underbart!

Då var julen över, jag hade en super mysig julafton med familjen och mormor, morfar och moster bästa julen på länge! På kvällen kom min prins och jag fick precis vad jag hade önskat mig i julklapp! Dom här dagarna efter jul har gått åt till att välja möbler på IKEA handla möbler och flytta! Igår fick vi hjäp av våra underbara föräldrar att frakta möblerna från IKEA och upp till lägenheten, soffan blev kanon bra, sängen och sängborde älskar jag tror aldrig att jag har sovit så bra i någon säng som jag gjorde inatt. Även köksbordet och köket är jag nöjd med, vi valde ett mindre bord med endast två stolar som står framme sen köpte vi två ihopfälbara stolar som man kan ta fram om vi får gäster, det var bra mycket billigare än det andra som vi kollade på, som vi både gillade jätte mycket med nja ett bord och stolar för 3000 var inget som lockade just nu, vi kanske ångra oss om några månader isåfall gör det inget för det här bordet + stolarna vi köpte var så billiga. Men just nu måste vi köpa massa andra saker, TV, TV bänk och soffbord saknas fortfarande, kanske blir en tur till IKEA och någon TV affär imorgon! Hoppas att min sambo är ledig imorgon, woho jag älskar det ordet redan!

Jag ska snart börja med middagen så den är klar när älsklingen kommer hem, det får nog bli pasta med baccon sås idag!

Usch, jag måste verkligen köpa en ny lampa till vardagsrumet en glöd lampa som bara hänger är inge mysigt, det suger.

Förresten, ikväll kommer A och D på besök vi ska visa upp vårat nya boende :)
Hoppas på att bästis kommer imorgon!

Jag saknar mamma redan! Som den mammagris jag är så kommer det bli jobbigt att bo utan henne! Hon ringde och väckte mig imorse och ville bara säga att hon älskade mig. Min mamma är bäst! <3

Nu har julen varit snart är det nyår nu längtar jag efter värmen, jag behöver sommar, sol och fyra veckor semester!

23 december

Usch vilken stressig dag det här har varit! Förresten, igår blev vi med lägenhet. Helt underbart kontraktet är skrivet och nycklarna har vi fått. Jag är lycklig!! Det känns kanon det här! Min prins och jag åker till Ikea på Lördag för att handla små saker och även kolla efter soffa, sängram, köks bord och stolar! Det är mycket som ska inhandlas men det ser jag fram emot vi får hjälp på söndag att ta hem allt från affären av våra kära föräldrar. Det blir bra då har jag en vecka på mig att fixa där hemma i lägenheten innan jag börjar jobba heltid! Allt känns så bra!!

Men idag har kännst riktigt stressigt, slutade jobbet 13.00  träffade pappa och bött julklappar. Sen handlade jag den sista klappen till älsklingen och trängdes runt bland alla andra galna människor!
Sen bar det av till frisören vilket jag kanske inte riktigt hade råd med men det behövdes och det känns fräscht nu allt slitet är borta! Sen bar det hem, eller vad ska man säga? Hem till mamma hem till Dalarö där jag har bäddat rent i sängen och städat mitt lilla hus.

Nu har jag tagit en lång dusch och sitter och myser i soffan framför Gladiator!!


usch, fy, blä

Pepparkakshuset blev fint, mycket nöjd blev jag! Det blev ett enkelt i år, mycket bra. Skorporna var uppskattade och väldigt goda likaså marmeladen! Helgen tillbringades ute på landet, riktigt mysigt att krypa upp framför brasan och prata med farmor om allt mellan himmel och jord :) Fredagen drack jag vin med blandannat bästis jag har saknat dig så mycket, det känns bra! Lördagen var jag barnvakt och lagade god middag till min man, potatisgratäng och revbensspjäl, mums. Uppskattat var det iallafall, rätt rejält. Sen blev det en lugn hemma kväll jag var så himla förkyld så det var väldigt skönt somnade super tidigt. Idag har vi bara typ åkt hem och fart in och ut i affärer och handlat dom sista julklapparna och planerat och haft långa samtal jag och min älskling.

Nej, nu är det här väldigt tråkigt och jag är trött! Borde sovit för länge sen, ska upp vid sju imorgon. Ser verkligen fram emot när jag blir ledig i sisådär ungefär en och en halv vecka, det behöver jag! Usch jag har riktigt ont i magen och mår illa! Usch, fy, blä.


för många bollar i luften nu!

