!
I lördags ringt klockan halv åtta! Begav mig in till choklad mässan som var en stor besvikelse, mycket folk och lite choklad! Stressade in till city och träffade pojkvän och bror! Det blev en hel del in och ut i många affärer och det hela avslutades med Rallybrudarna! Söndagen gick mestadels åt att sova och renskriva en hel del!

Veckan ser svart ut, jobba måndag, onsdag och även lördag! En del plugg men inte överdrivet mycket, ska läsa över 100 sidor i filosofiboken och även min köksuppgift som ska in nästa vecka! 



Saker ändra, ibland till det bättre ibland inte.
Allt har en mening, vad är din?

onsdag

Skolan har gått strålande bra idag, känner mig riktigt bra Hanna och jag är nog ett riktigt bra team! :)

Efter skolan gick jag som vanligt hem å skulle plugga med somnade i soffan och vaknade ungefär tre timmar senare vilket resulterade till att jag är pigg nu vilket inte är särskilt bra!! Men jag är också lite solt idag, har faktisk gjort klart samhällskunskaps tentan med lite hjälp från min mor, så det känns bra! nu ska jag bara skriva den på datorn med det hinner jag med i helgen!!

Denna dagen till ära så fyller Kalle 18! GRATTIS!!! :)
Men han är ute på en båt och kommer inte tillbaka förrän i December, vilket jag inte visste alls, men du är då välkommen hem till kylan i Sverige igen!!



Jag saknar min älskling!! Jag tycker väldigt illa om att sova ensam faktist!


.

Ett år har snart år, ett helt år av både ner och upp gångar!!

Men det ingen vet, det är att drömmarna fortfarande är kvar, när jag vaknar upp och är helt svettig!
Det går inte att sudda bort dom, och nu under dom senaste veckorna så har dom inte blivit bättre...

Jag tänker på dig!!!

ledig!

Dagen till ära så var jag ledig idag, vilket var väldigt skönt!
Jobbade igår, kom hem vid elva och satt och pluggade till halv ett så jag behövde verkligen sova ut lite! Dagen har varit lugn, legat i sängen större delen av tiden men jag har inte pluggat så pass mycket som jag skulle ha behövt att göra!!

Längtar redan till helgen, jag behöver verkligen sova! Men helgen går ju så himla väldans fort, lördagen är redan planerad måste på chokladmässan, eftersom den är obligatorisk med skolan och på kvällen är det bio planerad får se hur det blir. Söndagen lär ju gå åt att plugga hemtentan i samhällskunskap som jag är långt ifrån att ens ha börjar titta på!

Snart är det lov!!

så sant.

En mycket nära vän till mig skrev en gång något väldigt klokt!
"Man kan inte leva ett mänskligt liv utan vänner"

sånt är livet.

Ännu en kväll som har "slösats" bort åt att plugga, men dock inte lika många timmar som dom andra kvällarna har blivit. Har även haft ett långt samtal med Ellinor idag, givande!!

Som vanligt är jag helt slut, som alla andra Torsdagar, börjar halv 8 och slutar halv 6 avslutar dagen med filosofi, inte den lättaste kursen efter en jobbig dag i köket. Började dagen men att höra av David, med att höra " Du ser helt död ut!" Tack!! Dagen fortsatte med komplimangen " du pratar alltid, din mun går hela tiden, vilket är possitvit för då har man alltid någon att prata med och lyssna på. Du är aldrig tyst,  men det har varit  större delen sen vi började. Mår du inge bra?"

Jag tycker att det alltid är trevligt när folk märker att man inte är på topp och bryr sig, vilket det verkligen märks på mig eftersom munnen annars går i 130! Men ikväll satsar jag på en tidig sovkväll! Mår jag såhär imorrn så vet jag tusan om jag inte är hemma imorrn, men det återstår att se!!

Hoppas på att pojkvännen kommer imorrn, men det kanske inte är någon vidare ide nu när jag är sjuk, men det återstår att se som sagt! Efter fem dagar ifrån honom så är han ganska lagom saknad!!

trött

Plugg, plugg, plugg!! Kan det bli mycket värre? Det här kommer ta kål helt och hållet på mig! Jag orkar verkligen inte med all den här stressen och inte prata om pressen! Inte nog med att läxorna står mig upp till halsen så har jag givetvist blivit sjukt, halsont som vägrar släppa sen i Torsdags, köpte halstabletter på apoteket idag får se om dom hjälper, men fan 80 kr något måste dom väl vara bra för?!

Idag har jag införskaffat mig vinterns jacka, storm trivs redan har även köpt mig en tröja, kan inte rikigt säga vilken färg det är faktiskt men den satt perfekt!

Nu måste jag återgå till pluggandet, det är mycket när man inte ens hinner ringa till sin bästis men men, sånt är livet!

149 dagar kvar! Jag räknar!!!! Äre fest eller? ;)

RSS 2.0