Torsdag

I Tisdags jobbade jag, i onsdags var jag ledig, så skönt! Satt ute i solen och bara njöt, mamma bjöd på glass och hemmagjord choklad sås, det är lyx!  :) Idag har jag också jobbat, lyx passet, 10-16 man slipper öppna och slipper stänga, det är skönt! :)  Efter det blev det en träff med min kära vän Puck, som vanligt allt lika trevligt, vi åt middag och sen tog jag med henne till vårat hus så hon fick se vårat hus mitt i ingen stans, dvs mitt i skogen!
Imorgon är det fredag, men det innebär inte ledigt! Jobbar imorgon också lyx passet 10-16 funderar på om det ska bli lite shopping efter det, sen är det jobb lördag-måndag mellan 14-22! På onsdag flyttar vi så jag har tisdagen på mig att packa sen på fredag åker jag, älsk, Anna och Dennis faktiskt till Idre på en liten tripp, det ska bli trevligt och riktigt riktigt skönt att komma bort lite!

Nu ska jag leta efter en snygg soffa som jag ska ha i mitt alldeles egna hus :)

måndag, jobb och gamal vänskap

Fredagen gick åt till att jobba, timmarna sprang iväg! Efter det blev det lite shopping, jag inhandlade en kjol, på rea priset på rea. Hum, undra om det heter så, iallafall, den kostade 49 kr!
Lördagen var jag ledig, hur skönt som helst, umgicks med min älskling och hade det allmänt bra och trevligt hela dagen. Söndag eftermiddag och kväll gick åt till att jobba! Men som vanligt så gick tiden snabbt!
Även idag har jag jobbat, 16-21.30! Skönt att komma hem i tid! :) Imorgon ska min älskade lillebror faktiskt åka till Gotland i två veckor, så grymt kul han kommer få det, men jag kommer sakna honom! Skönt för honom att slippa allt med flytten och det där! Imorgon är det jobb som gäller och nu är det verkligen sova som gäller för mig!

Kollade nyss in en mycket gamals väns blogg! R, jag saknar dig jätte mycket, det har jag gjort i tre års tid! Det som vi gick igenom tillsammans kan inte många komma med och säga att dom klarade! Du sov hos mig minst en gång i veckan, vi visste allt och lite till om varandra. Vi var bästa kompisar, utan tvekan! Jag var alltid med dig, och inte att tala om när du hade det väldigt jobbigt, men jag är glad att du träffar din mamma nu igen, (så som jag har förstått de) Men hur som helst en vän som du, de finns ingen som kan mätta sig med dig. Dagen vi tog studenten och du fick pris för bästa resultat i hotellklassen, då kundet jag inte vara tyst, då var jag så glad för din skull och så stolt så  då berättade jag för dom som satt vid mitt bord, hon och jag var bästa kompisar förrut! Tänk på allt det som vi gick igenom och alla minnen! Bara det när jag hade piercat mig i näsan och du gjorde det dagen efter och kom hem till mig och överraskade mig eller när vi piercade naveln även det också med en dag mellan!  Som sagt som jag har saknat dig! Vi är helt olika personer nu, kanske bättre? Vi kanske har vuxit och kanske är redo att börja ses och umgås. Jag tror vi båda behöver det, för vad gick egentligen fel? Varför gick vi i samma skolan i tre år utan att ens hälsa på varandra? Du skrev att jag var din trygghet då, jag kände precis samma! Vi hörde ihop! Än är det inte för sent alla relationer sätts på prov, även en vänskap, kanske var det här vårat test? Det kanske är dax att börja ses nu igen. Jag vill, det vill jag verkligen!




Jenny. Det finns inga ord. På så kort tid så kom vi varandra så nära. Du var den man kunde lita på, vad som än hände. Du var världens bästa vän. Jag kan inte minnas hur många gånger jag har gråtit på din axel. På den tiden så var du trygghet för mig. Vi har så många minnen ihop, som jag alltid kommer att minnas.

Tack, dom orden värmer.
Jag saknar dig Rebecca!

fredag!

God morgon!
Lönen hade inte kommit när jag kollade nyss, det sög! Hoppas inte det här är ett ställe där lönen strular!!! =/ På dans Comp strular den aldrig där är allt perfekt, hoppas lönen kommer in idag för jag har en shopping inplanerad och har endast 600 på kontot, inge vidare!! Nu måste jag rusa till jobbet!

Ha en underbar dag i regnet!


idag är en ny dag.

