onsdag!

Nu ska jag klä på mig och slänga på mig lite smink, sitter i bikini och helt osminkad. Jag ska till jobbet idag jobbar 16-22 suck, jag är nervös! Som om det var min första dag, största oron är om jag måste stänga ensam, då dör jag! Jag har ont i magen, jag kan inte läsa av kassan själv, jag kan inte, jag måste spy nu!

Dax att klä på mig ska gå hemifrån om en timme, jag hinner ju sola lite till, nej! Bäst att sätta fart!

Förresten, imorgon får jag lön! Weei! :)

Allt är annorlunda! A, kom hem nu, jag behöver prata av mig! Saknar dig.


Min favorit! Dagens kärlek och dagens glädje!


Tisdag

Gårdagen var underbar! Dagen tillbringades med min mycket nära vän P ute på djurgården med en piknik! Jag brände  mig men det var länge sen jag hade så trevligt och sen åt vi mjukglas! Efter det åkte jag hem till älsklingen, han lagade mat till mig min prins! Det blev pasta med bacon sås, mums! Haha, mitt recept, vad är bättre än de? Klart det blir gott :)
Sen blev det mys framför TVn hela kvällen! Imorse vaknade jag upp helt ensam i en enorm säng, prinsen jobbade åkte hem ganska tidigt, var hemma vid ett dagen har spenderats i solen nu börjar jag bli riktigt brun, jag beöver inte många timmar i solen för att det ska synas!

Nu ska jag hjälpa till med middagen som blir sallad och sen ska jag hjälpa mamma att städa inför visningen imorgon!

Different style, different move,
Damn I like the way you move
Girl you got me thinking about,
All the things I'd do to you
Let's get it poppin' shorty
We can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying


Milow -ayo technology
Underbar låt, den har spelats hela dagen!

På väg hem idag satt jag och funderade, allt känns så konstigt! Jag brukar bo och jobba med min sötnos hela somrarna, men nu då? Han jobbar i veckorna, då är jag ledig några dagar, han är ledig på helgerna, vad gör jag då? Jo, jobbar! Visst kommer vi ses iallafall men det kommer ju inte bli att man umgås hela dagarna som man brukar göra, det blir bara eftermiddagarna på helgerna! Men det löser sig nog, vill man så kan man! Vi klarar det. Fast jag har haft en klump i magen hela dagen, jag skulle kunna gråta när som helst. Jag älskar dig!


Midsommar i skärgården, underbart!

Nu är även midsommar över, härligt eller sjukt jobbigt att tiden går så fort? Nja, jag har inte riktigt bestämt mig än!
Midsommar började hos min vän Anna och min pojkväns familjer och en trevlig lunch, A och jag gjorde sen kransar och sen bar det av till stången! Jag dansade inte, men delade en cider med min andra vän Elle, mycket trevligt sällskap!
Efter det åkte älsklingen och jag hem och avnjöt en mycket god middag med farmor, farfar, gamel mormor och gamle morfar och alla kusinerna! Mitt på dagen var det super varmt och soligt, för att sen börja spö regna, åska och himlen var helt svart! Efter middagen blev det regn kläder och stövlar och tid att bege oss till festen, som var på en åker med partytält mycket lerigt, mina stövlar satt fint på! ;) Vid elva drog vi oss mott civilisationen med varsin cider/öl i handen och dansade fram till stägning vid två! Jag säger bara tur att jag har en bästis som är en väldigt bra försvarare, min pojkvän behöver iallafall aldrig vara orolig när jag är ute på äventyr!

Midsommardagen var seg att gå upp men jag lyckades, samlade ihop några vänner och frukost blev en 60 grams hamburgare på grillen! Sen bar det av upp till ängen för att städa, vi var inte många, jag var ensam tjej, men med ett par rosa shorts och rosa-blommiga stövlar så gick ju även det bra! Jag är stolt och känner mig duktig som hjälpte till att städa, kan man festa, kan man fan städa dagen efter! Men det var nog sista året jag städar på midsommardagen gjorde ju det förra året också! Kvällen var lugn framför TVn!