Dagen har varit bra, jobbet gick strålande om jag får säga det själv, jag trivs som fisken i vattnet, roliga och härliga arbetskompisar har jag också :)

När jag kom hem var det bara att sätta igång, började göra saffransskorpor som nu är klara och står i ugnen för att torka ordentligt över natten. Pepparkakshuset står ihopsatt, haha mamma blev förvånad att jag lyckades sätta ihop det, blev nämligen så mycket bättre när jag gjorde det, inte alls lika mycket socker som rinner på huset, men glacyr och godiset ska jag sätta på imorgon. Nu står apelsin marmelade på spisen och kokar. Känns så skönt att f & f och m & m julklappar är klara så fort sockret är ner blandat.

Nej, nu är det mys i soffan med mamma framför Bonde söker fru!

Grattis pojkvän, du är bäst!!!

Jag blir så arg, skrev  nyss ett långt inlägg men det gick inte att ladda upp och sen blev det fel och det sparades inte ens!
Grattis världens bästa pojkvän till körkortet, du är bäst mitt hjärta!!
Det var väl det viktigaste med inlägget, nya jobbet går bra och livet rullar på!

Bästis jag har saknat dig och oss!

andra advent.

Har jobbat idag, det blev bara 3 1/2 timme så det känns okej. Efter det lunchade jag med pappa, bror och min prins. Handlade även några julklappar vilket känns skönt att ha klart!
Vi kom hem vid fem och sen dess har jag bara suttit i soffan och tagit det lungt, är så himla trött. Känner verkligen hur min kropp skricker efter att få vara lite ledig och sova mina ögon verkligen svider av trötthet. Fy tusan undra när man ska få lite ledigt. Men jag har haft en toppen helg super mysigt, jag känner mig riktigt lycklig!!

Nu ska jag gå och sova, har en tuff vecka framför mig upp klockan fem varje dag, jobbar 6-14.30 ser inte fram emot det, haha jag är ingen morgon människa men ingen kvälls människa heller, en sov människa skulle passa på mig jag älskar att sova!!

Natti

Lördag

Dålig uppdatering men så är det väl med det! Har jobbat Tisdag, Onsdag, Torsdag och sen blev det ett extra pass på Fredag, jag som hade sett fram emot lite "lång ledigt" att det blev en lååång helg med ledig Fredag, Lördag och Söndag men icke blev ju jobb i Fredags och ska även in till Dans comp och jobba imorgon men det är bara några timmar så det är okej, sen blir det lunch med pappa som jag nog träffade senast i Augusti på lille brors konf! Tiden går fort när man har mycket att göra. Dagen har varit bra idag prinsen och jag tog sovmorgon och låg bara och myste i sängen länge, länge sen blev det julmarknad här ute på Dalarö med familjen super mysigt! Kvällen har varit lugn och mysig riktigt härigt faktiskt!

Förresten i Fredags köpte jag ny mobil, den är jätte fin och än så länge gillar jag den, den var billig och det passar min ekonomi bra trots att jag jobbar och jobbar så vet jag inte var alla pengar tar vägen, men jag är inte så specielt kräsen, bara jag kan ringa och skicka sms, det är liksom det jag behöver. En kamera har jag och även likaså en ipod! Så mig går det ingen nöd på!

Sony Ericsson W595
Först var jag lite sugen på den här, fast en annan färg men lillebror berättad att  flera av hans kompisar har en sån och att den ofta går sönder. Även min prins avråde mig till att välja den.





Samsung GT-S5230
Var även inne ett tag på den här där Samsungen men jag gillar ju ericsson och samsung vet jag inte riktigt vad jag tycker om.





Sony Ericsson S312
Tillslut blev det den här, jag slog till och med till med en rosa! Den funkar toppen för mig jag kan ringa och sms även lyssna på muski om jag vill det, kan väl även ta kort även om inte kameran är den bästa men det får funka. Helt klart prisvärd, tills jag hittar någon som jag verkligen vill ha!

Nej, nu är det dax att sova klockan ringer halv åtta imorgon då är det bara upp och åka till jobbet som gäller. Sen är det ytterligare en lång arbetsvecka. Jag vill ha lite ledig känner jag och helst åka en sväng till värmen. Det skulle inte sitta helt fel nu!

 


RSS 2.0