Har jobbat idag 14.00-22.30! Kom hem för ungefär 40 minuter sen och har precis kommit ut ur en varm och lång dusch! Ligger redan i sängen och lyssnar på regnet som slår mot fönstret, riktigt mysigt, tråkigt att ligga här ensam bara!
Nej, nu måste jag verkligen sova, klockan ringer innan åtta imorgon! Då bär det va till jobbet! Imorgon får jag även lön, jippi! Dock får jag inte alls så mycket som jag trodde, får bara betalt för den första schema tiden som jag jobbade, vilket var 17 timmar, så jag får väl 1500 ungefär, hoppas verkligen dom sitter på mitt konto imorgon, borde dom inte göra det redan nu? Klockan är ju över 00! :O

God natt!!

rubrik.

Onsdag, idag har jag varit ledig! Otroligt skönt, tog en fika med tjejerna! Så skönt att träffa min sötnos efter sex veckor, har saknar dig sjukt mycket! Hur som helst så hade jag väldigt trevligt :)

Kvällen tillbringades i nya huset och många planer funderades på! Jag känner att jag har lite panik, jobbar torsdag och fredag ledig lördag sen jobbar jag igen söndag- tisdag ledig onsdag sen är det jobb torsdag-måndag och där emellan ska jag ha hunnit packa ihop mitt rum, flyttat och helst kommit i ordning. haha, vilket skämt! Ja, panik var det ja! Fast just nu känner jag att jag skulle behöva en ny garderob, helst en dubbel, så jag även får tillgång till att kunna hänga upp klänningar men även kan ha kläder på hyllor som jag har nu, men det där med att kunna hänga upp min samling av klänningar som bara blir större och större är ingen dum ide! Jag har faktiskt kollat på lite olika alternativ!


Den första vita, den gillar jag super fin! Men minus att det inte är några lådor på den! Från Ikea kostar 1395 kr

Den trä färgade gillar jag mycket, tycker den är enkel och jag gillar färgen! Minuset är även där att det inte finns några lådor, även den är från ikea och kostar 699 kr, mycket bra pris!

Den andra vita, är nog den enklaste och vanligast, vet inte riktigt om jag tycker om det så mycket, men den har lådor och är precis en sån jag är ute efter som man får plats med mycket i! Den är från jysk bäddlager och kostar 999.

Den sista vita är också från ikea, det är min dröm garderob, så otroligt snygg! Ett extra plus är att den har ordentliga lådor och plats med mycket förvaring dock kostar den 3195! Inte riktigt vad min ekonomi har någon lust att lägga ner just nu!


Förresten, min underbara mamma tycker jag ska köpa ett skoskåp! Undra varför?!
Dax att krypa ner i sängen nu, god natt!

oj, tisdag är det idag, inte igår.

Jobbet gick bra även idag! Men nu efter fem dagars slit är jag trött, det svider i ögonen och jag ligger ner bäddad i sängen! Jag har blåsor i munnen, vilket är väldigt konstigt, dom gör för jävla ont och jag vet inte vart dom kommer ifrån. Jag har även ett bränsår på handen som även det gör för jävligt ont så fort man kommer åt det, specielt när jag duschade och det kom varm vatten på de, ajaj! Att jag alltid lyckas, nu har jag ett brän ärr från sommaren 2007, det är försig bara ett litet, sen har jag ett rejält från 2008 och nu kommer även det här bli ett ärr ja, från sommaren 2009! På bussen påväg till jobbet satt jag och funderade på hur mina senaste somrar varit, 06 va en bra sommar, det var Anna och jag hela tiden, en hel del jobb för min del, mitt första sommarjobb! Möja grill. Men sommaren var bra, har många minnen från den sommaren, ja det var helt klart A och min sommar. 2007 jobbade jag som ett svin, verkligen! Där va det inga fem-sex timmars pass snarare elva-tolv timmars pass, minst! Fem dagar i veckan, men jag jobbade med älsk, tiden gick fort och även den sommaren hade jag trots allt riktigt roligt. Att verkligen få känns på hur det är att jobba under den pressen med det ansvaret på sig, under dom förutsättningarna. Men jag klarade det. 2008 var tänk att bli en sommar med mindre jobb men icke, de slutade mellan minst åtta-nio timmar fem dagar i veckn, minst! Om jag ska vara ärlig kommer jag inte ihåg så mycket från förra sommaren, känns inte som något hände... Och nu är jag här, jag har lämnat jobbet där jag hörde hemma och kunde varje hörn utan och innan och tog risken att jobba i stan. Tro det eller ej, men jag trivs! Har inte umgåts så här mycket med vänner från stan sen ja,sommaren 2005! Dock har det blivit mycket jobb i stan spec på helger och vänner från ön har glidit bort, men är dom riktiga vänner så får jag hoppas på det bästa att man hittar tillbaka igen och att dom inte glömt bort mig, jag har inte glömt er iallafall!

