måndag!

Helgen var helt okej, otroligt skönt att vara ledig på en helg! Fredagen tillbringades med världens bästa Anna! Mycket trevligt, som alltid! :) Va rätt seg i Lördags, men efter en cola hos min kära vän blev det bättre, senare på kvällen under farmors kräftskiva mådde jag allt förutom bra, men det var väl helt okej! ;) Gott med kräftor och med älsklingens sällskap så funkar det mesta!

Köpte busskort i Fredags, inte alls kul! Verkligen inte. 1200! *yes, jippi* Imorgon ska jag betala Italien 1780 kr fattigare, men jag ska ju jobba på Dans comp imorgon, så det ska bli härligt, jobbar dock bara fyra timmar men det är ju alltid något! Efter det åker jag hem till min sötnos på onsdag blir det nog en träff med min kära vän P och sen ska det handlas ny mobil! Ännu något som lär gå på minst 2000! I dont like it! Men men, på Torsdag blir det jovv, likaså på Lördag och Söndag! Men det känns bra, jag gillar att jobba, men jag gillar inte att jobba på helger men sånt är livet!

Nej, nu ska jag kolla på mobiler och mamma ska hjälpa mig att sätta upp lite lampor nere hos mig!

Imorgon fyller min sötnos H 19! Wohow, och snart fyller jag 20 och det medför ju en hel del grejer! :)

Jag vill flytta hemifrån, vart ska man bo? Men jag har mina planer, jag vet vad jag vill!


Inlägg från en mycket arg jenny

Jag är arg, tokig, fruktansvärt arg!! Satt precis och åt mat när jag berättade för min mamma som förövrigt sitter och är enligt mig otroligt överdrivet orolig över svininfluensan, vilket jag tycker är fel! Får man den så får man de, inte mycket enligt mig att göra något åt, sen är det givetsvist självklart otroligt hur vi som lever i Sverige kan läsa i tidningen idag att sjukhuset inte har plats, tre är på sjukhust och sen finns ingen plats en ligger till och med på sjukhus i Danmark, det är skam! Det är skandal enligt mig, men man kan inte oroa sig över saker man inte kan styra över, ska man tex gå runt och vara orolig för att man får HIV, eller hepatit. Nej svin influensan har gått över styr! För nått år sen var det fågelinfluensan och nåt år innan var det galna kosjukan. Alltid är det något.
Men nu till saken jag var arg över, min mamma har valt att bosätta sig mitt ute i ingen stans och jag jobbar! Kvällar och slutar klockan tio, och självklart går det ingen buss 23.19 som skulle passa mig, nej men det går en 22.19 och 00.19 vilket då kan leda till att jag får problem om jag då en dag jobbar i stan och dagen efter börjar sex ute på dalarö. Då måste jag komma hem och då kläckte hon ur sig att hon får väl hämta mig någon gång men det går inte varje vecka. Hur ska då problemet lösas? Jo, jag får helt enkelt ta körkort, smart av henne, men hon har tappat bort mina papper, hon vill inte ens köra med mig, hon tänker inte heller betala körkortet. HAHA, synd räkna med att du får hämta mig, minst två dagar i veckan. Jag är så upprörd, jag var helt från början emot att flytta hit, så nu du lilla mamsen, ta dit ansvar och stå för vad du valde att göra och se då till att hämtra din dotter fram tills dess att du kör med mig och hittar mina papper.

Nu sitter jag i soffan och är sur, och jag visar de, vilket känns bra, mycket bra.
För sån är jag!


Wallmark, nu lyssnar jag på våran låt, den får mig lugn!

Det finns bara två av oss!


torsdag

Dagen har varit bra, träffade  min vän Hannis, alltid trevligt! :) Och resten av dagen har tillbringas i soffan, känner mig lite små konstig, typ ur i huvudet, små ont i kroppen och illamående! Jag vet inte riktigt alls vad det är för fel på mig!

Har förälskat mig i en väska, vet inte riktigt om jag ska klicka hem den eller inte, behöver jag verkligen en väska till? Haha, egentligen en dum fråga, jag behöver alltid väskor!