Idag har det varit helt underbart väder, nästan tråkigt att åka in till stan! Men jag ska träffa Puck imorgon, det var anldeningen! Vi kommer ha det roligt! :) Jag sov halva dagen, städade ur mitt hus och åkte hem till älsklingen för att sitta på berget och kolla när han fixade en miljards saker sen blev det lunch/middag (!) med Anna! Åkte hem vid sex med pojkens pappa, skönt att åka egen båt och sen bli hemkörd av en övningskörningspojkvän! Jag var väl hemma strax innan åtta! Väldigt skönt! Som sagt det underbara vädret, jag känner av det det svider och bränner i hela ansiktet plus
på ryggen, jag är riktigt bränd men man ska aldrig klaga när solen skiner synd bara att jag jobbar onsdag-söndag är riktigt otaggad på det faktiskt! Hade hellre varit kvar på ön, det blir min fösta sommar på tre år som jag inte är där ute i 2 1/2 måndad i strek, nu kommer jag bara åka ut ibland, det blir riktigt konstigt! Men det kommer alltid nya mål och nya hinder!

Nu är det dax för mig att krypa ner i sängen ska upp vid nio imorgon ska ta elva tåget in mot stan planen är piknik på djurgårn! Mys! Hoppas på bra väder!

Min vän är nu 20 år! GRATTIS!

Jobbet igår gick toppen! Så nu sitter jag och väntar på att chefen ska ringa och berätta hur mitt schema ser ut! Jag hoppas verkligen att hon ringer, jag är i behov att få veta hur jag jobbar!

Dagen har varit bra, gick upp vid tio och åt en mysig frukost med mamma och lillebror! Sen satt jag mig i solen, men det var piss kallt för det blåste så mamma och jag åkte och handlade istället, det blev en gul-blommig klänning ur söt till midsommar och så blev det ett par skor från rean, 179! :)

Nu har jag nyss ätit en god middag och ska väl börja packa, ska ut till landet imorgon ska åka ifrån älsklingen vid ett så jag borde ta 12 bussen från slussen plus att jag även tänkte kolla i affärer imorgon, jag har blivit riktigt beroende, jag känner hur pengarna försvinner men behovet att köpa nya kläder finns där hela tiden, känns som det är en miljard grejer som jag vill ha! Så jag tänkte ta mig en sväng imorgon och hoppas jag kan packa bra så jag inte går runt med jordens största väska! :) Förresten så ska jag nog börja med att rensa lite i garderoben, känner att jag behöver göra lite nytta :) Oops, kanske borde jag tvätta också! PANIK!

Grattis till min sötnos Alina på 20 årsdagen, ännu en gång! Hoppas din dag blir/blev toppen! <3



natti!

Dax att bädda ner mig nu! Har precis drukit upp en stor kopp med te!
Har en väldans huvudvärk pågång ska ta två tabletter och sen lägga mig i sängen och ladda upp inför jobbet imorgon!

God natt :)

första dagen på nya jobbet!

Jag är trött, trött som ett svin!
Gick upp åtta idag så jag borde inte vara trött! Min första dag på jobbet gick bra, utmärkt! :)
Jobbade 10.00-18.30, jag jobbar imorgon också sen typ inge mer den här veckan, imorgon ska jag försöka prata lön och jag vill även veta hur jag ska jobba så jag kan jobba lite extra på Möja om tillfället ges, jag känner att jag måste tjäna bra med pengar den här sommaren så jag har lite i höst också! Börjar oroa mig faktiskt, tror jag ska börja söka jobb till hösten redan nu faktiskt! Haha, alltid bra att ligga ett steg förre :) Men dom sa att det var roligt och bra med någon som kunde så mycket, att dom inte va tvugna att förklara hela tiden!

Nu har jag inget mer som jag vill få ut ur mig förutom att jag behöver pengar!

tillsammans länge nu.

Det blev ingen film med familjen för min del, det tog alldeles för lång tid att få bort mina naglar, nu känner jag mig lite naken! Men undertiden jag fixade med naglarna så kollade jag på den nya serien Privileged som har samma skapare som Gossip Girl och Gilmore Girls, Gossip girl gillar jag inte Gilmore girls tycker jag om! Så jag ger den här nya en chans tänkte jag! ;)

Idag är det den 14de vilket betyder 2 år och 8 månader :)

Nu ska jag stänga av datorn och ta bort överkastet från min ren bäddade säng, mamma är bäst!
Som sagt jag ska sova nu så jag är pigg och glad imorgon är inte så farligt nervös men det kommer väl!
Önska mig lycka till!

