aldrig mer 2008!

Jag bara måste skriva ett sista inlägg för det här blir nog mitt sista inlägg år 2008 om man ser tillbaka på 08 så har en hel del hänt, men egentligen kanske inte så mycket? Många ny underbara personer har kommit in i mitt liv och även gamla personer som är påväg tillbaka, några är påväg ifrån mig och några står så troget kvar vid min sida! Helt otroligt hur mycket som kan ändras på 12 månader, 365 dagar! Otroligt!!!

Men om man frågar mig så kommer 2009 att bli ett bra år, jag bara känner det på mig! Många nya minnen kommer skapas och många nya människor kommer komma närmare och närmare. Det ser jag fram emot! Troligt viss kommer vi slita häcken av oss den sista terminen i skolan men det är det värt. Jag undrar vad jag gör om exakt ett år, vilka står kvar vid min sida? hur många gånger har jag blivit sviken eller sårad? vad kommer jag göra efter skolan? vad har ödet för tanke med just mig, tja ja det återstår väl att se! Men framför allt så tror jag att fram till den 5 Juni så kommer jag uppleva så otroligt mycket och jag hoppas att det jag upplever med dom personerna kommer fortsätta att bilda nya minnen med, det här är en ny början, en början på något riktigt roligt och något riktigt bra! Trotsallt så vet jag nog innerst inne att 09 kommer bli ett år där jag kommer kämpa mer än vad jag troligtvis har behövt göra dom senaste 2 år det är i principt nu som mitt liv kanske kommer avgöras, så vad jag gör om ett år? :)

Jag har även bestämt mig för att inte ha några nyårslöften i år som att sluta äta godis, börja träna eller äta nyttigare utan mitt löfte är att ha roligt, jag ska se till att njuta av varje dag och ha ett riktigt jävla kul år! Nu börjar livet, nu öppnas alla dörrar en efter en!
NJUT!!!

GOTT NYTT ÅR! Take care och drick nu inte för mycket för det ska inte jag göra, lagom är bäst!

Njut av dom sista dagarna av kanske ditt senaste jullov för om 9 dagar börjar skolan igen! Då är det bäst att vara pigg och inte göra om den tabben som jag gjorde, som leder till halsbränna, migrän, dåligt humör, högt blodtryck och dålig aptit! Men se framför allt till att inte somna på bänken vilket jag också lyckades göra! Men någon måste ju vara först!



Tänk om vi hade förmågan att vrida tillbaka tiden, undra hur många saker vi hade gjort annorlunda.

måndag, igen!

Dagen började bra, gick faktiskt upp i ganska bra tid idag, runt 10 faktiskt! Känner mig stolt :)
Tog det faktiskt väldigt lung i början av dagen, städade ordentligt på rummet, sen när klockan var halv ett så var jag tvungen att sätta fart eftersom jag skulle sitta på tåget klockan två och träffa Anna N vilket var trevligt, mycket trevligt! Vi tog en lång fika och sedan en snabb sväng på body shop! Köpte en ny body butter, bilden under fast jag köpte hallon lukt eller vad man säger! den luktar iallafall farligt gott!! :)
 


Nu har jag fastnat framför TVn ska snart bege mig till rummet och börja packa inför en vecka ute på landet där det ska firas nyår riktigt ordentligt! Ser nog mest fram emot att ta det riktigt lungt och gå många långpromenader flera gånger om dagen och självklart även att träffa min alldeles underbara bästis! Det ska bli trevligt att tillbringa ännu ett nytt år med dig och även att säga bye bye till det gamla och det dåliga som har hänt! Här kommer nya friska tag, 2009 blir nog ett bra och mycket händelserikt år!!




Hur många chanser har vi inte gått miste om, bara för att vi inte vågat?


Förresten, idag träffade jag Alina på bussen påväg hem, det gjorde verkligen min dag alldeles alldeles underbart bra!








 

söndag

I fredags inhandlades min nya skatt!


alldeles, alldeles underbar!!! Jag kände att jag var tvungen att unna mig själv något, efter att ha lagt ner massa pengar på alla andra och det händer ju inte ofta att jag köper något dyrt till mig själv, har även försökt shoppa lite kläder, men det går knappt att komma fram i alla affärer så jag får ta det efter nyår! :)


Imorgon ska jag träffa en gamal vän, Anna, det ska bli mycket trevligt, får se vad vi hittar på! Jag gillar nog mitt nya jag,jag har börjat ta mer och mer kontakt med en massa gamla vänner, vilket känns otroligt bra det är ju trots allt dom som vet vem jag egentligen är så det ska bli trevligt, hoppas på lite mindre folk i affären och hoppas att det kanske blir lite shopping av!

