som sagt.

Vissa dagar är sämre än andra. Tyvärr!

En vecka.

Jag sitter och tänker tillbaa på vad som egentligen har hänt, jag förstår inte. Jag förstår inget alls! Det är enbart som ett svart moln som ingen vill se på eller som ingen kan förstå sig på. Det är läskigt! Men som tur är så mår du bättre nu och ska faktiskt få komma hem idag men måste tillbaka till det där jävla sjukhuset. Visserligger så har du fått byta sjukhus till Danderyd om det nu är så mycket bättre...


Jag kan inte sova, jag borde sova... det går bara inte, jag vaknade 8.18 men det är roligt att göra det på en lördag. Får väl snart gå upp och äte lite frukost. Sen ska jag, bror och pappa faktiskt åka och shoppa :) Det va evigheter sen jag träffade pappa =/

Senare ikväll ska jag absolut hem till mitt lilla hjärta, och sova över där. Det känns bra! :$

Jag är SÅ glad att Ellinor finns!

tro, hopp och kärlek.

Tro - trodet gjorde jag hela tiden när jag svävade i ovisheten!

Hopp - hoppas, det gör jag också hela tiden, att allt ska bli som förrut!

Kärlek - Kärleken mellan oss blir bara större och starkare hela tiden. Jag älskar dig över allt annat!!


Hoppet det är det sista som lämnar oss men även den som är tyngst att bära. Jag hatar det, jag hatar hela den här situation att behöva se sin egen pojkvän ligga i en sjukhussäng och må piss. Men mitt hopp och det som stärker mig och att se att varje dag när jag kommer till dig så har du gjort framsteg, du ser så mycket piggare ut. Det glädjer mig.


Som din kusin sa: "Idiot med änglavakt."


jag behöver dig.

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film igen och igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.

Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar, om att skriva ett namn med snirkliga bokstäver på varenda parkbänk. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.

Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska "du är vacker" tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, händer som dras genom hår och fingertoppar längs ryggraden. Timmeslånga telefonsamtal och att önska sig närmare.



Du kommer bli bra, jag vet det. Innerst inne, men jag är så otroligt rädd. Jag vet inte vad jag ska tänk, vad ska tro eller vad ska jag ska göra. Det ända jag vill är att du ska ligga här brevid mig. Du måste bli bra, alldeles för många klara sig inte utan dig!! Jag tänker på dig hela tiden, jag saknar dig. Allt känns bara som en dröm, jag bara väntar på att få vakna upp igen. Att bara se dig le och att du ligger där nära mig igen, med det går inte så fort jag blundar så ser jag dig ligga där, helt borta, du har blod i ansiktet men du försöker ändå öppna ögonen jag ser verkligen hur du kämpar. Det är så otroligt många där, många är borta nyfikna men dom flesta, ja dom bryr sig faktiskt. Jag kommer inte ihåg så mycket, jag vet att din kusin bara vill fram till dig, men hon mötts hela tiden av folk som tar bort henne, jag försöker komma fram jag sätter mig där och håller dig i handen allt är så suddigt och plötsligt så dra någon upp mig bakifrån och släppar mig fram till Ida. Sen går allt så fort och plötsligt sitter jag på sjukhuset, det kommer in skottskaddade och knivskurna människor. Efter många långa timmar får jag gå in till dig, då brister verkligen allt...
Jag vet att du klarar det här älskling!


jag älskar dig.

17-åring svårt skadad i fyrhjulingskrock

Sverige 20 okt 08:58

En 17-årig pojke skadades allvarligt vid en krock med en fyrhjuling på ön Möja i Stockholms skärgård under natten till lördagen.

Det var strax efter klockan ett som räddningstjänsten larmades om olyckan. Enligt Nackapolisen tappade 17-åringen kontrollen över fyrhjulingen och krockade med en parkerad moped.

- Han fördes medvetslös till Karolinska sjukhuset, säger Lars Gretas, stationsbefäl vid Nackapolisen till Sveriges Nyheter.

17-åringen vårdas nu på intensivavdelningen för skallskador.