Jag måste bara säga att jag är så stolt över några speciella människor, Alina du är sten cool som vågade åka bort i fem veckor, kom snart hem du är saknad! Hanna jobba inte ihjäl dig,men du växer som människa! Sista men inte minst David du kommer klara dig strålande killen! Du har alla kunskaper, tålamodet och du vågade lämna stockholm under sommaren för att ge dig in på din livs största resa! Lycka till och hör snart av dig!

Pojkvän, jag älskar dig!

söndag

Länge sen, har hänt mycket! :)
Tisdagen var älsklingens dag, en stor dag! Hoppas du tycket den vart lyckad!
I Onsdags åkte vi ut till landet älsklingen och jag tillsammans med Elle, trevligt sällsakap och många skratt blev de bästis, länge sen! Vi kom ut vid sju, kollade på älsklingsfilmen mama mia och grät sen framför greys! Som sagt det blev en lugn kväll!
Torsdagen var det faktiskt helt okej väder, så vi tog en trip till affären och kollade in alla förändringar älsklingen fick även 5 liter glass av förra chefen som sen avnjöts med jordgubbar! Kvällen tillbringades med pojkvän och bästis framför en film och popisar! :)
Fredagen var seg men jag umgicks med goda vänner och lite lagom med vin!
Hela Lördagen var bara en slapp dag, åkte till affären och resten av dagen fram till klockan sex gick åt till att sova i Idas soffa, middagen blev grillat hos Ida med familj, mums säger jag bara! Efter det drog vi oss mot Långvik där Emma bjöd på en trevlig tillställning!
Tack alla trevliga för en toppen helg, nu laddar vi upp inför midsommar och Elles party i Långvik ;)

Nu har jag mycket att göra, måste ta bort mina fina naglar inför jobbet imorgon, börjar klockan 10 så lite sovmorgon har jag! Sen ska jag duscha och kolla på Rally brudarna eller vad den heter, med familjen!

måndag 8/6

Sitter och kollar på sommar bilder, det är ju fan sommar nu och inte är det någon större värme ute!

     

   

    


Idag lunchade jag med Hanna, trevlans var det! Har precis ätit middag och ska snart börja packa för landet onsdag-söndag! Imorgon måste jag även köpa nytt busskort! ajdå, 550 kr! :(
Imorgon tar älskling studenten och det ska firas!!

natti!

Jag tror jag håller på att bli sjuk! Hostar som en tok och halsen gör riktigt ont, kan bero på att jag gick runt i klänning i fredags och åkte flak i regnet och var typ en isklump när jag kom hem, det kan även bero på att jag tvingade på mig en kort kort klänning igår som jag gick ute med en hel del! Ögonen svider, halsen kliar och gör ont, jag har ont i örat och hostar. Jag vill inte bli sjuk jag har ju semester nu en vecka!
Tror jag ska krypa ner i sängen nu istället!

Don't bend, don't break, baby, don't back down

Idag är det Bon Jovi som gäller med gamla godingar som Living on a prayer och Its my life och varför inte Bed of roses!

She says: We've got to hold on to what we've got
'Cause it doesn't make a difference if we make it or not.
We've got each other and that's a lot for love -
We'll give it a shot.
We're half way there - Livin' on a prayer
Take my hand and we'll make it
I swear - livin' on a prayer.


It's my life
And it's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just want to live while I'm alive
'Cause it's my life



en minut senare, jag glömde.



Det var med tårar jag lämnade Riksäpplet!
Men med en stor dröm om framtiden, stolt över mig själv.
Jag fixade det!

Söndag, nu igen! Ingen skola mer.