Nu ska jag ta hand om pojkvännen som ligger i soffan brevid mig och kollar på Jönsonliggan!

Det finns saker som är svåra att kontrollera!

jippi!

Lyckan är gjord!! tre säsonger av One tree hill! Nu vet folk vart dom kommer hitta mig en tid fram över!

god jul

Jul afton är mysigt! Men jag tycker nog bäst faktiskt om när man sitter på kvällen, alla har gått hem och det är bara dom närmsta som är kvar så sitter man där med flera chokladaskar och julmust! Det är mysigt, det gillar jag!

Nu ska jag ställa mig i en varm dusch sen ska jag krypa ner i sängen med boken "tusen strålande solar" och chai te! mysigt!! Måste ladda upp inför jul rean imorrn, ska leta nya byxor till lillebror och köpa en rosa ipod till mig själv, lönen har ju faktiskt kommit och jag måste unna mig själv lite grejer!



Vi går mot mörkare tider nu, det blir bara värre och värre!


färdig!!

jag är helt klart med alla julisar vilket känns strålande :D

Igår var jag hos frisören, kan väl inte säga att jag blev missnöjd, men inte heller nöjd! Som vanligt när jag klipper mig blir det så väldans kort, men jag får väl leva med det! :)

Efter besöket åkte jag hem, åt middag och sen kände jag verkligen hur huvudvärken var pågång, det slutade med att jag somnade vid sju med migrän och vaknade vid tio med vanlig huvudvärk och halsbränna somnade dock igen vid halv tolv! skönt skönt skönt! Idag inhandlades dom sista klapparna, en bok till pappa och en tröja till mamma och en jätte fin klänning till mig själv, på rea! 250 kr FYND! :)

Sen träffade jag pappsen och nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att vi kan fixa det sista!


Leva livet, nu ska jag leva livet!

natti natti!

Mitt mål det här lovet är faktiskt att vila upp mig och se till att bli riktigt, riktigt pigg till vårterminen! Antar att det kommer bli ett rejält röj, många studenskivor och många att uppvakta på studenten! Mycket utgång med många som blir 18 vill jag lova! :D Men kul ska det bli och onyktert också ;)

Har precis sett klart filmen "Heartbreak hotel" verkligen super rolig!! Mamma och jag skrattade och skrattade!!

Nu ska jag faktiskt lägga mig ner och sova, ska försöka gå upp i ganska bra tid imorrn och bege mig in till stan innan resten av alla miljoner människor ska in, ska ge mig ut på jakt efter en klänning till nyår, nya stövlar av något slag, något att ha på mig på julafton, ny mascara, kanske ett par nya jeans skulle sitta bra? och även ett julklapp till min sötnos! Det hela lär väl avslutas med en lunch i stan med en nära vän! :)


Sov gott och dröm söta drömmar!!


söndag

Torsdagens utgång var trevlig! :) Kom hem ganska tidigt men det var trevligt :)

I fredags skulle vi gratta pojken men det blev nog mest bara dricka som blev av, pojkarna meckade och tjejerna hade tjej snack! :) Mycket glädje, jag kände mig mycket nöjd där jag satt runt bordet med tre personer som jag bryr mig väldigt mycket om! Givande, givande givande!!

Lördagen var seg, var nog allt lite bakis både sen torsdagen och sen fredagen så lördagen gick åt att ligga i farmors soffa med en bra bok! "otryggare kan ingen vara!" kan verkligen rekomendera den!! Även kvällen var lugn fick för mig att göra lite julgodis vid halv nio mycket karamelfärg gick åt!! :) Pojken och jag sov sedan gott redan elva!

Imorgon ska jag in till stan och köpa eriks julklapp ska nog även unna mig något fint, det blir även troligtvis en lunch med en vän, inget är omöjligt :)


Stressa inte, njut istället!!

dax för utgång! Härliga tider!