Nu är det dax för mig att sova, ska träffa mina älsklingar imorgon, då gäller det att vara pigg!


När det är som svårast, det är då vi behöver bita ihop som mest.

som jag saknar oss och
våran bästa tid!

tisdag

Jag känner mig som ett barn, minst i världen! På söndag ska jag jobba, det blev så och går inte att ändra på! Har kollat olika alternativ, skulle jag åka ut så är jag inte ute förrän klockan 22 på fredag, och på söndag måste jag då åka hem innan 11 för att hinna till jobbet, det här suger! Det suger hårt, det gör det verkligen!
Pappa ringde och frågade om jag och älsk (om han ville) skulle med till grönan på lördag, jag tror jag tackade nej, men såhär i efterhand känns det konstigt, jag vet hur glad både pappa och bror skulle bli om jag (vi) följde med. Just nu står jag mellan två alternativ och vad jag än kommer välja så kommer det kännas fel. Min underbara pojkvän gör som jag vill säger han, vilket inte heller känns rätt, vill han åka ut till landet ska han göra det! Det vet han att han får också, men söt som han är säger han att han bara vill vara med mig, vart spelar ingen roll, bara det är med mig! Jag funderar även på att ta ledigt den 4-9 augusti och ta en lite längre tripp ut till landet! Det skulle vara mysigt, ska höra om älsk också kan ta lite ledigt!  Jag får se hur det blir i helgen, vill verkligen ut och träffa alla men de känns som det blir så kort eftersom jag jobbar både fredag och söndag. Det här är inte lätt. Snart är jag nog inne i en grå period igen!

På onsdag ska jag träffa världens mest saknade vän, som äntligen äntligen är hemma igen!!!! En tung sten kommer släppa då! Nu måste jag sova så jag orkar jobba imorgon, förresten vi har fått nycklarna till huset idag! Underbart, sjukt fint! Det kommer bli bra, flytten går av den 3 Augusti, om jag inte minns fel! :)



Pojkvän, jag älskar dig!
Bort resta vän, jag är glad att du är tillbaka
Ängel, jag saknar dig!
B, vi hittar alltid tillbaka! Lova?! Inget mig utan dig.
P, min andra halva, tack för att du finns!
Mamma, du är bäst!!


söndag, nu igen. som vanligt.

Nu är det redan söndag, helgen försvinner så fort!
I fredags kväll kom jag hem vid halv tolv då var det mys i soffan med älsk och glass! I lördags gick jag upp förre älsk och lagade frukost till honom! Haha, det trodde han inte om mig inte! Vid tre bar det av till jobbet, lyckligtvis så var vi snabba på att städa så vi hann med 21.40 bussen så jag var hemma strax innan halv elva, riktigt skönt! Efter en lång dusch sov hela natten och imorse gick älsk och jag upp tillsammans och lagade pannkakor till frukost. Se vid ett var det bara åka till jobbet igen. Även fast jag har jobbat mycket så har jag haft en underbart mysig helg med världens bästa pojkvän! :)
Förresten, fick mya schemat idag, som dock bara gäller i två veckor från och med imorgon men jag ska jobba mycket! Helt klart men det är bra! Jag älskar att jobba och jag älskar ännu mer att få pengar, hoppas på lön på fredag, pengarna på kontot börjar försvinna känner jag!

v.30
Måndag: Jobba 10-16
Tisdag: Jobba 10-16
Ondag: Ledig
Torsdag: 16-22.30
Fredag: 10-16 planen var landet efter jobbet
Lördag: Ledig, planen var landet
Söndag: Jobba 16-22.30 ska försöka få ledigt!

v.31
Måndag: Jobba 16-22.30
Tisdag: Jobba 16-22.30
Onsdag: Ledig
Torsdag: Jobba 10-16
Fredag: Jobba 10-16
Lördag: Jobba 14-22.30
Söndag: Jobba 14-22.30

v. 32
Måndag: Jobba 14-22.30

Yeah, de blir nog ganska många timmar i juli! Långt ifrån så mycket som jag har jobbat dom två senaste men iallafall en hel del! Nu ska jag sova, det måste jag verkligen göra så jag orkar jobba imorgon!

Natti, natti! Sov gott och ta väl hand om allt!


