Plötsligt händer det!

Har inte skrivit nu på jätte länge, jag vet! Men nu känns det som att det är dax, har tusen bollar i luften och idag gick det inte mer. Usch!
Annars i övrigt har helgen varit kanon, va på bio i fredags med bror och älsklingen, lördagen skulle shoppas men jag kom endast hem med ett par nya arbetsbyxor! Idag skulle jag övningsköra men efter en mycket misslyckad morgonstart hemma hos mamma så åkte vi hem vid tio tiden. Har fått en del gjort här hemma, städat och planterat lite blommor på balkongen. Min prins tog även med mig och övade på att parkera och backa, jag suger på de, men med lite envishet så ska det väl så småningom gå... Just nu är jag bara otaggad och sitter mest och gråter hela tiden.

Gick iallafall risktettan i Onsdags och imorgon är det gillinge som gäller. Usch, jag vill inte göra det heller. Jag vill inte göra något alls jag vill nog sjukanmäla mig hela nästa vecka och ligga hemma i sägen och tycka synd om mig. Japp, där tog det slut med all medvind. Fast motgångar är inget jag har varken tid eller lust med.

Tur att älskling och hon den där bästisen finns!

RSS 2.0