Har precis tagit fram kvällens kläder, det blir svara strumpbyxor, en helt vanlig tunika från gina, och bruna snygga stövlar eller så blir det dom svarta från förra året. Japp, vi ska ut på en torsdag, vi ska fira att det snaaart är lov! Än så länge är det väl typ jag, Hannis, Alina, Sussie, nyllet ingen mer som jag vet, David ska med, han vet bara inte om det än! Vi satsar på en lugn och ganska tidig kväll, Alina jag lovar att hålla ett öga på dig, mig också! HAHA!! ;)


Imorrn är det landet som gäller, fest fest fest!! bäst att ladda ordentligt! Jag ser fram emot ett helt lov med dig älskling!


Nej, nu ska jag fixa iordning mig, det blir en lätt sminkning idag orkar inte stå i tid å otid och fixa mig!!

saknar min underbara pojkvän!


torsdag

livsglädjen kom visst tillbaka!

<3

Dagen har varit helt okej! Ganska seg och tråkigt! Igår träffade jag en mycket när gammal vän vilket var givande! Idag handlade jag lite julklappar med Hannis! Mycket trevligt!

Greppet är tappat och viljan är borta.

onsdag

Det går utför, det går nerför men det är bara att satsa hårt! det kan ju gå! :)

mamma <3

Det gör ont men min mamma är världens bästa!!!!!!

söndag

Idag är det den 14 december vilket betyder att jag och pojken har varit tsm i 26 månader för att vara exakt! :)
I fredags fyllde han år, av mig fick han välja en present själv eftersom han önskade sig verktyg vilket jag inte kan något alls om!

Idag fyller Diana 18, grattis grattis grattis!! :D

Kvällen har gått åt till att plugga, har skrivit klart uppgiften i drama som ska in imorrn! Har även skrivit klart den sista filosofiuppgiften vilket jag inte blev allför nöjd med men den ska inte vara inne förrän på tisdag så jag får väl fin fixa den imorrn efter jobbet vid sådär elva skulle jag tro!

På tisdag ska jag träffa en mycket gamal kär och nära vän ska införskaffa dom sista julklapparna, jag har handlat till följande:
Mamma
Pappa
Bror
Bästis
Tobias (kusin)
Emil (kusin)

vilket betyder att jag ungefär har kvar till:
Sebbe (kusin)
farmor & farfar
gammel farmor & gammel farfar
mormor & morfar (tror dock att mammsen fixar det)
Pojkvän

(eventuellt något litet till Anna och Ida men det återstår att se)


Lite hastigt så gick mammas faster bort inatt utav en hjärtattack! Livet är alldeles för kort man vet aldrig när det tar slut.
Fick även höra ännu mer negativa och tråkiga saker det va att K en mkt nära vän till familjen även kallad morsan utav morfar inte kommer få några mer cellgifter eftersom det inte hjälper och eftersom hon har drabbats av svamp i hela munnen och ner i hela halsen vilket inte är första gången och hon har även drabbats utav magsår! Jag lider så otroligt mycket med dig, med din familj och framför allt med mormor och morfar som om inte dom hade annat att tänka på, men nu finns det inget som någon kan göra längre förrutom att hoppas!

Som sagt, livet är alldeles för kort! Ta vara på det!!

lördag

Jag är trött och omotiverad! Skulle behöva sätta mig ner å plugga! Men funderar på att hoppa det å fixa imorrn!

Nu ska jag gå å göra pepparkakshus! JIPPI! :D



Lev och lär!

been there, done that.

Vad vore ett liv utan dig?

Dagen har varit strålande! Har dock kännt mig allmänt nere, men med gott sällskap och rolig humor så slutade även den här skoldagen dubbelvikt på golvet ex antal gånger. Det snällaste idag som någon sa till mig va nog att den gjorde hjärtan till mig, även fast det fanns en hel del ironi i det hela!! Filosofi lektionen var seg och jag tror att jag somnade på bänken men nästa vecka är sista gången!!

Lämnade in min köks upg idag vilket känns strålande att kunna pricka av den, har bara två upg kvar nu som jag väl ska sätta igång med.


Lite småskoj som har hänt idag är nog dom små ettorna som springer runt våra fötter och faktiskt börjar bli duktiga och känna sig hemma men har nog väldigt svårt att förstå om vi skojar när vi pratar eller om vi är seriösa...
Dagens höjdare va nog
" Stackars dina öron"
eller kanske
"JENNY!! Toan är för lite för att ha sex på"
"Aha, du menar att det är för trångt mellan toan och handfatet?"
"Ja, precis!!"

Och imorrn är det fredag vilket känns väl okej, men tråkigt ännu en vecka är över och vi kommer en vecka närmare praktiken vilket medkommer rejäl ångest!!!! Stackars Diana som troligtvis kommer lämna oss för praktik ännu tidigare. Vi kommer sakna dig!!!