Skorna är helt underbara, jag måste bara ha dom! Ska försöka införskaffa mig dom imorgon innan det bär av till landet, finns på HM för 349 nu såhär efter löning är det bara att passa på :)

tillbaka nu igen!

Evigheter sen, helt klart! Jag har haft mycket att göra och vårat internet kom inte igång förrän i Måndags! Flytten gick bra, Idre var mysigt och otroligt trevlig, jobbet är mycket men äntligen är jag ledig, Ikea är kul och har helt okej köttbullar, men med trevligt sällskap så funkar allt! Dom ringde även från dans comp och frågade om jag ville jobba, och det vill jag verkligen, absolut göra! :) Jag älskar det jobbet, jag trivs riktigt bra där! Så vi får väl se hur allt slutar, hur mycket jag får jobba på dans comp och om jag ska jobba något här ute på dalarö, lite pengar kommer väl rulla in, hoppas jag! :) Måste även sätta igång att söka fasta jobb, men vad tusan vill jag göra och vad vill jag jobba med?! Hur som helst så löser det sig nog! Förresten, igår träffade jag Elle som jag har saknat dig B! <3

I helgen blir det landet, det ser jag fram emot, det kommer bli både trevligt och mysigt, som sagt jag ser fram emot det.
Imorgon ska jag träffa min vän Hannis! Saknar Alina som har flyttat till Umeå för att plugga, det ska nog allt vara du till en sån sak, du är saknad! Kom snart hem så kommer jag snart och hälsar på!


Vad vore min sommar 09 utan er och erat stöd?

tisdag den 4 augusti

Nu har precis ätit middag, har varit ledig idag efter fem dagars stenhårt slit! Men imorgon är det bara på det igen!
Min dag har verkligen inte varit bra, vaknade halv tio av att mamma satt nedanför mitt fönster och rökte, ingen härlig lukt att vakna till! Försökte ta tag i mitt otroligt dåliga morgonhumör och bestämde mig för att ta en lång dusch och tvätta mitt extremt äckliga hår, väl i duschen så upptäcker jag att schampot nästan är slut och jag blir mer eller mindre galen men tänker att dagen inte är förstörd om jag äter frukost, så ny duschad och påkläd går jag ner och ska äta frukost, men smöret är slut, så det fick bli en banan. Då blev jag verkligen tokig och det fick självklart mamma höra, om hon fick! Sen gick jag ut och skulle njuta av solen, efter en timme så händer det mest osannolika! Min mobil ligger på kanten av solstolen och ett vatten glas står under, och gissa vad som händer? Jo självlart så åker mobilen ner i glaset, kul kul kul! Nu är mobilen förstörd och jag får låna älsk tele!  Sen bestämer jag mig för att åka in till stan och ge mig ut på lite shopping, jag hittade två tröjor som jag blev kär i, den ena visade de sig att den va trasig när jag skulle betala den och det var bara den som fanns i st 38! Som tröst blev jag kär i en annan tröja, testade den men det var lite för liten och självklart fanns den inte i Medium, ja, det var ju det som om det här va min tur dag!? Men jag kom iaf hem med en kofta, en by BH och schampo! Igår shoppade jag också, en tshirt kostade 40 kr, och ett jätte söt linne för 99! Jag har nog gjort en del fynd, men jag är inte riktigt nöjd, jag förälskade mig i en väska idag men hann inte riktigt köpa den idag, skulle nämligen möta älsk som har tagit ledigt onsdag-fredag för att hjälpa till med flytten imorgon!
Det får nog bli en lite shopping på torsdag efter jobbet, hoppas hoppas jag hittar väskan i haninge!

Nej, nu ska jag packa inför Idre och sen packa ihop alla mina saker inför flytten som sker imorgon medans jag jobbar!
Kommer nog bli väldigt dåligt med uppdatering vet inte när vårat internet sätts igång där ute, det får vi väl la se!

På fredag drar jag till idre, jag längar så, det kommer bli så skönt att komma bort från allt som har med jobb och flytt att göra!! Sen att det är med väldigt trevligt sällskap är ett stort plus!

Det bästa i livet är gratis!

RSS 2.0