Många tankar.

Dagen har varit helt okej, var jätte trött när jag vaknade imorse, det tog verkligen emot att gå upp trots min sovmorgon, men jobbet gick som vanligt. Pratade med chefen idag, jag vill ju vara ledig helgen den 3 och 4 oktober, men det var så lite personal som kan morgon rutinerna, chefen själv skulle åka bort, en annan tjej som har jobbat men har börjat plugga nu kunde inte heller och min stackars jobb kompis som jobbar nu varje dag eftersom jag åker bort skulle isåfall få jobba 16 dagar på raden, men hur som helst det hoppet är fortfarande ett litet hopp, som jag hoppas på tills hon har funderat färdigt. Men just nu känns det som jag har gett upp, känns som jag måste jobba den där förbannade helgen, men det är ju trotsallt min helg eftersom jag och jobb kompisen kör varannan helg! Men hur som helst så blev jag riktigt riktigt ledsen jag hade hoppats och sett fram emot att få ledigt den helgen. Plus att jag kan bli lite irre också, direkt när jag kommer hem så vill dom att jag ska jobba, redan på Torsdagen, men icke! Vårat plan landar mitt i natten, så glöm det. Så det blir fredag, lördag, söndag, måndag,(tisdag på dans comp) torsdag & fredag. Här är det ingen ro eller vila, kunde lika bra struntat i semestern kommer vara lika trött och slut körd redan en vecka efter.

Nog av mitt tjat och gnäll, efter jobbet gick jag hem, då var jag duktig, från jobbet och hela vägen hem, tog väl ungefär 45-50 minuter. Härligt var det! Under kvällen har jag packat väskan men jag blir inte riktigt klok på den, fick hjälp av mammi men det känns som jag har packat och packat upp tusen gånger nu ungefär och jag vet nog inte helt ärligt vad jag har med mig. Ska upp i bra tid imorgon mellan åtta och halv nio och bädda rent i sängen och städa här nere och även packa ner resten av sakerna så som smink och allt det där! Får inte glöma kameran!

Nej, nu till sängen! Det ser jag fram emot, jag har jordens halsbräna och sura uppstötningar, kan fröken Jenny ha för mycket att tänka på och vara lite för stressad kanske?! -Japp, mycket troligt!

Just det, igår pratade jag med världens bästa farmor i telefonen i ungefär en kvart, vi pratade om allt mellan himmel och jord, som vanligt! Rätt som det va så sa hon att hon hade satt in en liten slant till mig på mitt konto. Idag kollade jag saldot på mitt konto, sen när började 1000 kr räknas som en liten slant? Underbara farmor, hon är bäst hon! <3

Imorgon är det dans comp som gäller, ska jobba med världens bästa jobb kompis! Min kära Sofie, som jag har saknat henne och våra stunder på jobbet och i skolan! Men imorgon får jag äntligen träffa henne, var ju när vi tog studenten som var senast, det ska bli roligt! :)


Party prinsessan själv, alltid redo! Nu är det jobb med mig som gäller du underbara 20 åring! :)


Söndag 20 september

Helgen har varit bra, i fredags blev den en ganska snabb lunch med min underbara vän P, sen bar det av in till stan för att växla pengar tillsammans med älsklingen, sen tajmade vi inte en direkt buss från gullmars hem till mig, riktigt skönt, kvällen blev lugn. Både i Lördags och idag jobbade jag 7-17.30. Är ganska trött gick upp innan sex båda dagarna och var duktig och cyklade till jobbet. Haha, halv sju på en lördag & söndag morgon kan jag lova att ute på Dalarö är det bara jag, min cykel och alla rådjur som rör sig, men inte undra på vid den gräsliga tiden. Usch usch! Men jobbet gick som vanligt och nu ligger jag i sängen, sen en timme tillbaka, riktigt skönt! Laddar upp inför jobbet imorgon, 10-17.30 så imorgon har jag världens sov morgon, ska inte upp förrän vid åtta, super skönt!

