tråk!!

Jag är rastlös och har små panik över helgen. Vad ska man göra? Är ju ledig den här helgen och helgen efter, sen ska jag jobba tre helger i rad. Älsklingen vill väl egentligen att vi ska åka ut till landet i helgen, men vi får väl se, nästa helg går väl inte riktigt att åka ut för då jobbar jag fredag, funkar ju om det går någon båt senare på kvällen! Usch, det är så tråkigt och jobbigt att inte veta vad man ska göra, jag hatar när saker inte är planerade! Men det är ju några dagar kvar, får väl försöka bestämma oss tills imorgon eller på Torsdag iaf!

Jag har så tråkigt just nu!

Tisdag

Gårdagen tillbringades på jobbet, 10-17! Efter det var det IKEA som gällde, mamma handlade en hel del, så gjorde även jag eller ja, jag valde och mamms betalade. Idag har jag varit ledig, riktigt riktigt skönt, gick väl upp vid nio och kom på att jag glömde att köpa massa grejer på IKEA och mamma höll med, så vi tog en sväng idag också, jag visste vad jag skulle ha så det var bara att åka till de planet, kom dock hem med dubbelt så mycket saker, men vi var effektiva idag ;) Har även hunnit med lite annan shopping idag, blev en tunika på rea på rean och ett par nya skor, helt vanliga svarta typ jumpa skor! Så ja mycket pengar har spenderats idag. Imorgon har jag lovat att hjälpa mamma här hemma med att städa och sådär, ska även försöka ta mig in till stan imorgon och hitta lite höst skor, så kan jag åka med mamma hem sen och övningsköra, men vi får se hur det blir! Kanske bara blir en lugn hemmadag!


Nu är det dax att planera inför helgen!


Det går bra nu! :)

Förra veckan blev det lite jobb och helgen tillbringdes ute på landet, skönt att komma hemifrån om det bara var för en helg :) Håller dock på att bli sjuk, ont i halsen, ont i huvudet och är lite små förkyld! Hoppas jag inte blir ordentligt sjuk bara, har en lugn vecka framför mig ska bara jobba måndag och torsdag! Nästa helg vet jag inte vad det blir av att göra, älsklingen vill nog åka ut till landet då igen, men vi får se jag har ingen större lust att åka ut om det inte händer något, om ingen annan ska åka ut! Jaja, det är ju några dagar kvar! Imorgon efter jobbet blir det ikea och någon dag får det nog lov att bli lite riktig shopping med bror tisdag eller onsdag!
Nu blir det mys framför TVn med mamma och filmen Love actually, myspys! :)



Jag älskar dig min prins!


Men ibland så...

Alla har sina perioder upp och ner.
Ibland behöver man ge varandra mer
utrymme för att vara ensamma,
träffa andra eller för att helt enkelt
bara få vara riktigt upptagen utan att ha dåligt samvete.
Jag anser att det är var riktig vänskap är byggt på,
att kunna lite på att den andra personen finns kvar och förstår.


en helt vanlig dag, jag är trött på folk.

Länge sen sist, vilket börjar bli en vana nu! Jobbade hela helgen, så både fredagen och lördagen blev lugna kvällar lördags kvällen tillbringades att använda vårat bubbelbadkar hemma! Riktigt härligt, den borde vi ha testat tidigare, det var toppen! Måndagen var jag ledig och sov halva dagen resten av halvan träffade jag min underbara vän P! Alltid lika härligt att träffa dig, min andra halva! Du är så äkta som man kan bli min vän! Du är bäst, min bästa! :)

Och igår gick jag upp tidigt, mammi färgade håret på mig, det fick bli mörkare nu till hösten, riktigt mörk, men jag gillar det :) Jobbade även igår 15-19 på DC! Sen åkte jag hem till min prins och idag har jag jobbat 10-17 på Dalarö, dom ska sälja så jag måste/borde nog se mig om efter ett annat jobb, fort!! Funderar även på att börja plugga, men jag vill inte plugga i tre år, 1-1 1/2 år räcker, och jag har mina planer på vad jag vill och ska göra :) ;) Försöker leta och förstå vad och vart man ska leta efter olika kurser och utbildningar, någon som har något förslag? Skulle bli super glad för lite förslag och hjälp! För jag förstår verkligen inget alls.



För du är du!



Det är skillnad på folk och folk.


en liten tanke bara sådär!

Jag kom att tänka på en liten sak, idag är det den 15 Oktober! Om fem månader blir jag 20! Oj, vad det ska firas!!

underbara kort, tack moster!

Veckan har varit bra, jobbade Måndag och Tisdag i Tisdags var jag även på bio med några vänner, mycket trevligt! Vi såg flickan som lekte med elden. Den var bra, men långt ifrån lika bra som den första filmen!
I Onsdags firade älskling och jag tre år, grattis till oss min prins :) Kvällen tillbringades med en god middag och sen bakade vi äppelpaj tillsammans och myste framför Greys! Även idag har jag jobbat, känner mig ganska trött faktiskt, trots att hela dagen igår tillbringades i sägen och i soffan mesta dels sovande! Men det är den årstiden nu, när jag kan sova hur många timmar som helst och min kropp känns sliten och jag är sjukt trött! Så är det bara.

Har nyss kollat igenom tre skivor som jag fick av moster från min studen! Riktigt roligt att se! :)
Det är fortfarande helt overkligt för mig. Jag är en fri människa, men fan vad jag saknar den tiden och dom människorna!

 



En trött Jenny!