Kvällen igår var trevlig, jag tror att min vän var nöjd, än en gång, grattis du klarade de! Nu väntar framtiden på oss!
Massor med folk var där, bland annat David, massor från klassen i tvåan, massa från högstatie och lågstadie klassen så, jag jag träffade folk som jag gick med när jag va 10 och folk från  nian och även lilla David! :)

Jag saknar min lilla älsklings Alina, sjukt mycket kommer vara konstigt att inte se henne på 5 veckor, men hennes flyg resa gick iallafall bra, jag vet att hon är framme, hon lever, ja iallafall igår!!
Imorgon ska jag träffa min Hannis och på tisdag tar älsklingen studenten och på onsdag åker vi till landet! Nu har jag en vecka semester och sen börjar jobbet! ;)

Lev för idag ta imorgon som det kommer!

dagen efter studenten, jag lever!

Studenten igår va underbart tror dock inte att jag har fattat det!
Kvällen var lyckad men jag firade tyvärr inte med mina flickor, men det kommer flera kvällar att fira, jag kan stå för en middag sen när jag har flyttat ;) Det kan jag lova!

Tack alla som gjorde dagen till vad den blev, champagne frukosten, utspringet, flaket, mottagningen och kvällen!
Men jag har inte fattat det!

På kvällen åkte erik å jag till Ida, jätte mysig lägenhet, verkligen! :D Vid elva drog vi oss in mot stan, mina vänner sjöng för mig på bussen, på tåget och folk sjöng med. På söder skrek vi, vilket min röst och min hals känner av idag. Vi drog oss mot after och erik och jag kom hem runt 03.15 trötta som svin, gick upp 05.15 på fredag morgon vilket betyder vaket tillstånd i 22 timmar inatt sov jag bara 5 timmar, vaknade halv 9 och var pigg! Dagen har varit seg och jag är så slut i kroppen, har sovit några timmar och ska snart börja fixa min inför Pucks kväll! GRATTIS MIN VÄN! Vi klarade de, på olika skolor, men fan tillsammans! ;) Jag tror jag har på mig den blåa klänningen som jag hade på balen!




" Du är en otrolig tjej på alla sätt och vis och nu du kommer spendera yrkeslivet vid en spis. Med dig vid sin sida kommer alltid mycket att hända, trots att du i köket dig bränna. Jag är säker på att du kommer klara det med bravur trots att det då och då säkerligen kommer komma en skur. Jag kommer finnas här för dig nu när du ska ta det stora klivet ut i arbetslivet."

Tack Elle för den bästa, den är underbar och tack för att du är min vän!

där satt den

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

imorgon gäller de!

Imorgon händer de, dagen jag har väntat på i 12 år! Det är nära nu, underbart! :)
Men jag är trött läskigt trött, vet inte hur jag ska orka gå upp halv sex imorgon och parta halva natten för att sen gå upp ganska tidigt på lördag och fira Puck hela natten! Det blir två tuffa dagar och nätter! Men vad gör man inte när sånt är händer. Studenten liksom! Fy fan, jag klarade de!
Nu ska jag laga middag, sen är det massa att göra, duka inför imorgon, städa, raka benen och herregud en hel del att göra.

Morgondagen börjar med ett glas champagne 7.15 men det är bara början!
Det här kommer bli underbart, lägger ut bilder på kläderna sen! ;)

Men jag klarade det fan!

onsdag

Helt onödig dag idag att gå till skolan, endast lämna in kläderna, nyckeln och kort! Plus att jag blev arg för jag fick inte tillbaka depositionen försig är de bara 50 kr men jag vet att jag har lämnat in dom men hon säger att jag inte har...

Efter skolan fixade jag naglarna och hämtade ut mitt pass som redan va klart :)


Kattisen och ungarna


 Blev 450 kr fattigare.

Köpte glas till champagne frukosten till mig och Alina!


Två dagar till studenten!


 


Kan inte sova...

Jag kan inte sova, de går verkligen inte! Känns som jag har en miljon grejer att fixa och framför allt att tä nka på! Världens klump i magen, tänk om det regnar på fredag? Tänk om hela dagen blir konstig och förstörd? OSV! Jag får väl hoppas på att vädergudarna någon gång är med mig!  Jag har försökt ringa till min pojkvän för att ha något att göra, jag är klar vaken men han sover och svarar inte.

