dagarna springer iväg.

Till att börja med, helgen var relativt lugn!
Fredagen var väldigt givande och bjöd på mycket. Började hemma i mitt hus, med bästis å pojkvän, började smådricka lite, taggade till och sedan på med mjukisarna å begav oss sedan till Thomas där dom flesta var, kvällen slutade med många underbara vänner, mycket dans och goda cider.  Härliga tider!

Även Lördagen var väldigt lugn, pluggade lite med farmor och kvällen bjöd på chips och mys framför TVn!

Söndagen skulle vara en dag med fokus på plugg, men icke! Det kunde väl  vem som helst ha listat ut?!

Måndagen bjöd på en hel del, dels tre timmars "rast" vilket gick åt att kolla i affärer med mamma, hittade en underbar jacka jag funderar fortfarande! Efter skolan begav jag mig till jobbet och kom inte därifrån förrän vid tio, så vid elva när jag kom hem var jag halvt död!

Nu måste jag verkligen ta tag i mina läxor, först och främst ska jag göra en kalkyl blahablaha! Men sånt är livet.

evigheter sedan.

Då va man tillbaka!
Har precis lagt ner samhällsboken, först av allt vill jag bara säga politik suger! Stort stöd till er som faktiskt tycker det är roligt!! Det är ibland väldigt bra att faktiskt ha en farmor som förstår sig på sådant, vilket hon lär få bevisa i helgen i många, många timmar.

Igår blev det klart, äntligen studentskivan blir av, den 23 April på Fellows. Kommer troligtvis inte gå på mer än ca 450 kr/per person vilket känns som ett helt okej pris! Imorrn är det mössprovning av alla dess slag, bäst att vara ute i god tid! Just nu känner jag verkligen att min ekonomi behöver tittas över lite, men snart rullar studiebidraget in och troligtvis månadens lön, pengarna från i sommras ska vara orörda och thats it!

Dagen till ära så träffade jag Elle, underbart skoj! Det var evigheter sen! Det hela slutade med en billig shopping och nya underkläder :)
Imorrn tänkte jag dra med mig mor min och försöka hitta lite snygga höstskor, får se vad det finns, kanske även pojkvännen tittar förbi?

Nu har jag inte tid, har alldeles för mycket att göra, måste börja läsa filosofiboken "Sofies värld" och klockan ringer runt sex imorrn så det är väl lika bra att sätta fart!


RSS 2.0