tack för mig spisa!

Igår blev jag klar, helt klart med min praktik! Tack för min tid spisa, dom var nöjda med mig och tyckte de skulle bli tråkigt att jag har klarat av även detta prov och ger mig på nya utmaningar. Undra om dom menade det, men det tror jag! Nu är jag taggad för nästa utmaning. Får väl la se vad det blir! Nja, eller försig nästa utmaning blir nog slutet av 12 års tid i skolan. Fy fan vad jag är bra. Vilken känsla det är, allt går upp och ner, igår var jag hur glad som helst att de va en vecka kvar, nu skulle jag kunna börja gråta för att de bara är sex dagar kvar av den roligaste tiden i mitt liv. Nu är det ut till allvaret. Ta vara på tiden, den kommer inte i repris!

Jag vill tack en person speciellt mycket, tack Hanna för att du har följt med sen dag två på riksäpplet allt känns så självklart med dig. Tack för tre underbara år tack för att du aldrig gav upp med alla mina humör svägningar och tack för att du alltid trodde på mig. Men det här är bara början, nu lämnar vi äpplet och ger oss bort mott något större!




Vi gjorde det tillsammans och de känns som att det var igår det började!

men det kommer en gryning,

Om sex dagar tar jag studenten, underbart! :) Allt blir även mycket bättre av att solen skiner ute och allt känns bra!
 Men det kommer en gryning.

Tack, men nej tack! jag klara mig bra utan dig!

ondag 27/5

Jag är helt slut, sjukt trött! Praktiken gick bra, förrutom att dom glömde bort att jag ens skulle vara där den här veckan.
Men det gick bra, förrutom att jag jobbar med en ny kock idag, imorgon och även fredag! Imorgon ska jag jobba med en 50-åring, kan bli intressant, jag kan nog lära mig en hel del och på fredag ska jag jobba med en tjej, det blir nog rolig!

Förresten, grattis till mamma och hennes gubbe som firar bröllopsdag idag! :)
Tyckte den här bilden passade bra som bröllopsbild, eftersom den är tagen på bröllopet!


 




Jaha,då är det helt plötsligt 9 dagar kvar till studenten, tiden går fort, läskigt fort!


tisdag, mycket att göra men seg dag.

Dagen har varit lång och långsam! Började 9.35 typ 10.15 var teatern klar som vi kollade på! Åt lite lunch och 11 va jag redan hemma, mycket skönt! Åkte med mamma och beställde mat till studenten sen åkte vi och stor handlade och köpte blandannat läsk till studenten, så ja nu har vi all dricka hemma! Bubbel som fördrink, vin, öl eller läsk till maten och kaffe till efterätten. Det känns skönt, mamma ska baka kladdkakor hela dagen imorgon och sen frysa in dom! Hon är underbar min lilla mamma!
 
Så, ja dagen har varit bra, har hjälpt mamma med massor och hon var glad så det känns bra! Vi satt oss även ute i solen idag i ungefär två timmar och jävlar vilken färg vi fick!

Till middag blev det sallad idag igen, fast tonfisksallad idag! Mums.

Usch, imorgon har jag praktik känns som det va evigheter sen jag va där! Har ingen lust, tror inte ens att dom är medvetna om att jag kommer plus att jag har glömt bort allt. Jag vill inte!

 Nu börjar jag dessutom bli alldeles för trött, tror nog att jag ska krypa ner i sängen och sova snart!

Undra vad jag ska göra i helgen. Pojken lär ju vara helt upptagen, med plugg och att fixa min bil inför besiktningen. Jaja, jag ska väl kunna hitta på något, någon tid måste han få över, jag hoppas på sol så att jag kan få lite färg!

måndag

Dagen har varit bra, vaknade dock helt kallsvettig av att jag hade drömt att jag försov mig på studenten, inte för att vara sån men det skulle vara så typiskt mig!

Gick till skolan, hade ingen lektion utan skulle bara göra en utvärdering som tog 3 minuter och lämna in boken, nu är det inte mycket kvar! Efter skolan åkte jag till stan med tjejerna, mycket trevligt att vandra runt i värmen med dom! Det blev ingen shopping för min del inte. Jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt!

Det har varit en mycket skön måndag, brukar ju jobba måndagar men inte nu, det är så skönt!

Till middag blev det ost och skink sallad mums, det bästa som finns är en sallad en sån här varm dag. Mums!

Förresten idag har jag sett filmen Bröllops duellen, den var faktiskt lite små rolig, helt okej!