Tänkt passa på att visa två linnen som jag sprang på förra veckan och införskaffade mig såhär till sommaren!

              

Gina trico 129kr                                                         Från HM 98k
                                                       fashion against aids liggar bakom detta ;)


Elle informerade även om att  25% av försäljningspriset kommer att skänkas till projekt som ökar medvetenheten om HIV/AIDS. Det stödjer vi, även Elle bidrog idag genom att köpa en tröja! Vad gör man inte för världen?


22.38

Jag glömde att skriva att jag åt min första mjukglas i år, mums! Med nöttströssel på! Lyckan va gjord! :)

Jag borde egentligen sova men jag är inte alls trött somnade när jag kom hem från stan och sov i över två timmar. Fick nyss höra rycktet att champagne frukosten är klockan sju på fredag vilket innebär att jag måste ta 06.58 tåget och 06.45 bussen så jag måste gå hemmifrån 06.30 ungefär haha, de blir att gå upp ja, innan 05.30 alltså. Jag känner verkligen hur jag kommer orka den kvällen! Men nu ser vi det från den ljusa sidan, allt ordnar sig! :)

Nu ska jag lägga mig i sägen och läsa efter en varm lång dusch och jag hoppas på en lång natt med bra sömn ska upp vid halv nio imorgon vilket ger lite sovmorgon! :)

Imorgon ska jag förresten fixa mina naglar, jippi där försvinner 420 kr! Det kostar att ligga på topp! :)

tisdag

Tisdagen har gått fort träffade Elle, gick runt i stan och pratade om massor, riktig lyx tid! :)
Älsklingen var hos doktorn idag och "opererade" ögat han hade två rostiga metalgrejer och två "vanliga" metalsaker. Stackarn han hade/har väldigt ont och jag förstår inte hur han av alla människor alltid lyckas, men någon måste ju göra det också! Även mamms fick besöka sjukhuset idag för att få pencilin och en stelkrampsspruta eftersom katten bet henne i armen igår när hon födde den första bebisen, men bebisarna mår bra dom äter som bara den och börjar bli riktiga tjockisar :)

Om tre dagar tar jag studenten!
Hoppas det inte regnar...

fyra

Katten har precis klämt ut fyra kattungar! Dom är så små och dom är så söta! Minisar är dom! :)

måndag 1 juni 17.51

Måndagen är över, typ nästan iaf!
Dagen har varit seg, var i skolan även fast vi inte hade några lektioner städade mitt skåp och tog reda på betyg!
Jag fick VG i samhällskunskap hade ju hoppats på ett högre betyg där så jag är inte så glad! Jag har hela tiden legat på VG-MVG och så får jag ett VG som ett slag rakt i ansiktet det värsta är att jag har fått samma betyg som folk som har gått G-VG även folk som har varit tvungen att göra om prov fick VG, det känns inte kul, inte kul alls! Den ansvariga ska få förklara sig imorgon...
Praktiken: MVG
Storhushåll B: MVG
Alacatre B : MVG
Gastronomi: MVG
Yes, där satt den vilket betyder att jag har MVG i varje köksämne sen ettan, den sitter bra där! :) För Hanna och mig var lyckan gjord! Grattis Hanna som fick G i engelska B! Du förtjänar det!!

Idag fixade jag nytt pass och skulle till min stora mardröm mäta mig, haha 1.63 mamma bara skrattade och skrattade! Efter de åkte mamma och jag å handlade och gissa vem jag träffade, jo henne som jag alltid träffar på coop! Nämligen Puck, den tjejen är otrolig :) På lördag tar hon studenten och jag ska med henne på hennes slutskiva! Haha, dagen efter min egen studen men vad gör man inte för sina vänner jag kommer vara fräsch och inte bakis jag kommer ge gärnet vi kommer ha kul! Grymt kul!!

Imorgon åker A till barca, du kommer ha det roligt! Njut och ta till vara på tiden min vän!
Imorgon ska jag även träffa Elle! :) det var länge sen men först ska jag till skolan och kolla på en film med förra klassen från tvåan, de känns verkligen att det är fyra dagar kvar och att betygen är satta! Det känns underbart!

4 dagar till studenten!

RSS 2.0