måndag

Det är inte lätt när det är svårt.

egon.

People always leave!

Jag är så trött på allt som har med människor att göra. Jag skulle behöva bo och leva på en egen planet så att jag slipper att bli irriterad. Tur är det väl att det fortfarande finns ett fåtal vettiga kvar!!

 

"Vi är bättre än att leva på våra föräldrar och vänner. Vi vet bättre och vi kan mer. Därför är vi bättre"


Jag är trött på människor som utnyttjar och framför allt folk som vänder ryggen efter vinden (eller hur säger man?) känner dock väldigt mycket att jag har alldeles för många sådana runt mig nu.

Nej nu ska jag klä på mig och sen åka mot Tyresö för inflyttnings fest. Kan nog bli roligt!




Du är den bättre halvan av mig. Du förtjänar det bästa, bara du är lycklig min vän så löser sig resten!


har jag tur?

Vad ska man säga, vad ska man göra? Usch, ja man kanske ska se till att bli arbetslös jag tycker då inte att det verkar gå någon större nöd på dagen ungdomar som är utan jobb... Kanske skulle ha det bättre om jag flyttade hem till mamma och levde utan pengar, ja varför inte?


Tur att jag träffade  mina mest underbara och bästaste bästaste förra veckan som jag delar dom här tankarna med! Tur är det nog att jag kan dela med mig av mina tankar.

Usch, fick dessutom hem massa räkningar idag, dom låg där helt ivägen när jag öppnade dörren för några timmar sen. Fan. Nu ska jag laga mat har precis kommit upp från tvättstugan. Ja, bo hemma va de ja...


vilken dag!

Mycket spännande det här med dagens telefoner, tydligen så är det fler än jag som har problem med dom... Min telefon är på lagning så just nu har jag min andra som jag inte kan prata i men vad jag vet så kommer mina sms fram och jag kan även ta emot sms. Men tydligen inte, konstigt det där... Nästan skrattretande!



Jag är på så dåligt humör idag. Faktiskt.
En liten sak är rolig, jag håller mina tummar, jag vill verkligen det här. Hoppas hoppas hoppas!!
Det roliga är nog att typ ingen vet om det, som sagt. *host*

Nej nu till köket! Min underbara kommer snart hem och jag behöver mat för ett bättre humör.

Ta aldrig någon för givet!

RSS 2.0