Börjar få lite små panik nu också, har inte börjat packa än, mammi ska hjälpa mig imorgon, har endast lagt fram underkläder, kanske inte kan gå runt endast i det i en vecka! Men jag får ju hjälp imorgon :)

Kollade precis vad det skulle bli för väder, kan alltid vara bra när det gäller att packa, ser ut som det blir sol och minst 16grader och upp till 27-29! Inget man tackar nej till. Jag längtar!

Nu är det dax för mig att sova så jag orkar dom här två sista dagarna på jobbet innan det bär av till Italien :)


Jobb idag igen, ledig imorgon. Äntligen!

Jobbet gick bra! Slutade sisådär vid halv sex, så det blev 7.30 timmar idag, helt okej! Men nu är jag trött, sjukligt trött! Det är illa, men jag ligger i sängen ska snart stänga av datorn och krypa ner ordentligt i sängen och läsa tidinigen fredag eller om den heter wow fredag, hur som helst en bilaga från Expressen, dvs, skvaller! ;)

Jobbar hela helgen är inte så tagad faktikst jag både öppnar och stänger både Lördag och Söndag, 7-17.30 båda dagarna, det är dumt att klaga! 21 timmar på en helg, bra med pengar men som en nära vän sa till mig, pengar är inte allt, ta hand om dig själv istället! Men hur som helt är jag ledig imorgon så då är en lunch inplanerad med min kära och nära vän P, underbart! Det var väl en månad sen vi träffades sist, mycket tid att ta igen med världens underbaraste vän! Det kommer ge mig massa av energi att orka jobba dom här sista fyra dagarn innan Italien! Så just nu går jag på min sista låga av energi, snart går jag på knäna, men Italien längtar jag efter, det kommer bli underbart!

Förresten, igår handlade jag en ny resväska! Den är större än min andra, så det kommer bli bra! Plus att priset var super bra 399, som hittat :) Kanske lägger upp en bild på den imorgon!

Nej, nu är det dax för tidningen, den lockar!


Människor är roliga varelser, man blir alltid lika förvånad! Men jag börjar lära mig nu.


tisdag

Dagen har varit bra, fast jag funderade på en sak, varför är det alltid så att när man kan sova, när man inte måste upp förrän vid nio så vaknar man så tidigt, idag vaknade jag halv sex imorse och var pigg! Hopplöst!! Lyckades somna om och var svin trött klockan nio istället när klockan ringde. Träffade Hanna idag och gick till äpplet, Jens blev så glad över att se oss "hans favo flickor" och svenska Jenny sa att vi såg så pigga och glada ut och riktigt strålade, så det blev ett kär återseende med många underbara föredetta lärare! Så Hanna och jag kom överens om att vi börjar imorgon igen, synd bara att vi båda jobbar som djur, men vi klarar oss bra där ute i det stora hemska livet som går upp och ner. Vi har ju alltid varandra. Efter besöket på äpplet blev det lunch, ost och skink sallad för min del, så gott :)

Jobbet på dans comp gick bra, gick lite tidigare idag så fick jag åka bil från Handen så slapp jag vänta i 40 minuter på den där förbanade bussen som går en gång i timmen.

Nej, nu behöver jag verkligen sova, ska upp innan fem imorgon, börjar jobba sex så det blir att ta cykeln till jobbet, hoppas de inte regnar!! Är lite nervös över att öppna ensam och laga dagens lunch helt ensam, fatta vilket ansvar tänk om allt blir helt fel. Fast imorgon är det lätt mat Isterband och stuvad potatis, hum eller ja usch! Har aldrig ätit isterband vet nästan inte ens vad det är, haha kan blir roligt att leta i kylen efter något som man inte ens vet vad det är, men så svårt skulle det inte vara att laga sa chefen! Jag grejar de ;)

Nu är sängen min bästa vän, jag behöver den. Jag är så trött!


våran dag idag <3

Ligger äntligen i sängen, meningen var den att jag skulle gjort det för länge sen men jag fastnade i min garderob rotandes i hel panik över att jag måste börja planera kläder till Italien och då slog det mig att jag inte har mycket sommarkläder, den här sommaren har mestadels tillbringats i arbetskläder och nu såhär på hösten finns det ju inte mycket sommar kläder. Äsch, men något ska man väl kunna leta fram.

