Sista November

Idag har jag haft en underbar dag i min ensamhet! Vaknade vid nio, en rejäl sovmorgon för min del med andra ord, låg kvar i sängen till halv elva då jag förflyttade mig till soffan med flera kuddar och filtar framför TVn i några timmar. Sen blev det en lång dusch har även fixat mina naglar vilket var evigheter sen, filat dom och ny målade är dom också. Har även hunnit med att pyssla klart julkorten som jag har gjort, så snart ska dom skickas till släkten och övriga nära och kära! Kanske är lite tidigt att skicka redan nu bara så jag får vänta i några veckor. Tillsist blev det en hel del övningskörning i över två timmar, alltid lika roligt. Jag längtar tills jag får ta bilen ensam, men det är ett tag kvar kan man lungt säga :)

Nej, nu är det sängen som gäller för min del och imorgon är det jobb, börjar 15 så det blir sovis imorgon också! *jippi*

Natti natti!


Jag saknar dig min prins jag gillar inte att sova ensam.



ja, där satt den.

Människor är tråkiga, just nu gillar jag inte tråkiga människor. Jag behöver dom inte.

Jag är trött, väldigt trött! Har jobbat en lång helg och det känns! Huvudet dunkar, halsbrännan är värre än nånsin (nu har jag provat tre olika tabletter i minst 8 dagar av alla tre sorter men inget hjälper!) och jag har ont i benen efter att bara stå och gå två dagar i rad i 9-9 1/2 timmar per dag! Men imorgon är jag ledig och då blir det en riktig sov dag sen är det bara på jobbet igen.
Livet är hårt, men det är lika bra att lära sig den hårda vägen från början!

I Fredags träffade jag min underbara P för en hel dag shopping och god lunch, alltid lika trevligt! Underbart!

Just nu är det tufft, många saker och jag saknar och längtar tills A kommer hem från London efter många månader där borta och jag längtar efter mitt andra A som snart kommer hem till STHLM jag ser fram emot det, åh vad jag längar!!

Den bättra halvan av mig, allt jag behöver!


Just nu går Lambretta med låten Bimbo om och om på högsta volym!
Många härliga minnen :)


där satt den

Helgen var helt okej, det blev mycket jobb, men tänker man på pengarna så gör man! :)
Idag har jag varit ledig men det blev ingen sovmorgon vilket jag verkligen skulle behöva, en hel dag i sängen.
Var på Slussen idag angående jobbet och det är väl mitt, allt gick fort var endast där i fem minuter kanske! Han vill att jag börjar redan i December då är det halv tid, bara 11-15 måndag-fredag (som jag uppfattade de!) Hat ju dock schema på dalarö fram till den 17 December. Har precis kollat mitt schema tror jag ska säga att jag inte kan jobba på dalarö v 49 då kan jag jobba på slussen den 30 November till och med den 4! Men sen känner jag att jag vill jobba på Dalarö 7-10 eftersom Ewa ska bort och jag har öppningspassen, kan bara inte lämna dom i skiten, jag har inte hjärta nog till det. Sen kan jag då jobba December ut från och med den 14de, ska ringa och prata med honom imorgon tänkte jag han ville ju att jag skulle börja så snart som möjligt. Det känns bra, heltid från och med Januari, jag är nöjd och glad. Just nu iallfall! :)

Imorgon ska jag träffa Hannis och Diana och äta lunch ska egentligen också jobba på DC imorgon, men jag är inte taggad alls måste åka hem imorgon kväll också efter jobbet eftersom jag öppnar på Onsdag, men jag får se har haft ont i huvdet hela dagen idag så om det sitter kvar imorgon borde jag nog ta det lung. Haha ska ju även försöka att få svin sprutan! Så jag har en hel del att fixa, det blir lätt så när man jobbar som en tok. Men jag älskar det!

Jag övningskörde idag förresten, om jag får säga det själv så gick det toppen!

Nej, nu är det tid att sova ska träffa tjejorna imorgon vid 11 så upp med tuppen även imorgon!


Jag ser ljust på framtiden!


lyckligt lottad!

Jag måste ha världens underbaraste vänner! 
Hade nyss en konversation med min underbara vän P angående ett grej som jag har på gång (eller nja pågång och pågång jag hoppas jag har det pågång och att det kan bli något, men det är väl olika saker är jag rädd för!)
Vilket hon svarade
"Du får det!
du är rak, ärlig, godhjärtad och vet vad du gör!

vad mer kan de söka" 

Just nu är jag nog inne i en period där mycket känns väldigt bra, men B jag håller med dig, jag är livrädd att något ska gå fel nu och så står jag där helt besviken och vilsen och vart ska jag ta vägen då? Ibland känns det som saker går för bra...