Helgen har varit mysig, en lugn helg! Precis vad jag behövde efter sju dagars arbete! Men jag är fortfarande trött, om inte tröttare nu efter helgen än vad jag var innan! Nej, nu lockar ett varmt bad och sen sängen! Imorgon är det jobb som gäller, 6-14 sen är det övningskörning på gång! :)


Jag är trött på det här, jag slutar försöka. Nu!


Trött som jag vet inte vad!

Jag är trött, verkligen super trött! Har jobbat nu i fyra dagar och idag har varit en lång dag upp vid fem, började sex och slutade jobbet halv tre, tog en härligt promenad hem i höst solen, tog väl ca 40 minuter, otroligt skönt! Kom hem och somnade i soffan bara för några minuter och sen var det dax för övningskörning, hur roligt som helst! Varför började jag inte tidigare? Nu ska jag köra och köra och ta mitt körkort, snart! Det ska vara intensivt och gå fort :) Det ser jag fram emot! Imorgon är det jobb på dans comp som gäller, skönt att jag börjar tre så imorgon blir det en välbehövlig sovmorgon, på onsdag kanske jag ska jobba också, ska försöka byta min fredag till på onsdag istället, även fast det blir att jobba sju dagar i rad, men det är det värt för sen över helgen åker jag ut till landet med min prins, det ska bli så skönt.

Nu har jag inget mer att skriva, förutom att allt är som igår och att jag ska sova nu!

Oktober med blandade känslor, väldigt blandade.

Människor är roliga, mycket roliga! Men men man är ju inte mer än människa...


Det där med TV är märkliga grejer!

Nu ligger jag äntligen äntligen i min ren bäddade säng, helt underbart! Som jag har saknat min älskade säng, känner mig dock lite ensam! Har precis kollat på Inlåst på fyran med mammi! Helt sjukt, några av killarna var födda 92, dom är ju nästan små barn! Hur som helst har även kollat på Ensam mamma söker och Svenska Hollywood fruar på webb tv eftersom jag missade de, har även försökt leta efter gårdagens greys avsnitt men utan någon framgång så det får bli repriset på söndag 17.10! Förresten på tal om TV program såg även att kanal 5 har börjat sända One tree hill nu igen på Söndagar (säsong 6) jag satt och pratade med Elin (eriks syster) för bara någon dag sen att jag tyckte det var så konstigt att dom slutade sända den mitt i säsongen när det typ var tre avsnitt kvar och vad sänds nu? Jo, One tree hill, säsong 6 avsnitt 23 nu på Söndag klockan 18.05 hahaha så dom glömde helt enkelt inte att sända dom tre sista avsnitten utan dom kommer nu, väldigt märkligt. Men lyckan är gjord, nu ser jag fram emot säsong 7 med spänning!

Jag har förresten kommit på en sak, nu är det stenhård förändring av mitt liv! På Söndag eller Måndag blir det äta nyttigt och tränig som gäller och nu ska jag även börja komme igång med körkortet! På Måndag efter jobbet blir det ut och köra! :) Nu ska jag fan ta körkort! Börjar lite lätt och sen blir det en intensivare uppe i norr ;)


Nu är det verkligen dax för mig att sova, klockan ringer fem! Jag liftar med min älskade mamma :)
Natti natti, sov så gott!


Jag älskar som sagt hösten och alla fina färget, kunde dock ha fått varit några grader varmare!


jag jobbar imorgon, på det igen bara.

Har precis tagit ut en kladkaka, så om ett tag blir det mys med en stor kopp te och kaka framför TVn med mammi! Det slog mig alldeles nyss att jag ska jobba imorgon, jag börjar 6.00 vet inte om jag ska cykla eller om jag liftar med mor, ser inte fram emot att jobba nu, det blir mycket. Fredag, Lördag, Söndag, Måndag och Tisdag, ledig på Onsdag sen jobb Torsdag och Fredag, vilket jag inte riktigt kan säga att jag ser fram emot! Jag vill vara ledig, men jag ska inte klaga för jag har faktiskt ett jobb, på onsag blir det kanske en dejt med Anna som så trevligt ringde mig idag och vi pratade nog nästan i en timme! :)

Saknar min prins, jag gillar inte att vara ifrån dig!
Längtar tills vi kan flytta hemifrån!

Hemma efter en underbar vecka!

Är hemma nu efter en helt underbar vecka i Italien med min underbara pojkvän och hans släkt! Vi bodde i två helt fantastiska hus med pool och vi fick ett underbart rum och eget badrum! Nu är jag utvilad och brun och fräsch inför hösten. Så att åka från 28 grader med sol och helt vindstila till att landa på arlanda i shorts och linne i ett kallt, regnigt Sverige var inte riktigt vad jag önskade mig. Men sånt är livet, det bjuds på fler underbara stunder och den här resan kommer jag minnas med glädje, god mat, trevligt sällskap, härliga upplevelser, sol, bad och goda viner! Men nu är det skönt att vara hemma och jag ser både fram emot och fasar inför att sova i min alldeles egna säng helt ensam, men imorgon kommer sovsällskapet! Trots att jag är hemma i kylan nu igen så är det ganska mysigt med hösten och alla löv i alla olika färger, det gillar jag.

Nej, nu ska jag nog försöka baka något, kanske blir en kladkaka, det skulle inte vara helt fel!
Ska försöka lägga upp lite bilder sen från resan, men jag lovar inget :)


Undra vad nästa resa blir! Jag är inställd på Egypten eller något liknande älskling kanske det blir skidsemester? ;)


RSS 2.0