söndag, första advent

Kvällsöppet i torsdags gick strålande bra, vi gick ut med 138 förrätter, 138 varmrätter och 138 desserter. Med andra ord 414 tallrikar på ca 2 timmar. Mycket bra och mycket stress! :)

I Fredags drog jag med mig pojkvännen till nya Nacka forum, wow säger jag bara! Shit vad stort det var, va dock bara där en snabbis var väldigt trött och små surig.

Lördagen gick åt till att jobba och plugga somnade vid tio, alltid lika trött på helgen och det är alltid lika tråkigt.

Idag är det söndag känns sådär, det innebär ju måndag imorrn vilket är skolan och sen jobb måste även plugga till samhällskunskapsprovet som är på tisdag vilket inte känns som att jag riktigt har tid med förstår inte mycket även fast jag har pluggat en hel del i helgen, ska snart lägga mig i sängen och plugga innan det är dax för att sova... suck! :(

Imorrn åker även mamma bort på kurs och kommer inte hem förrän på onsdag vilket kommer kännas sjukt konstigt, jag gillar inte att vara utan mammsen!


Nu har pojkvännen åkt hem och jag känner mig typ ungefär som världens ensamaste och deprimerade människa, men jag ska väl överleva.


Vilda rosor och kära vänner kommer alltid tillbaka!

onsdag den 26 november

Dagen har gått strålande bra i köket, vi är gryma ;) :) Alina och jag är ett bra team! Men killarna behöver verkligen lite kvinlig ja kunskap men imorrn ska ni få se!

Efter skolan trött som jag var så åkte jag in till stan, bestämd för att hitta ett par skor gick runt i ungefär 511 affärer utan något napp, men men. Hoppas på bättre tur i nacka forum på fredag!

Imorrn har jag sovmorgon! börjar ett och slutar runt nio, har kvällsöppet 140 st bokade, det har tydligen aldrig varit så mkt bokade förrut hoppas alla kommer, temat är Nobel ska bli spännande!


Meny
Rökt lax med krämigbladspenat samt pocheratägg (1980)

Oxfilé Charlemagne (1973) 

Nobelglass (1976-1998)

Meny 225:-
Vinpaket 125:-


ja, som sagt! Spännande ska det bli! :D

sant

Jag sliter av dig kläderna, de gör sig fina på mitt golv.
Jag gör det av många olika skäl, men mest för att jag är uppfostrad väl.
Det jag fått lära mig är att det är insidan som räknas.




Jag saknar dig och din närhet fem dagar utan en puss det är för lång tid ifrån dig och din närhet och våran kärlek!


tisdag

Idag är det den 25 behöver jag säga mer? :) jippi! Lönen är okej, faktiskt väldigt bra för 38 timmars jobb...

träffade Elle idag, trevligt trevligt! :) Fick sällskap av mamma på tåget hem även det var trevligt gillar den där mor och dotter tiden, mysigt!

När jag kom hem sprang jag in i duschen har frysit hela dagen jag tycker inte om kylan men snön är mysig så länge man är inne! Så ja nu ligger jag här i sängen med mjukisar, stickade strumpor och en alldeles för stor kofta men det är mysigt! Har precis skrivit klart min karaktärsanalys på draman ska nu gå vidare till samhällskunskapen, tråkigt men det behövs!

Ska gå ner och ropa efter katten, hon är ute i snön man kan inte mer än oroa sig, min lilla sötnos Java :)


Help her live her life to the fullest!

måndag hela veckan

Jag hatar måndagar, går upp vid halv sju, går hemifrån en timme senare och kommer hem ungfär 14 och 1/2 timme senare helt slut körd och trött. Borde egentligen sova nu, men jag va tvungen att kolla kontot imorrn bär det av med en liten shopping runda med min bästa vän!! mycket trevligt!

Sen blir det plugg, samhällskunskap, kök och drama analysen ska göras! Har mest panik över analysen och samhällskunskapen köks upg ska jag nog ta tag i nästa vecka när det andra är över. Sen ska jag även någon gång innan troligtvis vecka 50 hinna göra en fördjupning om när vi tänker bäst inom filosofi som är betygsgrundande. Välkomen till vuxen världen eller som jag skulle säga välkomen till helvetet!!

I helgen ska jag börja julshoppa, ska troligtvis till nya nacka forum på fredag med pojken och lördagen ska jobbad så det står härliga till sen får vi se vad resten har att erbjuda.


Jag kräver mycker mera.

söndag

Helgen har varit ganska lugn, i fredags satt framför tv:n med fanta och chips, mysigt mysigt!! I lördags så jobbades det och slutade med en slö kväll framför tv:n även då. Idag gick tiden åt att köpa nya blommor i form av hjärtan, riktigt fina! :) har även börjat kolla på säsong 2 av Beverly hills riktigt beroende framkallande och ruskigt bra! Har även dock pluggat lite.

Jag känner att mitt liv börjar bli lite enformigt, det känns liksom som att det aldrig händer något, varje helg ser likadan ut, även veckorna, fredagarna är jag helt slut och halft död och somnar senast halv elva medans på lördagarna går jag upp vid åtta, jobbar går hem och lägger mig framför tv:n och söndagarna brukar oftast också sluta framför tv:n halft sovande.
Vart har all spänning tagit vägen, vad händer med mitt liv? Jag som alltid förr va glad, possitiv, hade saker att göra hela tiden nu för tiden är jag trött, jobbar och pluggar, känner mig halft deppig men är glad och det bästa är när man får den där glada och lyckliga känslan i hela magen, vilket faktiskt händer ganska ofta nu för tiden!