Dax att krypa ner i sängen nu, natti natti!

10 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!


Man märker tillslut vem som är vem.

söndag, nu igen!

Nu va det länge sen jag skrev, väldigt länge sen!
Balen i onsdags var otrolig, super rolig och väldigt trevligt sällskap måste jag säga. Tack till alla som gjorde kvällen till vad den blev och tack till balkomiten som fixade allt!

I torsdags sov jag halva dagen, andra halvan gick åt till att gå in och ut i affärer, inte uppskattat av pojken men jag kom hem med ett par nya jeans, ett par shorts och ett par nya tyg skor! Efter det åkte vi hem till erik och lagade mat, det blev färskpasta med baccon sås, mums va de! Kvällen spenderades framför TVn

I fredags gick jag upp tidigt, alldeles för tidigt! Åkte och handlade med världens bästa farmor inför studenten därefter åkte jag ut till landet. Kvällen tillbringades med en himla massa folk.

Lördagen gick åt till att sova, de regnade ju så vad förväntas att göra då liksom?
Kvällen va lugn och idag åkte vi hem! skönt att vara tillbaka igen!! Hemma bäst.

Det finns en vän som betyder lite extra. Det är liksom tack för att vi har varandra, tack för att jag har dig! Vi ses ibland, vi hörs ibland, ett sms kan räcka bra! Ett sms betyder mycket.


Bilder från balen!




Jag kommer alltid spöka bland dina samveten. Det är inte jag som sover dåligt på nätterna, de är du!

tisdag

Jobbet gick bra igår, va dock helt slut efteråt! Lite tråkigt var det eller rätt mycket! Började vid två första människorna kom runt sex, det sög. Tiden gick extremt långsamt men jag började läsa en bok faktiskt, den heter När ingen annan ser av Duncan Fairhurst. Det är en sann berättelse, väldigt hemsk men bra!

Idag har varit en seg dag, började med samhällskunskap, vi skulle "rösta" skolan hade ordnat en röstning för att se hur unga i våran skola skulle rösta i EU-palamentsvalet. Det var den lektionen sen hade jag betygsamtal om konditori jag är mycket nöjd, mer behöver jag inte säga :)  Drog med mig Alina till centrum och köpte en ny väska. Efter det bar det av hem, somnade i soffan i flera timmar. Efter det kom mamma hem och vi åkte och köpte hårfärg tror den hette chokladbrun, karamell. Får se hur det blir imorgon, hoppas jag inte blir missnöjd.

Imorgon är jag ledig, super skönt! Dagen ska gå åt till att sova ut riktigt ordentligt, färga håret, fixa naglarna och bestäma mig för en frisyr inför balen som är imorgon med start klockan fem! Jag tar nog min älskade mor till hjälp.
Imorgon kväll kommer även min underbara pojkvän hit han sover över, han har lovat att vakna när jag kommer hem sådär lagom rund om fötterna och hjälpa mig av med min klänning som jag inte får av mig ensam.

Förresten, jag räknade nyss hur många timmar jag hade jobbat den här månaden! Gissa? 52 timmar och månaden är inte ens slut än, men nu är det slut jobbat för min del fram tills den 15 Juni.

Om 17 dagar tar jag studenten, då är jag en fri människa, vad händer sen?

Nej, nu till boken har redan läst halva om jag känner mig själv rätt är det utläst tills på måndag!

God natt!



Det är runt mig det händer, jag lyckas alltid med det omöjliga.
Är man trött så är man.

söndag, jag behöver helg.

Fredagen var lugn, åkte hem till pojken och åt bakis mat, det blev pizza! Somnade tidigt, väldigt skönt!

Lördagen gick åt till att jobba på maxim, tog hand om barn och mycket annat. Tiden gick fort för att ha jobbat till 11-21 (fick slute en timme tidigare än tänk!) Åkte direkt hem till pojken gick upp och la mig i sängen och somnade på tre sekunder.

Även söndagen fick gå åt till att jobba, 11.45-21.30 inte det roligaste men kontot gillar det sen! Fick åka bil hem, världens bästa chef, hon är svår att slå. Bjöd på mat på vägen hem gjorde hon också! Tack!
Så nu sitter jag här, ny duschad och helt slut!
Tanken va att imorgon ha en slapp dag för jag är ledig från skolan men den tanken gick snabbt upp i rök, ska jobba imorgon igen, 14-22. Har en plan på att jag ska hinna sola och shoppa lite först, får se vad det hela leder till.  

