Nu gäller det, jag är taggad!

Semestern var underbar! Jag tog det mest lungt och umgick i två veckor konstant med min kärlek, underbara två veckor! Tog ju även körkort, inte att förglömma! ;)

Men förra veckan drog jobbet igång, vilket känns bra faktiskt! Skulle självklart inte säga nej till några veckors semester till, men med tanke på vad det var för väder både förra veckan och idag så gör det inget. Slutar klockan 12 den här veckan men jobbar dock på Lördag men det är ganska skönt det också, på något sätt får jag mer gjort när jag får gå hem tidigare och Lördagar brukar jag ändå bara sova bort i princip! Men nu har jag rensat ut lite här hemma i över skåpen på garderoberna lite i köksskåpen också och i badrummet! Kanon bra :)

När prinsen kommer hem ska vi åka och köpa tränings kort, jag är sjukt taggad just nu på att börja träna! Känner mig inte helt nöjd med min kropp just nu så det är hel del kilon som ska bort! Under semestern gick jag upp två kilo vilket jag lyckades gå ner förra veckan, genom mycket sallad på tallriken, mindre portioner och inget godis men massa frukt! Känns toppen ska fortsätta så nu framöver det plus träning. Då ska jag nog komma i form. Jag kan nog säga att jag inte har varit nöjd med min kropp på flera år så nu känns det riktigt bra att jag är taggad och äntligen tar tag i det, ett stort problem kanske inte för någon annan men trivs man inte så är det nog bra att göra något åt det och jag är så glad över att jag har kommit till den punkten nu!

Nej nu ska jag ta och titta på TV eller läsa en bok kanske.

Det går bra nu, det känns kalas bra! Saknar min underbara vänner bara, vill att ni flyttar hem till stan snart så man kan få lite sällskap här på Åsen!


Love cannot be compared with money,
Love cannot be compared with success,
I love you because I love you...
No reasons!


RSS 2.0