Några saker vet jag säkert, jag har världens bästa pojkvän och några rikigt fina och underbara vänner som jag saknar otroligt mycket och står väldigt nära och ja, som helt enkelt vet allt om mig :)
Sen har jag även världens bääästa mamma!

torsdag

Jag är trött skulle utan tvekan behöva sova, men vem har tid för att vila? Vem har tid för att sova? Inte fan har jag det iallafall och det suger skulle behöva börja på ala carte uppgiften som ska vara inne vecka 50 men jag fattar verkligen inte ett skit.

Imorrn är det fredag, skönt!! :) ska på saco mässan med klassen, efter skolan dock! Lördag ska jag jobba sen inga större planer ska väl försöka börja plugga till samhällskunskapsprovet som är den 2:a december jag ska för en gång skull vara ute i god tid ska nog även försöka mig på köksupg.

Måste nog även börja planera alla julklappsinköp vilket inte känns särskilt kul men men!


Dom är några men äkta!


.

Jag mår inge bra.

måndag

I fredags var jag så gott som död, mådde inge vidare och var otroligt trött det hela slutade med att jag somnade halv tio!
På lördagen ringde klockan åtta, då var det bara att tvinga sig upp trots tröttheten som satt i sig och åka till jobbet, som i övrigt gick bra! Efter jobbet var det ikea som gällde hittade en matta, garinder och två krukor! :) Det hela slutade med en stor godispåse framför tv och att jag somnade klockan tio...
Även söndagen var lugn sov bort mesta delen och idag, måndag är jag hemma hade grym huvudvärk när jag vaknade imorse, men den börjar ge sig. Så med andra ord så har min helg beståt av att jag har varit sjuk och sovit alldeles för mycket, men jag börjar tro att jag är riktigt pigg nu å det lär ju behövas inför onsdag, torsdag och fredag. Underbara kök.


Allt går i perioder!

minnen

När jag ser tillbaka i tiden ser jag bara de fina, ljusa dagarna.
Jag ser sommrar från när jag var liten med jordgubbstårta och saft på balkongen. 
När jag tänker tillbaka på vintrarna ser jag pulkaåkning, varm oboy och skogaholmsmackor med ost framför mig.
Men när jag riktigt funderar kommer jag på hur rädd jag var för alla getingar som flög runt saftglasen de sommrana, och hur OTROLIGT många gånger jag suttit och grinat i mitten av backen för att pulkan åkt lite fortare än jag...

Men jag minns fortfarande bara det vackra, det andra är borta.


Dagen har varit toppen, känner mig riktigt lycklig nu för tiden kan bero på att gårdagen bjöd på ett långt telefonsamtal med en mycket nära vän! Vilket behövdes!! I övrigt så har dagen som sagt varit bra, restaurang köket som var första dagen idag bjöd på mycket roligt även fast dom flesta glömde huvudet hemma och många kände sig ganska bort. Men imorrn har vi ungefär 80 bokade så vi lär väl gå ut med en hel del mat imorrn, men det löser sig! Vi fixar! :)


Det kommer en gryning min vän!


tisdag

En tisdag är en Tisdag otroligt seg och otroligt tråkig!
Men idag har jag faktiskt träffat pappa, vilket var väldigt länge sen!!

jag saknar min bästaste bästa kompis, massor!!!




What you gonna do with your life?


Underbara lördag, ingen sovmorgon.

Idag är det lördag sjukt skönt och verkligen behövligt! Men eftersom jag skulle jobba så blev det ingen sovmorgon av...
Övrigt så har dagen och veckan gått fin fint, förrutom att jag har åkt på en halsbränna som inte vill försvinna inte ens medicinen fungerar, kanske dax att kolla upp det. Jag misstänker även en inflamation i foten har haft ont i höger fot sen i måndags och det vill inte alls ge sig.

Kvällen blir lugn, riktigt skönt! Sitter i soffan och väntar på att pojkvännen ska komma om ett tag :)


Att visa sin svaghet fodrar stor styrka. Att erkänna sin feghet kräver stort mod.

onsdag

Idag var jag på ungdomsmottagningen och kollade blodtrycket, hon frågade mig om jag var stressad.
Dagens skämt! No shiit!

I övirgt så har dagen varit bra, har faktiskt kännt mig overkligt glad idag, den där känslan som finns i magen ibland när det liksom bara pirrar till! :)

Förresten så har min "snäll" vecka börjat, får se hur det går, men en vecka för mig är inte 7 dagar utan endast 3!


Gråt inte över saker du inte kan påverka!


höstlovet är slut!

Under höstlovet kom många olika känslor upp, men i stora darg så va det suveränt!

Halloween firades på landet, och med en riktig fest! den va lyckad till en viss del, absolut!! :)
När jag kom hem i söndags så va mitt rum helt ja, jag vet inte rikigt vad jag ska säga, som en bomb hade slagit ner, men med nytt tak och ny färg blir det jätte bra :)

Nu ska jag snart bege mig till tåget ska på teater med klassen i Skärholmen...

Ibland lyckas man bäst själv med att bevisa saker för andra!


RSS 2.0