Som sagt kvällen har tillbringats framför TVn och Svenska Hollywoodfruar samt i garderoben!
Nu är det nog egentligen dax för mig att sova, ska upp i bra tid imorgon även fast jag inte börjar förrän tre, men jag ska träffa Hannis för en lunch, redan vid elva. Så kvart över tio måste jag gå hemifrån då ska jag helst ha hunnit med en promenad och sen en dusch och fixa mig, promenaden tar jag nog bara om jag vaknar i bra tid innan klockan ringer. Det är så skönt att röra sig, har tagit en långis idag och två korta. Det känns bra! :)
Förresten så gick jobbet bra, är lite ändrade tider nu så vi stänger redan klockan 16 vilket känns super, super skönt, dock blir det några timmar kortare men det är det värt, idag var jag hemma klockan sex istället för halv åtta! Så imorgon blir det jobb på Dans comp, onsdag, torsdag, lördag, söndag och måndag är det jobb på dalarö och tisdag nästa vecka är det Dans comp som gäller igen, sen på onsdag blir det Italien, jag längtar!!


Våran dag idag, 2 år & 11 månader.
Tiden går fort
!


13/9

Helgen har varit bra, i fredags jobbade jag 06-15.30! Efter det blev det en sväng till Nacka forum med älsklingen en god middag avnjöts på tacobar! Blev en lugn kväll framför TV:n och i Lördags blev det en rejäl sovmorgon, underbart! Jag tog det mest lungt hela dagen och prinsen fixade med allt som han alltid har att fixa. Framåt sex tiden blev det middag hos bästis med kalle, alex och min prins. Därefter drog vi ut till Limerick (hete det så) för att fira Ida som fyllde 21 igår! Massa med trevliga människor, tack för kvällen. Hoppas du fick en underbar födelsedag vännen! Vi kom hem vid tre, somnade vid halv fyra och min klocka ringde halv åtta imorse, då va det bara gå upp och packa väskan, klä på sig och gå till bussen! Började jobba halv tio på Dans comp, jobbade bara till ett, så tre och en halv timme känns lite onödigt, faktiskt. Hade helt ärligt hellre sovit ut länge, länge idag. För nu är jag trött, jätte trött. Ligger redan i sängen borde stänga av datorn och sova ska ju trots allt jobba hela veckan!

Måndag: 10-19
Tisdag: 15-19
Onsdag: 6-14.30
Torsdag: 10-19
Lördag: 11-19.30 eller 10-15.30
Söndag: 11-19.30 kanske är ledig.


Är bara ledig på Fredag den här veckan, fast om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag ska jobba på Dalarö i helgen, men jag jobbade inte i helgen som var så det borde vara min helg nu! Annars ska jag jobba på Dans comp på lördag så det blir jobb i vilket fall som helst!

Förresten, imorgon måste jag ring till tandläkaren. Jag har ont i en tand, inge vidare roligt om det blir värre tills vi åker till Italien så det är lika bra att försöka kläma in ett besök till tandis på tisdag eller fredag, måndag nästa vecka skulle också funka! Shit, jag måste växla pengar, attans! Det har jag helt glömt bort!


I look in your eyes, there's a distant light
And you and I know there'll be a storm tonight
This is getting serious
Are you thinking 'bout you or us


Ibland behövs det bara en.
 Det kan vara du.


10 september!