Fredag den 17 juli

Dagen har varit lugn, varit och handlat lite mat i form av massa frukt, frukost till helgen, middag eller kanske lunch till imorgon och givetsvist glass! Just nu är mina favoriter, citron lakrits och vilo självklart från sia!
Nu ska jag skynda mig att packa jobb väskan, på med lite mascara och äta en banan sen är det jobbet som gäller! Slutar vi halv elva, suck är inte hemma förrän vid halv tolv, men då är det mys med älsk och glass som gäller! :)


           




Hur många känslor vet vi inte om? Hur många tillåter vi inte oss själva att känna?

torsdag

Som vanligt dålig uppdatering, jag vet! Har ju varit ledig vilket var grymt skönt!
Måndagen tillbringades med att sova ut länge länge sen var det ikea som gällde med mammsen, mamma shoppade ordentligt, jag gjorde det inte. Sen åkte jag hem till min älsk åt en god middag och sov! Tisdagen gick jag upp super tidigt för att vara mig och sommar åkte ut till landet, umgick med farmor och kusiner på dagen sen blev jag bjuden på middag hos min vän Anna, som även bjöd på cider! Sen blev det en promenad till Sommarstället där Elle jobbar, det blev cider för min del, öl för Annas del, varsin skål med glass och jordbgubbar och sen en pommes att dela på! En underbar kväll hade jag som slutade i lagom tid! Onsdagen njöt jag av solen och hemresan som lede till älsk!
Idag (torsdag) har jag lämnat cv och träffat min vän Puck mycket trevlig dag, promenad och mysig fick och oändliga samtal, det blev även lite shopping, köpte faktiskt en ny bikini! På rea, 49 kr per del! Har dock inte bestämt mig om jag gillade den eller om jag tyckte den var riktigt gräslig men något drog mig till den! Förresten, mina två klänningar har kommit från nelly idag! Lyckan var gjord, dock såg dom inte ut som jag trodde att dom skulle göra, men jag tror jag gillar dom också! :)


Bikini från HM 49 per del självklart på rea



Klänning från Rut m.fl 299kr 149 på rea



Klänning från Vila 299 kr 149 på rea

Nu ska jag krypa ner i sängen med en bra bok! Tror det blir någon av Liza Marklunds, jag har ju lyxen med att min kära mor som är bortrest har bäddat rent i min säng, så nu är jag ny duschad och ska krypa ner och mys ordentligt med en
bra bok som sagt :)
mys mys mys!
Tack för mig god natt!


Hur många människor, vars känslor är av de sköraste trådar, har vi inte passerat? Och inte haft en aning om att denna människa skulle kunna göra vad som helst för en enda sak.
 

Söndag, nu igen. Sommaren springer iväg!

Idag har jag jobbat, det gick okej! Lite folk med hur rörigt som helst! Det beror verkligen vem man jobbar med, man har ju sina favoriter, helt klart! Kvällen blir bara att ligga i sängen mina ben värker, måste verkligen köpa bättre skor till jobbet!

Imorgon ser det ut som det blir ikea med mamma, ska nog lura med henne på lite annan shopping också, förresten jag har beställt två super söta klänningar från nelly som borde komma när som helst, på måndag eller tisdag! Efter ikea imorgon åker jag hem till min älskling. Är ju ledig måndag-torsdag så min käraste vän A vill att jag ska åka ut till ön, funderar på att åka ut på tisdag och hem onsdag bara för att få se lite folk och visa att jag fortfarande lever, fast det vet nog dom flesta iaf A som jag har ständig kontakt med via sms och samtal! Jag är avis på din underbara helg! Ja, men som sagt vi får se om jag åkte ut på tisdag eller inte älsk och jag firar ju 2 år och 9 månader så planen kanske va att gå ut och äta! Det är mycket som lockar! Jag återkommer!

Jag undrar hur många främlingars liv vi tagit del av. Hur många främlingar har dig på bild i bakgrunden från deras lyckligaste stund? Eller i stunden deras liv rasade samman?
Hur många samtal har vi inte omedvetet hört, då någon fått ett samtal som de helst klarat sig utan? Eller då någons liv blev fulländat bara för att någon sa ett par ord?




lördag den 11 juli

Jag är trött, sjukt trött trots att jag har sovit när jag kom hem från jobbet, ja jobbet ja! Jobbet gick bra idag! Det var bara att gå upp med tuppen imorse när resten av familjen låg och sov! Jobbade 10-16 idag, skön tid att jobba! Jobbar samma tid imorgon, sen är jag ledig måndag-torsdag! Ska försöka träffa några kära vänner hoppas på bra väder så det blir mycket sol! Färgen som jag fick är sakta men säkert påväg bort! Så det måste åtgärdas, P kommer hem på måndag hoppas på att träffa henne i veckan sen är det jobb fredag-tisdag! Imorgon åker jag till älsk efter jobbet, ska även försöka söka lite jobb i närheten av honom till hösten!