Men med dom orden som jag fick kommer jag sova som en prinsessa! Dom värmer, jag är helt rörd. Underbara människa! Ja, jag har nog en himla tur som har dom vännerna som jag har! Oavsett hur saker går och hur saker blir så vet jag att med lite stöd från några mycket nära så går det i vilket fall som helst. Helt underbart!


Vinden har vänt, de är min tur nu!

 Vill man så kan man!
Det går bra nu, jag känner det.
Vinden har vänt.



Jag saknar er min äpplen! <3


Bästis, du är en superwomen!


We werent born to follow!

Har jobbat idag, somnade när jag kom hem vid tre, helt slut! Det är sjukt att gå upp klockan fem, stackars mamma att göra det varje dag! Usch! Hur som helst jobbet gick bra, fick mitt schema idag en tid framöver ungefär fram till den 14 december kommer jag vara en upptagen människa, jobb jobb jobb! Det är det som gäller, jobbar ju sex dagar den här veckan, är ledig på Fredag (tack gode gud!) Är även ledig på Måndag men sen är det tio dagars jobb i rad sen endast ledig en dag, följt av två eller tre dagars jobb och det mina vänner det är bara början det är bara i November, då ska vi inte prata om December, måste iaf försöka få ledig dagen efter älsklingens födelsedag!

Hur som helst så borde jag sova trots att jag börjar tre imorgon, men jag är ju inte riktigt trött! Vilket jag borde vara!

Förresten, idag hade jag ett missat samtal från cafet på värmdö, hon lämnade ett meddelande och behövde folk och sa att jag skulle ring upp henne, sagt och gjort men hon svarade inte och har tyvärr inte ringt upp än! Det jobbet lockar verkligen men samtidigt som jag inte kan strunta i DC och Dalarö och speciellt inte nu när jag har så många tider. Nej det är inte min grej att påbörja något och inte avsluta de! Så är hon intresserad kan jag börja i mitten av December ;)

Just nu går låten We Werent Born To Follow med Bon Jovi om och om här i mitt hus!

When life is a bitter pill to swallow
You gotta hold on to what you believe
Believe that the sun will shine tomorrow!



B, Jag finns här och jag saknar dig! Jag lovar.



Laddar upp för sex dagars arbete!

Helgen har varit lugn och skön, riktigt mysig faktiskt! Ligger redan i sängen, ska upp tidigt imorgon 4.50 ringer klockan, mamma kör mig till jobbet vilket känns bra! Den här veckan väntar sex dagars arbete, jag är redan trött på det!

Igår fick jag ett super gulligt sms av en nära vän!

Hej min Jenny. Hur har du det? Sista lediga helgen på ett tag nu eller hur var det?
Mår du bra? Måste ses snart igen, bara du och jag. Jag gillar de andra oxå, men ibland
vill jag ha min Jenny för mig själv...
Puss på dej min vän.


Det gjorde min helg, det är såna där små små saker som gör det lite extra, det är sånt som betydet något.
Tack, hjärtat!


Som sagt det väntar en hel del arbete den här veckan är endast ledig på Fredag och då funderar jag på att ha egen tid, sola solarium och även ta mig tid att gå till frisören, mamma färgade nyss håret på mig eller ja nån vecka sen var det, det blev mörkare så nu kanske det är dax för en ny frisyr!

Nej, nu ska jag gosa ner mig i min nyäddade säng!

God natt!

lördag, äntligen

Har varit i stan idag med älsklingen, gick inte in en affär! *stolt* lämnade in CVn på sju olika ställen, idag blev det på Fridhemsplan och där runt omkring! I veckan blir det vid Slussen och runt omkring där! Känner verkligen att jag vill ha ett heltidsjobb eller iaf 75% så man kan börja flyga iväg från boet snart, annars ska jag börja plugga och då blir jag kvar hemma i några år, det börjar en utbildning i Mars 2010 som lockar om det inte blir något jobb för mig, men hoppas på det bästa :)

Nej, nu blir det Lördagsmys i soffan!



Denna nyhet får göra oss sällskap ikväll!


Snart är det helg

Jobbet gick bra idag, skönt att göra något och min chef är alltid lika härlig att jobba med!
Men på Lördag ska jag söka jobb, massor med jobb jag måste verkligen ta mig ut och göra det.

Efter jobbet övningskörde jag, Ola tycker att jag kör strålande, mamma var livrädd. Haha, och som alltid så började jag ass skratta när mamma satt med så det är ingen bra ide att jag kör något med mamms, det får gå bra med Ola och sen kör skolan för nu jäklar ska jag ha körkort ;)

Nej, nu är det sista perioden i hokeyn som gäller, sen borde jag sova så jag orkar jobba imorgon! Sitter även och funderar över helgen, imorgon ska jag nog köra till brors träning och hem sen, sen får kvällen bli lugn och tidigt i säng, lördag på dagen ska jag söka jobb, lämna ut massa CVn med hjälp av pojken men det vore ju härligt med lite planer för kvällen men vi får väl se vad som händer...