Nej, nu behöver jag verkligen sova!
Natti natti!

tack

Tack tack tack! Tack för en underbart grymt rolig kväll, jag hade det grymt! Det är allt jag har att säga, tack till alla som gjorde kvällen underbar och tack till er som kom även fast ni har miljard grejer att plugga på och massa annat pågång. Tack, det betyder massa!


Helt sjukt, igår slog det verkligen mig att det är inte lång tid kvar tills vi tar studenten nu! 21 dagar, det är sjukt! Jag är inte rädd för framtiden jag är redo att ta den med storm! Det kan gå åt helvete gör de det så gör de. Orka bry sig, jag har ett jobb i sommar och jag kan stå på egna ben. Jag klarar mig själv! Utmärkt.
 


Fröken hörs mest, överallt hela tiden!


bamse

Här är den, här har ni den!
Gjord av mig och Hanna!



Gjord på choklad anslag och blåbärsmouse.
Marsipan och svart gele!

13.03

Då va det torsdag nu! Snart helg med andra ord, vilket betyder ledigt för dom allra flesta,
dock inte för mig men jag klarar mig!

Vaknade imorse med världens huvudvärk, börjar även bli förkyld så jag ringde och sjukanmälde mig hade tänkt att köra halv dag, så jag hann göra mig iordning för kvällen men så blev det inte. Gick upp strax innan tolv det va skönt men huvudvärken vill inte släppa.

Nu har jag precis målat naglarna det blev en ny lila färg som jag fick från bianco när jag köpte skorna, ja som sagt det blev den och några nagel dekorationer från kicks typ små vita söta blommor! Fast jag börjar ångra mig för det passar inte riktigt till dom kläderna jag ska ha på mig men skit samma, hur många kommer kolla på mina naglar ikväll!? Jag tycker bara att de är skönt att äntligen kunna ha nagellack på fingrarna i fler än två dagar! Har inte någon praktik nästa vecka så då ska jag måla om naglarna varje dag! :)

Jaha, idag har ännu en månad gått, 2 år 7 månader. Undra om han kommer ihåg det utan att ha läst bloggen, kan bli kul att se. Kanske får en stor buket med blommor, det skulle ju vara roligt ;)

Nej, nu ska jag måla klart naglarna, gå ut med hunden och sen ta en alvedon och sova lite!

.

Dax att lägga sig i sängen och tänka på att sova, ska nog ta fram en bok och börja läsa lite, jag brukar sova så bra då!

Styrkan sitter i viljan

underbar kväll

Kom nyss ut från en lång och skön dusch nu är det greys som gäller!


där satt den!

YES YES YES! Jag fick jobbet på Dalarö, fan vad härligt! Hon ringde alldeles nyss, underbart trevlig och glad människa. Det här ska bli kul, jag börjar den 15 Juni klockan 10.00! Nu håller jag tummarna för Puck och hoppas att du ringde henne :)

Nu känner jag att party känslorna bubblar inom mig, jag är så taggad! Jag ska ha så kul, så kul!

Allt går så bra nu jag är rädd att det snart kommer vända och allt går hel fel, saker brukar inte gå såhär bra för mig! Klart man är orolig.


Iallafall, praktiken gick bra idag, inga konstigheter! Manda va där och jobbade extra idag, en glad överrasking!

Nu ska jag fira jobbet med lite mörk choklad med hallon! :) mums




inte nöjd.

Nej, jag gillade inte klänningen ska lämna tillbaka den imorgon vet inte varför jag köpte den men men. Skorna är jag iallafall galen i! :) Börjar verkligen känna mig lite stressad och nervös inför att jag måste hitta något att ha på mig, de blir stan imorgon som en galning.

Nu ringer pojken måste planera torsdagen och resten av helgen så vi ses lite iallafall! Det är svårt att få tiden att gå ihop när jag jobbar som en idiot och han har praktik och tycker att den är super viktig... Vilket den kanske är men men.




I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize.

Underbar låt, tack A!

tisdag

Dagen har varit bra, låg på VG-MVG på samhällskunskapen han hade inte bestämmt sig än sa han, men jag hoppas på de senaste nämnda. Efter skolan gick jag och Alina och solade, härligt! Efter det träffade jag Puck, införskaffade mig ett par skor, en svart klänning, ett underbart läppstift ja de va nog det.