Kvällen blir mys framför Tvn och filmen onskan, vet faktiskt inte om jag har sett den!

Grattis E på namnsdagen!

Inom vissa saker kan man inte säga förlåt, för man vet inte vem som svek först, eller vem som gjort fel. Allt förändras och vi kan inte göra så mycket åt det. Ibland är det bra och ibland känns det som hela ens värld kommer rasa samman.


Le, allt i livet ändras. Hela tiden, varje dag!

helg, vecka snart helg igen!

Jag är dålig på att uppdatera, jag vet! Jag har ingen lust, ingen ork allt har runnit ur mig men nu är det väl dax!
Helgen spenderades ute på landet, väldigt trevligt hade jag med nära vänner, dock saknade jag en nära!
I måndags jobbade jag tisdag och onsdag var jag ledig, i onsdags åt Hanna och jag en trevlig middag hos Diana, riktigt god mat och trevligt sällskap! Saknade pratkvarnen, men vad tusan vi kunde också prata! Det gör vi snart om, men då blir vi fyra ;)
 
Dagens syslor idag blev att jobba, inte det roligaste men det var lungt och skönt idag!

Förresten, nu är vårat hus nästan sålt, dom skriver kontrakt på Måndag så vi flyttar troligen 1 Augusti, det kan bli spännande!

Nu är det film och naturgodis som gäller med mammi, imorgon börjar "dieten" och motion på topp! Sallad och långa promenader!


Jag tänker inte försöka något mer nu!

fattig, partysugen, stor shopping längtan!

Jag var så glad för att jag fick mycket lön plus ett studiebidrag som bara rullade in på kontot i tisdags fast jag inte ens kan säga att jag har varit i skolan något förra månaden men som min kära vän sa så jag borde ju få något eftersom jag har tagit studenten, men glädjen blev inte så långvarig, hade räkningar den här månaden för 900 helt sjukt! 160 för klassfotot från studenten, 685 för min bil försäkring, plus att jag fick en jävla räckning från riksäpplet på en kockmössa på 70 kr! Jag vet att jag bara har fått en mössa, jävla skit system inte heller fick man tillbaka depositionen för skåp, dutt och passerkort fast det var rätt många som blev neckade till att få tillbaka de! Inte mycket att göra något åt bara betala och vara glad, får leva med en begränsad summa den här månaden! Jag klarar mig, jag är partysugen och shoppingsugen! Det blir en dyr månad känner jag!

Snart kommer min nära vän A hem, som jag längtar!!



Som sagt, sugen var det rätta orden!
Snart är jag fan 20 också, jippi!

onsdag

Dålig uppdatering, ja jag vet! Har fått några klagande sms om det! Men onsdag-söndag gick åt till att jobba, jag var helt slut varje dag efter jobbet men det är sånt man får ta! ;) Söndag efter jobbet åkte jag hem till älsklingen, vi kollade på en rolig film och somnade tidigt, måndagen jobbade han och jag satt ute och stekte i solen hela dagen, när han kom hem lagade han middag till mig, sötnos! :) På tisdagen gick jag upp tidigt och begav mig in till stan för att träffa min vän Anna vi åkte till Danderyd och därefter med buss till waxholm! Mycket mysigt, vi var vid minneslunden, kollade i affärer åt lunch på kajen och drack iskalla cider, det gick ingen nöd på oss inte! Sen bestämde vi oss för att ta båten i till stan, väl på båten ångrade vi oss och gick istället av vid nacka strand och tog oss till nacka forum, där lite små roliga grejer inhandlades och ännu en cider avnjöts! Vid halv sex var jag hemma hos min sötnos igen efter en underbar dag! Väl hemma så hade han maten klar och sen somnade jag i soffan, där resten av kvällen tillbringades!

Imorgon ska jag jobba, börjar fyra så jag hinner vara ute i solen ett tag, såg även till att jag va ledig på fredag så jag kan åka ut till landet över helgen, det uppskattar pojken, det ska även bli skönt att vara ledig på helgen som "vanliga!" människor är för sen jobbar jag två hela helger i rad!

Nu är det ut i solen som gäller! :)


<3

RSS 2.0