Hum, som vanligt så skulle jag ha sovit för flera timmar sen! Har jobbat idag, vilket gick toppen! Jobbade mellan 10-19! Jag ska jobba imorgon också, börjar dock klockan 6, suck! Så, ja klockan ringer 5 imorgon, men min underbara chef hämtar mig vid stor vägen så jag beöver bara gå ut till den, vilket tar 2 minuter. HAHAH! Det är dumt att klaga, skönt iaf att jag slutar halv tre! Då ska jag hem och duscha och sen hem till min prins om jag känner mig själv rätt lär jag ju somna redan åtta och på Lördag ska jag ta mig en ordentlig sovmorgon!

Nej, det här funkar inte, klockan ringer om sex timmar och med mina svårigheter så lär det inte bli många timmars sömn!

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor!


22.56

Nu är det dax för mig att sova, egentligen för länge sen! Men så blev det inte, kollade på fotbollen, usel match!! Sen blev det efterlyst, inga bra grejer för mig! Jag blir alltid så rädd, alltid!!! Efter TVn bar det av raka vägen till duschen, och nu ligger jag här i sängen ny duschad och snor trött! Det svider i ögonen, så trött är jag.

Natti natti!


en annan dag kanske

Kollar på fotbollen nu Malta - Sverige! Pinsamt, tycker inte dom är så vidare bra faktiskt!
Men Svensson spelar ju, ögon godis! Har alltid varit lite kär i honom, sen jag fick upp ögonen för honom! HAHAH! En dag ska jag gifta mig med honom!!





090909

Igår var jag duktig, mycket duktig! Bäddade rent i min säng och damsög mitt hus sen bar det av till jobbet! Helt kaos, alla barnen började igår så deras skrik och deras otroligt jobbiga föräldrars förvirring spreds sig i lokalerna! Jag jobbade ensam från 15-16.30 då Angelica kom, om jag säger såhär så vi hann inte ens säga hej till varandra förän klockan var sex, inte ens hej! Helt sjukt! Efter jobbet som slutade 19 var jag helt död, så sjukt trött. Jag kanske inte var så frisk och pigg som jag trots allt trodde men sen blev det hem till min prins som gällde och idag har jag haft en lugn dag och försökt skynda på min tillfrisknad så jag kan jobba imorgon och tjäna stora pengar!

Nu är det fotboll som gäller!


Theres only two types of people in the world
The ones that entertain and the ones that observe
Well baby, I'm a put-on-a-show kind of girl
Don't like the backseat, gotta be first!


Everytime & I'm not a girl, not yet a women. Underbara låtar idag!

Dagen har varit bra, lugn och skön känner mig inte riktigt riktig pigg än, men det blev en lång promenad idag och lite fixande i huset! Läste även ut en bra bok som jag köpte i slutet av förra veckan 14 år till salu verkligen läsvärd!

Kvällen har tillbringats i sängen med en bra spel lista av Britney! Plötsligt kom den där låten och hela jag blev helt stel i kroppen, jag blev 14 igen, tyst, osäker och ja, allt som var då kom som en våg över mig. Men den låten, den är så jag, det är min låt eller rättare sagt det var min låt, jag tror att många av mina vänner kopplar ihop mig med den låten! (Haha, lika så alla flickor och jag ljuger så bra, eller var säger du P?) Hur som helst så blev jag 14 igen och olyckligt kär, men idag står jag här fem år senare, lyckligare än många andra. Nu är jag starkast, det är min tur nu, vinden har vänt!

Everytime
Notice me, take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me

I make believe that you are here
It's the only way I see clear
What have I done
You seem to move on easy

And everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me
I guess I need you, baby

I may have made it rain
Please forgive me
My weakness caused you pain
And this song's my sorry

At night I pray
That soon your face will fade away


Nu ligger jag i min säng, min stora säng när jag är ensam och sängen som känns så liten när min prins är här! Hur som helst så borde jag försöka sova, ska upp "tidigt" imorgon, innan nio tänkte jag, ska ut på en långis med vovven och sen fixa böckerna sen är det dans comp som gäller börjar 15!