Ta hand om dom du har och ta vara på det kom ihåg att inte tag någon förgivet! Man vet aldrig när något kan hända, det händer så otroligt oväntat och kommer när du minst annar det. Jag höll på att förlora min pojkvän, mitt allt igår, mer behöver jag inte säga. Jag satt på sjukhuset hela natten, kom hem typ 10 imorse. Jag har så svårt att förstå att det verkligen har hänt. Jag önskar att han va här nu, men han mår åt rätt håll iaf, han vaknar till ibland och frågar vart jag är min älskade söta underbara sak.
Du va så glad, du skulle fia så mkt idag, vi skulle åka sista åkturen med Antons båt, vi skulle städa i han garage och du skulle hjälpa Alex med hans moppe, men hjärtat mitt se  till att bli frisk nu. Jag kommer till dig imorgon!

Jag älskar dig över allt annat, du är verkligen mitt allt!

sjuk, sjuk, sjuk!

Hela veckan har varit sisådär. Har varit allmänt trött och sjuk precis hela veckan, det började i lördags när rösten var totalt borta efter en två timmars lång sångtävling. Stämbanden mådde inge bra, det hel gick över till en dryg och jobbig förkyldning med feber och extrem hosta. Fick feber i tisdags kväll men envis sm jag är så tvingade jag mig självklart till skolan igår (onsdag) och det är väl klart att det får sina effekter. Så  nu ligger jag här nerbäddad i sängen, med ännu mer feber, näsan rinner, och jag hostar och hostar men som om inte det skulle vara nog så så har jag halsbränna. =/
Helgen blir nog hyfsatt lugn, ska väl åka ut till landet, har ju sällskap av bästis och pojkvännen ska också ut. Så vi får se hur helgen blir, ska iaf koncentrera mig på att bli frisk!!
Jag skulle egentligen behöva gå till skolan imorrn, men så lär det inte bli måste skriva andra prvet i NK imorrn, men men... får se till att göra det nästa vecka istället!

SNART HÖSTLOV! Det är behövande och efterlängtat!

Onsdag och Torsdag

Onsdag
Jaha, nu är det äntligen bara en skoldag kvar och sen får man sova hela dagen om man så vill! Jag längtar!
I onsdags så drog jag med mig mamma och bror på en shoppingrunda, det blev en tröja, en jacka och skor. Mycket pengar på en dag, men jag blev hel nöjd! Vi halvstressade in på coop, drog åt oss lite små godsaker och åkte rally bilen hem. Där min snällt underbara pojkvän sitter i min soffa och väntar på mig. (Tack älsk!)
Vi hade planerat att kolla på Bonde söker fru  haha det ska nog fan bli mitt nya favo program. Men trött och gnällig som jag är så slutade det med att vi gick upp och la oss kl.20.20.
Torsdag
Jag kom precis hem, jag ar haft en otroligt händelserik och trevlig dag idag, faktiskt! Det hela började klockan 06.05 när JAG vaknar och är pigg, bara det är en stor gåta försig. Jag går till skolan och är fortfarande på bra humör, börjar dagen med en kaffe med Hannis. Första lektionen går fin fint och andra är idrott vi gymade och vi är gryma! Så nu är det bestämmt nästa vecka börjar halva HR06a tjejer att tränna på gym, 30 kr för hela läsåret. :O Efter skolan så små sprang jag till tåget och sen hem till Elle, trevligt trevligt! Så som bara vi kan ha!! JAG BARA ÄLSKAR DIN LÄGENHET! :D
Nu sitter jag iallafall här i mitt rum jag försöker plugga lite.
Men nu sitter jag mest och irriterar upp mig tänk hur folk kan bete sig, ibland undrar man!

Bästa vän!