Så här ser skorna ut, fast svarta!
Från Bianco, 400kr





måndag 11/5

Första dagen på veckan är slut, yes! Nu är det bara den tuffa delen kvar, fick veta att jag jobbar tydligen på maxim på lördag 11.00-22.00 och söndag 11.45-22.00 det va ju inte riktigt det som var planen med min helg, jag sa att jag kunde jobba, men jag vill inte jobba långpass och se hur det blev. FAST jag får väl vara glad jag börjar ju inte 8.00 fy fan!
Jag vill vara ledig och ligga ute i solen och i sängen hela dagen och framför allt umgås med min pojkvän känns som att det va evigheter sen eftersom jag jobbade i helgen som nyss tog slut då blev de bara några timmar på kvällen och vad tusan blir de inte nu?! :|
Förresten, vart tusan ligger maxim?

Lite possitivt var iaf idag min underbara lärare som sa till mig att jag var en duktig elev som tog ansvar, hade en plan för vad jag skulle göra och gjorde det bra, de känns bra! Han sa att jag inte behöver vara orolig för mitt betyg alls, tihi! Plus att betyget från praktiken såg strålande ut sa Barbro. Hum, jag är nog en duktig elev, det känns bra! Betygen sitter bra, jag vet vad jag får bättre kan det inte bli! Den sitter bra, tack för betygen. Fast jag har ju inte sett dom på papret än så jag kanske inte ska ropa hej än! Tack spisa, tack jens, tack tony!
Förresten, min underbara lärare sa även att jag skulle forsätta inom detta yrke, han sa att jag kan min grej, jag är bra på det här! Jag litar på honom.


Imorgon är en viktig dag får troligen veta vilket betyg jag får i samhällskunskap A och i konditori! Sen ska de bakas en sommartårta, sen bär det av till solariumet och sen träffa min underbara vän!

Nu ska jag krypa ner i sängen brevid min gravida, tjocka katt!


Drömmar är bra. Att förverkliga dom är bättre

Söndag, redan!

I Fredags deckade jag i sängen vid tio, helt slut! Igår jobbades det och även idag!
Känns inte som att jag har gjort mycket i helgen och de känns inte som att jag har umgåts på riktigt med min pojkvän på evigheter så det känns lite sisådär!

Imorse 9.13 fick jag sällskap av Alina på tåget in till jobbet, trevligt samtal sådär på morgon kvisten! Alltid lika uppigande!

Den här veckan känns ganska okej faktiskt!
Måndag är det skola plus jobb
Tisdag är det skola och träffa Puck
Onsdag är det bara praktik som gäller
Torsdag struntar jag i praktiken och är hemma och sover och laddar sen är det party
Fredag struntar jag nog också i praktiken och är hemma i sängen och är bakis!

Dax för två avsnitt av one tree hill sen är det sängen som gäller jag är verkligen snor trött men de finns dom som har det värre, men plugg och allt!


Alla klagar över sitt dåliga minne men ingen över sitt dåliga omdöme

torsdag

Har kännt mig konstig, typ yr och illamående hela dagen, men när jag väl kom till praktiken vid två och satt igång, kände jag mig bättre. Jag kom nyss hem typ, eller ja för en halv timme sen kanske. Fick sluta i "bra" tid så jag hann med några få sekunder precis med 21.49 tåget. Tack gode gud, annars hade jag fått vänta tills 19 över.Yeah, jag älskar förbindelsen mellan city och förorten.

Har letat efter kläder att ha på mig på skivan om en vecka, men helt utan resultat! Jag har små panik nu och är sjukt trött, ögonen går i kors. Tar paniken imorgon och sover på det istället.
Imorgon är det fredag, fredagar är sköna, imorgon ska jag sova tidigt på lördag ska jag inte sova ut, no no här har vi inga planer på att ta de lungt!

Ödet ger oss släktingar, men våra vänner väljer vi själva.

god natt

Det blev en promenad efter mycket  om och men. Resten av kvällen har tillbringats framför säsong 4.
Jag är beroende! Jag har typ sådär fyra avsnitt kvar på denna säsong, bra jobbat!

Nej, nu är det dax att sova, har försig sovmorgon imorgon men jag har massor att fixa, börjar inte på praktiken förrän vid två det är skönt, dock väldigt jobbigt att jag ska vara där innan nio på fredag, jag kommer vara en trött människa.
Snart är det helg, men då ska jag ju jobba men vad gör man inte för pengar. Sova har jag inte tid för!

Sov så gott!