Svälj stoltheten & kom ner på jorden.

Onsdag

Jobbade igår på Dans comp och även idag, när jag kom igår till jobbet så tackade jag nej till att jobba idag men dagens planer blev inte av så som tur var så hade dom inte sagt att någon annan skulle jobba! Så jag fick fyra helt underbara timmar med min kära Sofie, tur att onsdagar är så sega så att vi hann med mycket prat :) Men vi ses ju nästa vecka också, jippi!

Nu ligger jag i sängen och är faktiskt lite små trött och jag fryser som jag vet inte vad! Borde nog försöka sova nu så jag orkar upp imorgon, ska upp vid halv nio, inge roligt alls nu när jag har haft sovmorgon i en vecka, halv nio är tidigt då!

Kom förresten att tänka på att jag har present kort på LILIVE IT så jag måste ta tag i det och fixa en upplevelse och så är det ju så att jag vet att min vän A också har det, så det kanske blir spa, det skulle inte sitta helt fel!

Helgens planer vet jag inte riktigt vad det blir, är ju ledig i helgen igen så det skulle vara härligt att hitta på något för sen blir det jobb tre helger i rad vilket typ inte alls lockar!

Nej, nu måste jag försöka sova, saknar min gosiga man här brevid mig bara!

mycket.

Dåligt, mycket dåligt.

Nej, nu så.

Nu ligger jag i sängen jag är inte trött alls, tog en lång sovmorgon imorse ju och har inte gjort något på hela dagen! Men resten av familjen skulle sova eller ja iaf mamma och då hade jag ingen lust att sitta upp helt ensam så då blev det sängen.

Förresten, underbara Hanna skrev ett sms till mig och sa att dom behövde personal på hennes jobb, på OT på söder. Så gulligt av dig min kära!

Imorgon ska jag jobba på DC 15-19, funderar på att sola innan jag åker till jobbet, det är så underbart att ligga i solariumet om det så bara är i 15 minuter, riktig vardagslyx såhär under hösten, jag känner mig så mycket piggare.

Nej, nu ska jag mysa ner mig i sängen med en bra bok, det får bli till att börja på en ny bok, läste ut Gynnings bok, "ego women" för någon vecka sen! Den var bättre än jag trodde har ju även hennes första bok som ja också har läst, mycket kloka ord och en ärlig kvinna som säger vad hon tycker och tänker precis som jag! Nu ska jag nog börja läsa "Min förlorade oskuld"  av Emma McLaughlin och Nicola Kraus

Nej, nu är det boken som gäller.

Ida min vän, lycka till imorgon på operationen, hör av dig när du är pigg igen och ring om du vill ha hjälp med något, vad som helst. Tänker på dig! <3

sökt jobb & övningskört.

Har haft en riktigt skön dag idag, bara tagit det lungt och legat i soffan och letat jobb! Hittade ett jobb som jag är super intresserad av, det var ett fast jobb och heltid, beskrivningen och dom erfarenheter man skulle ha stämde in på mig helt perfekt, så jag hoppas verkligen att jag får ett svar på mitt mejl! Det skulle vara toppen! :)
Har även övningskört i nästan två timmar, så imorgon ska jag börja plugga teori, måste sätta fart på livet nu.

Nej, nu ska jag mysa med dom små katterna vi har här hemma!




Dom här två paren fick följa med mig hem i Lördags!



Ny månad...

Nu var det ett tag sen, jag börjar bli dålig på det här! Men hur som helst mycket har inte hänt! Jobbade i Torsdags och Fredagen blev en mys kväll med min prins! Lördag förmiddag gick åt till shopping, två par nya skor, ny väska, smink, och massor med små saker. Sen var det hem med turbo fart, in i duschen och sen hem till A och D på middag och god dricka, super trevligt! Kvällen fortsatte med en utgång med många kära och nära vänner det som var så underbart var att jag fick umgås med mina tre absolut bästa vänner på samma kväll, helt oplanerat men jag hade så grymt roligt, bästa kvällen på länge! Tack!!

Söndage blev en lugn kväll, blev en sväng förbi A och D för att hämta lite saker som jag glömde kvällen innan.

Idag är en riktigt slö dag, har inte bäddat sängen och har precis bytt om från pyjamas till mjukisar. Nu blir det en promenad med vovven! Ikväll ska jag övningsköra! *jippi* ska låna teoriböcker imorgon, så det går framåt med körkortet måste jag nog säga :)


RSS 2.0