Just nu är jag nog inne i en fas där jag bara älskar livet, but just for the moment!

Ett stort grattis till min sötnos som fyller 18 idag!

ångest, ångest, ångest!!

Jag har funderar på hur resten av mitt liv kommer vara! Jag får verkligen ångest, jag vill fan inte ta studenten och bara säga hejdå till alla sjukt sköna människor! Vad kommer hända sen då? Jo, minst 45 års jobb, jippi! Nej, usch, fy blä för att bli vuxen och stor jag vill gå runt i skolan och ta dagen som den kommer är man allmänt nere så ja då finns det alltid någon som frågar hur det är och det är lätt att få en kram som gör så att man känner sig lite bättre. Vilka ska jag sen när jag blir vuxen sitta på golvet, buddelvikt och skratta med/åt? Nej, fy fan för att bli stor!! Allt blir så seriöst. Nu har vi bara kul, men hur lång tid är det kvar, vecka 10 går vi ut på praktik! ÅNGEST! Jag tänker inte, jag vill inte!!!!!!!!

Men som sagt livet har mycket att erbjuda så varför sitta här och deppa över något som händer om ungefär en termin, kan man inte få gå i skolan resten av livet? om och om igen?! Det skulle vara mer än praktiskt :)

Någon sa till mig igår att jag troligtvis kommer bli typ sostant, haha det känns typ som SOS, men typ socionom eller vad det nu hetet eller hur det nu stavas då kom jag fram till att jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor, jag har inga framtidsdrömar alls! Jag trivs bästa när jag äter frön som ramlar av från bröden och lussebullisar utan russin i! Tomte gröt är också gott :)


?

Lämna det lugna och trygga och ge sig ut på osäker mark?

andra advent

Helgen har varit bra! Fredagen tillbringades en snabbis i stan med Alina, inhandlade mammas och elles julklappar! :)
därefter gav jag mig iväg till erik, där kvällen tillbringades lugnt och skönt! Somnade väldigt tidigt, runt tio för att vara exakt!

Lördagen gick åt till att jobba, sjukt mycket folk och vi va en kort också men det gick jätte bra iaf!! :)
Efter jobbet små sprang jag till skrapan och handlade pappas julklapp därefter skyndade jag mig till mammas jobb och  fick åka bil hem, riktigt riktigt skönt! Kvällen gick åt till att äta lite godis, plugga och kolla på tv med pojken!

Idag var jag en sväng till centrum å handlade faktiskt lillebrors julklapp! Känns som jag har spridit ut det hela en hel del, men men!! ;)

Nu ligger jag på sängen och försöker plugga lite, ska gå ner och duscha nu!

Snart är det jul och jag har bara ungefär sex paket kvar skulle jag tro plus en födelsedagspresent!!


Man kan inte göra saker ogjort!!


.

Cause nobody wants to be the last one there.
Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There`s gotta be somebody for me like that.

Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Somebody else that feels the same somewhere.
There`s gotta be somebody for me out there.






Alla har sin bästa vän, en vän som vet allt! Som bryr sig och frågar hur jag mår även fast hennes liv går åt helvete. Jag har min, bara en hand på axeln när tårarna är när, jag lovar det betyder! Det finns bara en av henne, det har liksom alltid varit vi, vad vi än har varit med om så har vi alltid skickat eller ringt till varandra först! En blick betyder otroligt mycket och vi vet precis vad den andra menar även om vi inte tycker lika om allt så, visa är idioter och det får vi leva med. Hon är min bästa vän, inga namn nämns för hon vet det!

onsdag

Dagen har varit lugn inte särskilt givande faktiskt!
Har förberett för julbordet hela dagen, som sagt väldigt lugnt!
Slutade med ett brev till rektorn ang dricksen dock väldigt skönt att hon är på våran sida! Härligt!! :)

Efter skolan åkte jag hem och somnade i soffan vilket behövdes, nu funderar jag på att börja på min köksupg som ska vara inne nästa vecka, inte allt för roligt men det måste göras!


För varje morgon som du vaknar upp, blir det faktiskt lite lättare, jag lovar. Men det tar tid.

:)

"Vill du gifta dig?"


Jag är fast, serien blir bara bättre och bättre dock synd att jag såg avsnittet i söndags
och vet vem hon kommer gifta sig med...

RSS 2.0