Onsdag

Trafikdagen typ sög, inge vidare kul alls faktiskt! Dom två historierna va rörande, inte mer än så! Vad är din historia?

När dagen väl va slut så tog jag en lång lunch på sisådär tre timmar med Anna, Angelica och Mickis mycket trevligt :)
När jag kom hem vid fyra så kollade jag klart på cd 3 ska snart äta middag sen ut och promenera sen blir det nog sova tidigt.

Jag börjar få panik, om vad jag ska ha på mig på studentskivan, den är ju om en vecka så det börjar bli ont om tid.
 
Ett stort lycka till till Alina och Nico och tvåorna som åker till Åland ikväll och ska tävla imorgon, vi håller tummarna!
Känn ingen press, men kom hem med guldet så blir vi glada!


Kärlek handlar om att ständigt förlåta och att bli förlåten!


5 Maj

Om en månad tar jag studenten, det är början på mitt nya liv men slutet på det här.
Allt kommer bli annorlunda, jag kommer gilla det men sakna det här.
Ja, om en månad börjar mitt nya liv.
Välkommen!

tisdag

Tisdagen är så gott som över, skönt! Skolan gick bra vi gjorde våra barn tårtor, ska försöka lägga upp bilder senare, den är så söt våran bamse :)
Har precis kommit hem ifrån en promenad, om pojken ska cykla fram och tillbaka till jobbet 2x50 minuter så är det nog bra om jag också kommer igång nu så varför inte börja med en promenad liksom? :)

Nej, nu är det som vanligt dax för one tree hill!


Har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt!
In i den verkliga världen!


måndag, fyra dagar till helg.

La mig precis i sängen, kom hem från jobbet för en halv timme sen! Känns som jag har glömt att göra miljarders saker!
Skolan va som vanligt och även jobbet, jag ska jobba i helgen både Lördag och Söndag! Men de ska väl gå bra de :)
På Onsdag har jag trafikkunskapsdag i skolan, ser inte fram emot de, tråkigt! På Torsdag kör jag kvälls passet på praktiken och på Fredagen kör jag lunch. Sen lär jag ju vara rätt trött så de blir hem och sova tidigt sen upp vid halv nio på Lördag och Söndag och jobba! Jaja, jag får ju pengar :)

Jag har jätte ont i magen, börjar tro att jag är laktosintolerant, isåfall går mitt liv under, så fort jag dricker mjölk får jag ont i magen. Har haft så en period nu och de blir bara värre. Men de där med docktorn är inget för mig!

Fick nyss en ett sms: " Jag tycker om dig bästis!"
Det gjorde min dag specielt min kväll eller ska man säga min sömn?
Nej, nu är det dax för att stänga av den här aparaten och släcka lampan och sova.

Le tills du inte vet bättre!

ja, du vet!

Bara du själv kan välja, jag stötar dig i vilket val du än gör.
Det bär eller brister.
Folk kan ändras, några gör det andra gör det inte.


konstanterande

Nu har jag precis kommit ut från en lång dusch! Det är verkligen det bästa som finns när man har varit ute på landet och sen komma hem och ta en riktigt lång dusch! Hur mycket jag än duschar ute på landet så känner jag mig aldrig lika fräsch som här hemma plus att mitt hår alltid av någon konstig anledning blir så himla sträft så det va en lättnat att få de mjuk och fluffigt nu! Håret kändes helt förstört efter att ha blivit tvättat i fredags. Jag är nog en riktigt storstatstjej. Landet är inget för mig, någon gång ibland blir bra det!
Nej, nu ska jag ta och försöka sova! :)

söndag!

Jag kom precis hem efter en långt helg ute på landet!
Mösspåtagningen i Torsdags sög 15 minuter åt ingen nytta alls! Suck!

Torsdags kvällen bestod av en snabb vända till brasan och sen va det party, riktigt trevlans! :)
Fredagen bjöd på en heldag av sol och kvällen bestod av god grillad mat, senare blev det party, igen i väldigt goda vänners sällskap! Det gillar vi!

Även Lördagen bjöd på en heldag med sol, kvällen tillbringades framför tv:n med pojken och dagen gick åt till att åka hem! Jag är faktiskt rätt sliten efter helgen. Så vad passar inte bättre än att säsong 4 låg på min säng när jag kom hem! Jippi, ska sätta igång den direkt efter maten!

Lev i nuet. Gör plats för det som komma skall. Hej framtid!

 

RSS 2.0