Dagens bild fick bli på mig och B, alla har vi ju som sagt vart 14!
Den bjuder vi på! Som vi har förändrats!
jag hoppas du inte hatar mig nu! (a)


Me love you and i miss you!

Min sötaste, min vuxnaste och mest underbara vän!
Jag saknar dig, jag sittet med gråten i halsen och fan vad jag saknar dig!

Jag går i dina fotspår och gör precis vad jag vill och känner för, precis som du gör!
Gör mig stolt och gå ut med toppbetyg, fan universitetet är ju vuxna grejer! ;) Du klarar dig alltid!





Söndag, igen. Vad händer med tiden?

Söndag, söndag nu igen och alltid denna eviga söndagsångest, fast så farlig är den inte nu längre faktiskt!

Fredagen var en lugn dag, min underbara kom rätt tidigt hem till mig så det blev en god fredags middag och mys i soffan! Lördagen vaknade jag upp vid sisådär halv tio och var jätte förkyld, riktigt hemskt! Men det var bara gå upp och röra sig mot jobbet och se fram emot 9 timmars arbete! Sagt och gjort, när jag kom hem vid åtta kollade jag klart på fotbollen som gick på TVn sen var sängen min bästa vän! Idag vaknade jag kvart i åtta och mådde ännu sämre än igår, ringde till chefen och fick ett "Krya på dig gumman, vi ses på Torsdag" Sen tog jag alvedon och nässprej och sov till halv tolv sen mådde jag bättre, faktiskt! Helt ärligt! Men nu mår jag dåligt, riktigt dålig, jag kan inte andas genom näsan och mitt huvud exploderar. Men allt är okej, allt är som vanligt. Älskling jag saknar dig! Men allt blir bättre med Nasin min nya älskling, den får mig att må bättre iaf i näsan!

Imorgon blir en lugn dag, ska fixa här hemma, har fått upp alla mina lampor idag, hyllor har jag målat idag och satt upp i vardagsrumet och gardiner och tavlor är äntligen på plats efter fyra veckor! Som jag har tjatat så imorgon ska alla mina böcker packas upp, sen om jag mår bättre ska jag åka hem till min prins och även följa med honom till docktorn! På Tisdag blir det jobb! Och på onsdag om jag mår bra har jag en riktigt trevlig dejt inplanerad, tror jag ;)


Helgens hjältar!


onsdag

Igår var jag på banken och betalade Italien resan, det efterlängtade! Ska bli så skönt att komma bort! :) Igår var det även jobb på Dans comp! Blev dock bara tre timmar, men det är inte mycket att göra något åt, sånt är livet!

Sov hos min älskling igår, köpt mig även en jacka som jag blev kär i och bara va tvungen att ha, pengarna bara rullar bort! Det suger! När jag kom hem idag så låg lillebror helt utslagen i sin säng, super sjuk! Med en feber som låg på 39.2 vilket den hade gjort hela dagen, han har ont i hela kroppen, super förkyld, huvudvärk och tungt att andas, man blir ju lite fundersam på vad det kan vara? Är det svininfluensan? Hur som helst så är han inte pigg och det är inte jag heller, hade lite små feber för några timmar sen och en väldans huvudvärk! Vi får väl se hur de utvecklas bror hade ju ont i huvudet igår och lite små feber, hoppas på det bästa jag har varken tid eller råd att bli sjuk nu! Ska jobba Torsdag, Lördag och Söndag och 30 timmar är inget man tackar nej till! Jag beöver pengarna!


Min nya favo låt-Pink Funhouse
This used to be a funhouse
But now it's full of evil clowns
It's time to start the countdown
I'm gonna burn it down, down
I'm gonna burn down, down, down



RSS 2.0