Alla behöver en bästa vän, jag har min. Min Ellinor är bäst :)
När man tänker efter så brukar aldrig en vänskap hålla särskilt länge,eller jo, ibland! Men sen händer det något och allt förloras... Det är nog bland det värsta som kan hända, att förlora en bästa vän. Tyvärr så har det hänt mig många gånger, men varje gång så har jag kunna trösta mig hos en person. Den personen har aldrig försvunnit utan alltid ståt kvar, vi har varit kompisar så länge jag minns, ja nästan 14 år hjärtat mitt. Alla har sina perioder, och sina svakor, men vi du och jag finns alltid kvar liksom! Allt som vi har gått igenom, när du har suttit och stor gråtit i över tre timmar HAHA ja sen blev jag så arg på dig, och tvingade dig att du skulle dricka vatten så du inte skulle dö av vätskebrist, men du va helt säker på att du skulle dö. När du inte ens åt godis, jadu vännen då va jag riktigt orolig för dig. Men du ser ju, hur bra allt blev tillslut du fick det bättre. Själklart kan man blicka tillbaka på tiden förrut, och sakna de, jag saknar det! Är det fel av mig? Jag vet hur bra jag mådde när jag va påväg hem efter en sen bio en lördagkväll efter att umgåts med tre personer som jag brydde mig om. Jag tror att det va en ganska  stor förändring för oss alla fyra, självklar mest för er två...

Men somsagt, du är den ända som verkligen vet allt om mig och verkligen bryr sig!

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet. När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person. När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommet för att hjälpa dig genom en utfordring, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt. Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de! De är där för det du behöver dom för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att erat förhållande tar slut. Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom dig. Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut. Det som är viktigt att förstå är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le! Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det! Det är äkta! Men bara för en period.

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga uppför att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt!


14 år med min bästa vän, du vet att faller du så faller jag.
Jag skrev ett sms för länge sen till dig, kommer du ihåg det?
"Genom allt. Genom solsken och regn. Panik och ångest även genom glädje.
Både vinter, vår, sommar och höst. Allt från mörka tider till dom ljusa. Genom nätter
av skratt, till tårar som rinner. Till långt ifrån varandra och till nära, nära som ens bästa vän.
Genom allt, så har du vandrat både nära och en bit ifrån mig. Men ändå har jag alltid haft vetskapen
om att du fanns där. Föll du så föll jag. Föll jag så föll du. Och genom allt, genom alla 14 år så står
du alltid kvar. Du är min bästa vän., och det kan inget ändra på, det vill jag att du ska veta!"


Mer finns inte att säga, jag älskar dig Ellinor!


19.19

Ja, då sitter man här framför datorn igen, har försökt plugga men det går inge vidare, har två stora inlämnigar att göra tills på onsdag i storkök. (Jag går andra året på hotell och resturangskolan i Haninge)
Tro det eller ej, men jag ska planera en Buffe som ska ha tema herrmiddag som ska innehålla,  förrätter, varmrätter och såklart dom där små godsakerna desserer :) Sen ska jag även planera en lite festligare måltid för 10 pers som har tema hav!
det är absolut int det roligaste och jag ser inte fram emot imorgon och på onsdag, lång och väldigt seg skoldag då, står i köket hela dagen. Vilket är försig ganska rolig, mina två små solstålar lysser upp det mesta en sån seg dag. Tack Nathalie och Hanna för att vi står ut med varandra i skolan :)

Nu kommer hösten verkligen med stormsteg! Riktigt kallt nu på morgonen, snart är vintern här. Men jag gillar hösten, alla fina färger och allt! It makes me happy!

Jag har väl inte rikitgt några stora planer för den kommande veckan, som sagt en del att plugga på... På onsdag ska jag nog dra med mig mammi på en liten shoppingrunda tror jag allt och sen ska jag självklart träffa pojkvännen Erik! Snart ett år tillsammans! :$ Jag ska även försöka träffa min andra lilla älskling, Elle-pelle! Saknar mitt hjärta så.


I helgen blir det nog bra sova och mys som gäller, på söndag så ha rmin underbara pojkvän ståt ut med mig i ett år, så ja.. det ska väl firas.


Nu ska jag tråkigt nog försöka plugga vidare med mina extremt tråkiga inlämningar!


8 oktober

Jaha, ja då har man skaffat en blogg också!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0