2011

2010 är över, känns skönt! Jag är redo för 2011 med storm steg. 2010 va ett ganska bra år, flyttade hemifrån, fick heltidsjobb, tog körkort, många stora grejer hände. Dock så var det en hel del människor som var ganska sjuka, mormor bland annat men hon har inte deppat ihop för de, då ska jag inte heller göra det. Välkommen 2011 nu ska det hända grejer!

På tal om att det ska hända grejer, var inne på arbetsförmedlingen igår bara för att det kändes som en rolig grej, fy satan vad mycket jobb det finns då kollade jag bara inom reception och två sidor inom restauran. Jag skulle kunna söka närmare ja säg 10 stycken utan problem, men jag har ju jobb och min plan är att börja plugga till hösten men hur som helst så hittade jag två jobb som kändes lite som mig, helt annorlunda mot vad jag jobbar med nu men något som jag kan tänka mig att arbet med. Jag kanske ska skicka iväg ett litet mejl, jag kan inte bara sitta på rumpan och säga att jag vill göra något annat, nej då får jag fan söka lite andra jobb också. Jag känner att jag står stilla på samma ställe som det är nu, jag måste utvecklas och prova på något annat.

Nu ska jag plocka lite här hemma sen blir det nog att dra mig till gymet, har inte tränat på nästan tre veckor vilket verklign börjar kännas! Ska bli skönt att äntligen komma iväg!

Its time to be a big girl now.




RSS 2.0